Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
6775 reviews
Mark: 9,5

Cadeaus voor de feestdagen

Verras je familie en vrienden met de leukste kerstpakketjes. Speciaal voor de feestdagen hebben we een paar mooie producten uit onze collectie gekozen en hier originele gift sets van gemaakt. De pakketten zijn met zorg samengesteld en naast mooi Heinen Delfts Blauw producten, ook producten van de Puttense delicatesse zaak Domburg, eigentijdse winkel Pluk&Proef en de Puttense brouwerij Hert Bier.
Harmonieuze Kerstpakket met Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 49,95
Niet leverbaar
€ 89,95
Niet leverbaar
€ 99,95

Kerstpakketten van Heinen Delfts Blauw

Kerst en andere feestdagen vier je natuurlijk samen. Wij hebben daarom kerstpakketten samengesteld die je daar bij helpen. In samenwerking met lokale ondernemers hebben we pakketten met producten van delicatessezaak Domburg, Pluk&Proef én brouwerij Hert Bier. Uiteraard aangevuld met artikelen van Heinen Delfts Blauw, waaronder kopjes en schaaltjes om de lekkernijen op te serveren. Deze items zijn afkomstig uit de Blauw Bloesem en Blauw Vouw collecties. 

Bijzondere kerstcadeaus om echt van te genieten

Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen met kerst, maar met deze kerstcadeaus pak je pas écht uit. Geef hem cadeau aan je familie of vrienden, of trakteer jezelf op iets lekkers en geniet er extra van. We hebben verschillende pakketten, dus voor iedereen zit er wat bij! Voor de bierliefhebbers hebben we een pakket gemaakt met onder andere kaasbolletjes, nootjes en fuets. Meer een liefde voor chocola? Dan is het pakket met pepernoten en zelfgemaakte chocolademelk precies wat je zoekt. Wat ga jij voor jezelf onder de kerstboom leggen?