Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Nieuwe uitbreiding voor collectie Nhaan

Geschreven door Annette O'Shea Op

Zorg dat je een servetje onder je kin houdt, want van deze nieuwe producten ga je gegarandeerd kwijlen! De allerschattigste Delfts blauw collectie van Nederland wordt namelijk uitgebreid met prachtig, nieuw serviesgoed. Het aandoenlijke hondje Nhaan, de trouwe viervoeter van Janny van der Heijden, speelt de hoofdrol op dit Delfts blauwe servies. Vrolijk, speels en een schattigheidsfactor waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Nieuw Delfts blauw servies

De aandoenlijke diva op vier pootjes is terug! Dit keer rent, springt en tuimelt de kleine Nhaan vrolijk over de nieuwe producten heen. De bestaande Teckel Nhaan collectie wordt uitgebreid met nieuwe borden, kommetjes, eierdoppen, espressokopjes en als kers op de taart: een eigen voerbak voor Nhaan en haar soorgenoten.

Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Serviescollectie aanvullen

De Delfts blauw serviescollectie Nhaan bestaat al een tijdje en is sinds de lancering razend populair. Er kwamen regelmatig vragen binnen naar nieuwe producten binnen de collectie, dus daar hebben we naar geluisterd! Samen met Janny zijn we terug naar de ontwerptafel gegaan om goed te bekijken welke producten een mooie aanvulling zouden zijn op de bestaande serviescollectie en waar de grootste behoefte lag. Zo zijn we uitgekomen op een dinerbord en een gebaksbordje, een soepkom en een dipschaaltje, een espressokopje en een theezakhouder, eierdopjes en een mooie, porseleinen voerbak.

Direct leverbaar
€ 6,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Janny van der Heijden x Heinen Delfts Blauw

De harige teckel Nhaan, heeft als enige hond in Nederland een eigen Delfts blauw servies (voor zover wij weten). De collectie draagt de naam 'Sharing Moments - Teckel Nhaan' en is ontworpen en ontwikkeld door koningin van de keuken, Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw. Janny is al sinds jaar en dag groot fan van Delfts blauw serviesgoed, dus toen ze de mogelijkheid kreeg om haar eigen servies te ontwerpen greep ze die kans met beide handen aan. En haar trouwe viervoeter steelt daarop de show!

Bekijk de hele Teckel Nhaan collectie!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Zo dek je de mooiste lente tafel!

Oh yes! De lente is goed en wel begonnen. Met deze heerlijke temperaturen en de langere avonden is er niets zo fijn als lekker lang tafelen. Binnen of buiten in de ontluikende tuin, die keuze is aan jou, maar wij maken je alvast lekker met tips voor een prachtig gedekte tafel in lentense sfere

Mark Rutte met het delfts blauwe “ vaasje van Rutte” en Jorrit Heinen bij Heinen Delfts Blauw

Rutte op bezoek bij Heinen Delfts Blauw

Afgelopen zaterdag 2 maart hadden wij bezoek van Mark Rutte. In onze fabriek in Putten nam hij 'het vaasje van Rutte' in ontvangst.