Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
4935 reviews
Mark: 9,4

Delfts Blauw bord kopen

Wilt u een Delfts Blauw bord kopen? Heinen Delfts Blauw heeft allerlei verschillende borden in het assortiment. Bestelt u op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur? Dan heeft u morgen al een Delfts Blauw bord in huis! Onze producten zijn 100% traditiegetrouw Delfts Blauw en zijn van de beste kwaliteit!

Kies uit verschillende soorten Delfts Blauwe borden

Weet u al welk Delfts Blauw bord u gaat kopen? Onze borden zijn te gebruiken als souvenir, cadeau, decoratie of servies. Bekijk bijvoorbeeld eens onze wandborden, spiegelborden of applique. Ook leveren wij echte handgeschilderde Delfts Blauwe borden.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 118,30
Direct leverbaar
€ 188,30

Delfts Blauw bord kopen voor het servies

Wilt u een Delfts Blauw bord als servies gebruiken? Hier zijn verschillende borden ideaal geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan een Delfts Blauw bord of een bord met een Hollandse molen.   

Delfts Blauwe borden kopen als souvenir of cadeau

Heeft u een relatiegeschenk nodig of een origineel cadeau? Dan zijn onze Delfts Blauwe spiegelborden zeer geschikt. Ook hebben wij enkele bordjes die zeer geschikt zijn om te geven als cadeau. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld een bord met Meisje met de parel of een bordje met Van Gogh. Ook onze Delfts Blauwe schulpborden zijn erg in trek en heel leuk om te geven!

Decoreer uw woning of kantoor met Delfts Blauwe wandborden

Bent u op zoek naar typisch Hollandse decoratie? Onze Delfts Blauwe wandborden hebben kleine gaatjes in de achterkant, waardoor u deze makkelijk ophangt. Ook dit is natuurlijk een leuk cadeau of origineel om in te zetten als relatiegeschenk. Neem ook eens een kijkje naar onze handbeschilderde borden. Dit stuk precisiewerk is voor de échte liefhebbers!

Koop uw Delfts Blauw bord bij Heinen

U heeft de keuze uit een zeer ruim aanbod aan Delfts Blauwe borden. Mocht u vragen hebben over onze producten of over levering, neem dan contact op met het enthousiaste en deskundige team van Heinen Delfts Blauw. Bekijk ons aanbod en laat u verrassen door al die verschillende Delfts Blauwe borden!