Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Nieuwe uitbreiding voor collectie Nhaan

Geschreven door Annette O'Shea Op

Zorg dat je een servetje onder je kin houdt, want van deze nieuwe producten ga je gegarandeerd kwijlen! De allerschattigste Delfts blauw collectie van Nederland wordt namelijk uitgebreid met prachtig, nieuw serviesgoed. Het aandoenlijke hondje Nhaan, de trouwe viervoeter van Janny van der Heijden, speelt de hoofdrol op dit Delfts blauwe servies. Vrolijk, speels en een schattigheidsfactor waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Exclusief online
Niet leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Nieuw Delfts blauw servies

De aandoenlijke diva op vier pootjes is terug! Dit keer rent, springt en tuimelt de kleine Nhaan vrolijk over de nieuwe producten heen. De bestaande Teckel Nhaan collectie wordt uitgebreid met nieuwe borden, kommetjes, eierdoppen, espressokopjes en als kers op de taart: een eigen voerbak voor Nhaan en haar soorgenoten.

Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Serviescollectie aanvullen

De Delfts blauw serviescollectie Nhaan bestaat al een tijdje en is sinds de lancering razend populair. Er kwamen regelmatig vragen binnen naar nieuwe producten binnen de collectie, dus daar hebben we naar geluisterd! Samen met Janny zijn we terug naar de ontwerptafel gegaan om goed te bekijken welke producten een mooie aanvulling zouden zijn op de bestaande serviescollectie en waar de grootste behoefte lag. Zo zijn we uitgekomen op een dinerbord en een gebaksbordje, een soepkom en een dipschaaltje, een espressokopje en een theezakhouder, eierdopjes en een mooie, porseleinen voerbak.

Direct leverbaar
€ 6,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Janny van der Heijden x Heinen Delfts Blauw

De harige teckel Nhaan, heeft als enige hond in Nederland een eigen Delfts blauw servies (voor zover wij weten). De collectie draagt de naam 'Sharing Moments - Teckel Nhaan' en is ontworpen en ontwikkeld door koningin van de keuken, Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw. Janny is al sinds jaar en dag groot fan van Delfts blauw serviesgoed, dus toen ze de mogelijkheid kreeg om haar eigen servies te ontwerpen greep ze die kans met beide handen aan. En haar trouwe viervoeter steelt daarop de show!

Bekijk de hele Teckel Nhaan collectie!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Bloemschikken tips voor grote vazen

Grote vazen zijn schitterend, maar ze zijn niet altijd even makkelijk om je boeket bloemen in te schikken. Je hebt vaak veel bloemen nodig, kleine bloemen zakken weg of de bloemen hebben juist teveel ruimte en vallen opzij. Daarom komen we met een paar handige tips om ook onze grootste en mooiste bloemenvazen te vullen met een schitterend boeket.
show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.