Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
show up

showUP

Geschreven door Martijn Op

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

Tijdens de beurs speelden de design serviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' de hoofdrol. De design serviezen zijn het resultaat van de samenwerking met de Nederlandse ontwerpers Romy Kühne, Debbie Wijskamp en Geke Lensink. Gepresenteerd op drie robuuste houten tafels, met op de achtergrond een kleurrijke sfeerfoto, trokken de designserviezen de aandacht van vele beursbezoekers.

Het ambachtelijke karakter van Delfts Blauw werd versterkt door master painter Wilma die ter plaatse een Delfts Blauwe vaas beschilderde. Begon het te kriebelen bij de bezoekers? Dan konden zij zelf de uitdaging aangaan en een penseel in handen nemen.

Een succesvolle beurs waarbij de veelzijdigheid van Delfts Blauw duidelijk naar voren is gekomen. De design serviezen van Heinen Delfts Blauw zijn een unieke toevoeging in ieder interieur. Design met een ambachtelijke touch.

Shop |  Blauw Bloesem  (€5,95 - €66,95) 
Shop |  Blauw Festival   (€7,95 - €68,95) 
Shop |  Blauw Vouw     (€9,95 - €22,95) 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw

Wandborden aan de muur

Laat de creativiteit maar stromen met deze nieuwste trend op het gebied van muurdecoratie. Rechthoekige schilderijen maken plaats voor ronde wandborden en daarmee verdwijnen ook alle strakke lijnen, vaste kaders en begrenzingen. Voor je ligt een eindeloze mogelijkheid om te decoreren en te combineren. Wij laten je zien hoe je dat doet!

Handbeschilderde vaas uit de collectie Kwast&Streek geschilderd door meesterschilder Simon van Oosten Heinen Delfts Blauw met tulpen

Nieuwe kunstzinnige collectie Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw lanceert een nieuwe collectie die helemaal met de hand gemaakt en beschilderd is. Plateelschilder Simon van Oosten besloot het voor deze collectie helemaal over een andere boeg te gooien en de traditionele schilderkunst waar hij zo bekend mee is, los te laten.

Wandcirkel Hollands Glorie 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Muurcirkels ophangen, zo doe je dat!

Het is een veel geziene woontrend: muurcirkels! Deze trend groeit nog steeds door in 2023, dus we laten graag zien wat je nou eigenlijk allemaal kunt met zo’n grote muurcirkel en in welke ruimtes je de muurcirkels het beste tot hun recht laat komen.