Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw
Typisch Hollands, maar dan op een moderne en stijlvolle manier.

Typisch Hollands, maar dan op een moderne en stijlvolle manier. De wandborden van Heinen Delfts Blauw hebben we in talloze soorten, zodat het altijd in jouw interieur past! 

 Bekijk collectie
Wandcirkel Trotse Pauw 100 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw
De ronde wandplaten zijn gemaakt van dibond en passen prachtig in ieder interieur. Heinen Delfts Blauw heeft een uitgebreide collectie bijzondere muurcirkels. 
 Bekijk collectie
Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren
De traditionele mandala in Delfts blauw met een vrolijke twist.
Reis naar het binnenste van je ziel. De Mandala collectie is gebaseerd op de traditionele mandala tekeningen uit Azië, maar met een leuke twist. Vrolijke kleuren gecombineerd met Delfts blauw. Een inspirerende en rustgevende collectie. 
 Bekijk collectie
De wandborden van Redmer Hoekstra bevatten gedetailleerde illustraties van leuke, ongewone taferelen.

Wandborden

Ontdek de wonderlijke wereld van Redmer Hoekstra in zijn wandbordencollectie waar doldwaze dieren de hoofdrol spelen! De realistische illustraties met absurde voorstellingen zullen een echte eyecatcher zijn in jouw interieur.

 Bekijk collectie
wandborden Loes van Delft
Een kunstenares met een eigenzinnige, brutale stijl laat haar karakters spelen in Delfts Blauw. 

Eigenzinnige karakters

De naam Loes van Delft en haar eigenzinnige, brutale stijl past perfect bij Heinen Delfts Blauw creating new traditions. In deze collectie dartelen de karakters van Loes van Delft uitgelaten door de Delfts blauwe decoraties.

 Bekijk collectie
De Vermeer & Fabritius collectie bevat de bekendste kunstwerken van Johannes Vermeer en Carel Fabritius op de mooiste woonaccessoires. 
Het schilderachtige Delft laat de werelden zien van de Nederlandse kunstschilders Johannes Vermeer en Carel Fabritius. Deze setting, Delft in de Gouden Eeuw, is ook de bakermat voor de Delfts blauwe schilderkunst.  De Vermeer & Fabritius collectie bevat de bekendste kunstwerken van Johannes Vermeer en Carel Fabritius op de mooiste woonaccessoires. 
 Bekijk collectie

Combineer wandborden aan de muur

Wandborden voor aan de muur zijn de leukste woondecoraties van het moment! Hang een hele muur vol met wandborden of houd het juist eenvoudig door er maar één of twee op te hangen. Het leukste is dat de wandborden van Heinen Delfts Blauw eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden, omdat de meeste designs onderling op elkaar aansluiten. Kies voor een klassiek meesterwerk van oud-Hollandse meesterschilders of ga juist voor hele moderne designs van jong Nederlands ontwerptalent. Maak er een kleurrijk geheel van of blijf bij vertrouwd klassiek Delfts blauw. Grote wandborden omringd door een groepje kleinere wandborden of een setje wandborden van hetzelfde formaat. Het is aan jou. Laat je creativiteit lekker de vrije loop gaan en experimenteer met de nieuwste Delfts blauwe wandborden in jouw huis.

Wandborden om makkelijk op te hangen

De wandborden van Heinen Delfts Blauw hebben een haakje aan de achterkant van het bord, waardoor ze eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur. Vind je het moeilijk om wandborden bij elkaar te zoeken? Kijk dan vooral ook even naar onze samengestelde sets wandborden. Zo heb je in één keer een pakket wandborden in huis die perfect bij elkaar passen. Bestel je de wandborden op een werkdag voor 15:00 uur, dan verzenden wij het pakket diezelfde dag nog. Zo heb je de wandborden razendsnel in huis.