Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
show up

showUP

Geschreven door Martijn Op

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

Tijdens de beurs speelden de design serviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' de hoofdrol. De design serviezen zijn het resultaat van de samenwerking met de Nederlandse ontwerpers Romy Kühne, Debbie Wijskamp en Geke Lensink. Gepresenteerd op drie robuuste houten tafels, met op de achtergrond een kleurrijke sfeerfoto, trokken de designserviezen de aandacht van vele beursbezoekers.

Het ambachtelijke karakter van Delfts Blauw werd versterkt door master painter Wilma die ter plaatse een Delfts Blauwe vaas beschilderde. Begon het te kriebelen bij de bezoekers? Dan konden zij zelf de uitdaging aangaan en een penseel in handen nemen.

Een succesvolle beurs waarbij de veelzijdigheid van Delfts Blauw duidelijk naar voren is gekomen. De design serviezen van Heinen Delfts Blauw zijn een unieke toevoeging in ieder interieur. Design met een ambachtelijke touch.

Shop |  Blauw Bloesem  (€5,95 - €66,95) 
Shop |  Blauw Festival   (€7,95 - €68,95) 
Shop |  Blauw Vouw     (€9,95 - €22,95) 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde Blu Halo lamp Jacob de Baan by Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blu Halo

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Jacob de Baan aan de beurt. Als art director was hij betrokken bij alle projecten met de designers. Zelf heeft hij een lamp ontworpen, genaamd: Blu Halo

Zo dek je de mooiste lente tafel!

Oh yes! De lente is goed en wel begonnen. Met deze heerlijke temperaturen en de langere avonden is er niets zo fijn als lekker lang tafelen. Binnen of buiten in de ontluikende tuin, die keuze is aan jou, maar wij maken je alvast lekker met tips voor een prachtig gedekte tafel in lentense sfere

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn!