Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Geboortegeschenk

Voor altijd vastgelegd

De geboorte van een kind is een onwijs bijzonder moment, wat voor altijd in het geheugen staat gegrift. Zowel bij de ouders als bij de naasten. Dit moment wil je natuurlijk na de geboorte zo lang mogelijk vasthouden. Een waardevol geboortegeschenk van Heinen Delfts Blauw helpt hierbij.

Geboortegeschenken met een bedrag van boven de €95,- worden door ons beloond met 0 euro verzendkosten. We maken je geschenk graag af door het in te pakken met Delft Blauw inpakpapier, helemaal gratis! Gewoon omdat we het zo leuk vinden dat je een geboortegeschenk aanschaft bij ons. Veel plezier op kraambezoek!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 309,-
Direct leverbaar
€ 119,-
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk geboorte wandbord Heinen Delfts Blauw

Compleet afgestemd op de geboorte

We hebben een aantal producten in onze shop die volstaan als perfect geboortegeschenk. Om een voorbeeld te noemen: een gepersonaliseerd geboortebord. Origineler kan eigenlijk niet! Laat de naam van de baby, de geboortedatum en geboorteplaats door onze meester-schilders op een wandbord schilderen voor een uniek resultaat.

Naast een wandbord kunnen wij ook een tegel personaliseren. Op een speciale geboortetegel wordt de naam en geboortedatum van de baby met de hand geschilderd. Écht ambacht dus. Heinen Delfts Blauw maakt met liefde de geschenken om de geboorteherinnering te bewaren.

Sinds kort kun je bij Heinen Delfts Blauw ook DIY-producten bestellen. Gewoon om je eigen touch te geven aan een Delfts Blauw artikel. Zo ook aan een geboortetegel. Persoonlijker wordt je geboortegeschenk niet!

Dit zeggen onze klanten over ons:
“Pakket werd snel geleverd en zag er super verzorgd en netjes uit! Mooi ingepakt!”
Jan
“Snelle levering. Hele mooie producten”
Marian

Hollands samengesteld

Heinen Delfts Blauw heeft een aantal geschenkpakketten samengesteld voor bijzondere gelegenheden. Een van deze pakketten is het oer-Hollandse baby geschenkpakket. Dit pakket bestaat uit deze producten, die ook apart te bestellen zijn:

Handbeschilderde gepersonaliseerde geboortetegel 13x13 cm incl 25 tekens
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk geboorte wandbord Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk geboorte wandbord Heinen Delfts Blauw