Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5414 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Origineel huwelijkscadeau

Gaat er iemand in de familie of uit jouw vriendenkring het huwelijksbootje instappen? Dan wil je niet met lege handen aankomen. Vaak is het lastig om iets te verzinnen. Maar mocht je vrij zijn in wat je mag geven, dan is Delfts blauw een origineel huwelijkscadeau.

Wanneer het bruidspaar geen specifieke cadeauwensen heeft opgesteld, heeft Heinen Delfts Blauw leuke ideeën voor je. De meest originele cadeaus zijn:

Benieuwd naar de bovenstaande huwelijkscadeaus? Lees snel verder.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 17,95
Handbeschilderde 'Nieuw Blauw' Buikvaasje ontworpen door Richard Hutten Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 79,00
Direct leverbaar
€ 249,50
Direct leverbaar
€ 24,95

Ontdek de meest originele huwelijkscadeaus

We gaven het al eerder aan. De meest gekozen huwelijkscadeaus zijn vaak serviezen, naambordjes en interieur accessoires. Denk jij dat het bruidspaar het leuk vindt om een cadeau met een Hollands tintje te ontvangen? Dan hebben wij een aantal fantastische cadeaus voor ze in petto.

Designer serviezen

Het Delfts blauw van Heinen Delfts Blauw is niet langer oubollig. Door de metamorfose van afgelopen jaren zijn er nieuwe producten ontstaan, met een moderne uitstraling. Door diverse samenwerkingen vind je nu uniek servies. Perfect als origineel huwelijkscadeau. Bekijk eens de volgende lijnen:

Naamborden en –tegeltjes

Een leuke verandering bij het trouwen. Er wordt in de meeste gevallen nog meer één naam gebruikt. Hier kan een leuk tegeltje voor gemaakt worden. Of wat dacht je van een wandbord met de namen en trouwdatum van het bruidspaar? Je merkt het al wel. Je kunt naamborden, tegeltjes en wandborden geheel personaliseren. Zo maak je het cadeau uniek en geef je écht iets namens jou.

Bekijk alle mogelijkheden van maatwerk

Vazen en wandborden

Nu de stijl van Heinen Delfts Blauw geschikt is voor ieder huishouden, is het ook geschikt om als cadeau te geven. Bijvoorbeeld een vaas voor de mooie bloemen die zij ongetwijfeld ontvangen. We willen een aantal bijzondere vazen speciaal uitlichten als huwelijkscadeau.

Bekijk hier alle vazen

Bestel voor 15:00 uur = morgen in huis

Mocht je het huwelijkscadeau op de valreep nog in huis moeten halen, dan is er geen enkel probleem. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Laat ook het verpakken aan ons over. Dat doen wij gratis voor je in speciaal Delfts blauw cadeaupapier. Bestel direct!