Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5413 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Kaasplanken

Producten

4 producten

Kaasplank groot grachtenpanden

Direct leverbaar
€ 19,95

Kaasplank klein grachtenpanden

Direct leverbaar
€ 11,95

Kaasplank klein molen

Direct leverbaar
€ 11,95

Kaasplank groot molen

Direct leverbaar
€ 19,95

Delfts blauwe kaasplanken van keramiek

Wij zijn groot fan van borrelen met lekkere kaasjes, nootjes en andere hapjes. Het is gezellig, het brengt sfeer in huis en lekker eten is natuurlijk altijd goed. Maar het wordt nog veel leuker wanneer het ook nog eens mooi gepresenteerd wordt. Dat maakt dat iedereen heel graag van de plank eten pakt en gezellig blijft hangen om bij te kletsen. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop door het kaasplankje een echte eye-cather te maken. Gegarandeerd dat dat ook onderwerp van gesprek gaat worden! We hebben meerdere varianten, dus bekijk de verschillen en kies jouw favoriet! 

Gezellig borrelen met de kaasplank van Heinen Delfts Blauw

Borrelen met een gezellige kaasplank in het midden maakt het meteen al een feestje. We hebben daarom allerlei soorten die super leuk te combineren zijn met het servies. Zo kun je van begin tot eind een mooie set op tafel presenteren die volledig op elkaar aansluit. Wil je graag bijpassende mokken van Delfts blauw? Ook daar hebben we een ruim assortiment voor. Bekijk onze webshop en zoek jouw ideale kaasplankje van Heinen Delfts Blauw voor gegarandeerd een gezellige borrel!