ga naar de content
menu

Bierpullen

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een Delftsblauwe bierpullen een aanrader. Beschikbaar in verschillende formaten mét authentieke prints. Geef jouw goede vriend een bierpull cadeau. Of doe er een relatie plezier mee, want de Hollandse bierpul is erg leuk om te geven als relatiegeschenk!

Alles over Bierpullen

Wat zullen we drinken… uit de bierpul?

Een biertje drinken doe je gezellig met vrienden en vriendinnen of je nu in groot of klein gezelschap bent. Het is altijd een feestje om te genieten van de verfrissende smaak van bier. Nu maak je het genieten van een biertje nóg gezelliger met een bierpul van Heinen Delfts Blauw.

Voor elke drinker is een perfect formaat beschikbaar. De bierpullen starten vanaf 14 cm en lopen op tot meer dan het dubbele. Is hoe meer bier, hoe beter, voor jou van toepassing? Kies dan voor de grootste bierpul van maar liefst 30 cm! Voorzien van een ontwerp met een typisch Hollands landschap waarin de molen terugkomt. Andere ontwerpen

Stel een delfts blauwe bierpul ten toon in huis

Een Delftsblauwe bierpul is niet alleen geschikt om uit te drinken. Het kan natuurlijk ook perfect dienen als decoratie voor in huis. Een hoekje in de woonkamer geef je namelijk een Hollandse touch met een bierpul. Stal het bijvoorbeeld in een glazen kast als blikvanger. Of op een dienblad op de eettafel. Er zijn vele mogelijkheden!

Bestel de bierpul die jou het meest aanspreekt doordeweeks voor 15.00 uur en je ontvangt hem morgen al thuis!