Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Dutch Selection sieraden

Dit zijn ze de dan: de nieuwste Delfts blauwe sieraden! De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben.

Gloednieuwe sieraden met een typisch Hollands karakter, zoals een klompje, het beroemde kuspaartje en de grachtenpanden. De nieuwe serie van My Jewellery en Heinen Delfts Blauw heet 'Dutch Selection'.

De twee bedrijven hebben elkaar gevonden omdat ze allebei Nederlands DNA dragen. My Jewellery had nog geen 'typisch Hollandse' sieraden in hun collectie, terwijl ze die wel graag wilden hebben en Heinen Delfts Blauw zocht naar nieuwe manieren om te vernieuwen en te verjongen. Daarom past de samenwerking met My Jewellery uitstekend bij de slogan 'creating new traditions'.

Alles over Dutch Selection

Sieraden met Delfts blauw in samenwerking met My Jewellery

Twee bedrijven hebben de handen ineengeslagen om een collectie te ontwikkelen die helemaal bij de Nederlandse bevolking past. Moderne sieraden, maar dan met een Hollands tintje. Perfect om je outfit mee af te stylen op een subtiele manier. We hebben een collectie die bestaat uit oorbellen, kettinkjes en armbandjes. Kijk rond en bestel jouw perfecte setje bij elkaar! 

Delfts blauwe oorbellen maken jouw outfit af

De collectie bestaat onder andere uit oorbellen en die kun je natuurlijk overal bij combineren. We hebben ze in het goud, maar uiteraard ook met een Delfts blauwe toevoeging. Kom je bijvoorbeeld uit Amsterdam en wil je graag mooie oorbellen die dat symboliseren? Dan hebben we de perfecte oorbellen voor jou die overal bij passen. 

Delfts blauw hangertje aan sieraden

Wij zijn gek op het Delfts blauwe hangertje dat onder andere aan de ketting en armbandjes zit. Het valt op een subtiele manier op en je kunt het nog extra kracht geven door de bijpassende onderdelen erbij te dragen. Je kunt het Delfts blauwe hangertje ook combineren met andere kettingen om op subtiele manier toch wat typisch Hollands te dragen. Wat gaat jouw favoriet worden?