Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Nieuwe uitbreiding voor collectie Nhaan

Geschreven door Annette O'Shea Op

Zorg dat je een servetje onder je kin houdt, want van deze nieuwe producten ga je gegarandeerd kwijlen! De allerschattigste Delfts blauw collectie van Nederland wordt namelijk uitgebreid met prachtig, nieuw serviesgoed. Het aandoenlijke hondje Nhaan, de trouwe viervoeter van Janny van der Heijden, speelt de hoofdrol op dit Delfts blauwe servies. Vrolijk, speels en een schattigheidsfactor waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Exclusief online
Niet leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Nieuw Delfts blauw servies

De aandoenlijke diva op vier pootjes is terug! Dit keer rent, springt en tuimelt de kleine Nhaan vrolijk over de nieuwe producten heen. De bestaande Teckel Nhaan collectie wordt uitgebreid met nieuwe borden, kommetjes, eierdoppen, espressokopjes en als kers op de taart: een eigen voerbak voor Nhaan en haar soorgenoten.

Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Serviescollectie aanvullen

De Delfts blauw serviescollectie Nhaan bestaat al een tijdje en is sinds de lancering razend populair. Er kwamen regelmatig vragen binnen naar nieuwe producten binnen de collectie, dus daar hebben we naar geluisterd! Samen met Janny zijn we terug naar de ontwerptafel gegaan om goed te bekijken welke producten een mooie aanvulling zouden zijn op de bestaande serviescollectie en waar de grootste behoefte lag. Zo zijn we uitgekomen op een dinerbord en een gebaksbordje, een soepkom en een dipschaaltje, een espressokopje en een theezakhouder, eierdopjes en een mooie, porseleinen voerbak.

Direct leverbaar
€ 6,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 17,95

Janny van der Heijden x Heinen Delfts Blauw

De harige teckel Nhaan, heeft als enige hond in Nederland een eigen Delfts blauw servies (voor zover wij weten). De collectie draagt de naam 'Sharing Moments - Teckel Nhaan' en is ontworpen en ontwikkeld door koningin van de keuken, Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw. Janny is al sinds jaar en dag groot fan van Delfts blauw serviesgoed, dus toen ze de mogelijkheid kreeg om haar eigen servies te ontwerpen greep ze die kans met beide handen aan. En haar trouwe viervoeter steelt daarop de show!

Bekijk de hele Teckel Nhaan collectie!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw

De productie van Delfts blauw

Hoe wordt Delfts blauw gemaakt? Het ontwerpen en produceren van Delfts blauw aardewerk is een ambacht met een eeuwenoude traditie. 

Gedekte tafels met Blauw Vouw, Blauw Bloesem, Blauw Festival en tegel serviezen van Heinen Delfts Blauw op Horecava beurs

Heinen Delfts Blauw staat op Horecava 2020

Gezellig uit eten, lekker drinken en in een bijzonder hotel slapen, een favoriete bezigheid van veel Nederlanders in hun vrije tijd. De beurs Horecava speelt in op de constant veranderende wereld van de foodretail en de foodservice en de Delfts blauwe serviezen van Heinen Delfts Blauw zijn er natuurlijk ook bij.

Onthulling van de grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip pauw Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

De onthulling: de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld!

Dit zijn ze dan. De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. De twee porseleinen reuzen van ruim drie meter hoog zijn vanmiddag afgeleverd bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW door het VOC-schip Statenjacht Utrecht. Zonder scherven!