Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Muurdecoratie met persoonlijkheid: ontdek de creatieve wereld van bordjes aan de muur

Geschreven door Martijn Op

Bordjes aan de muur zijn een van de meest populaire producten van Heinen Delfts Blauw. Ze zijn creatief, eigenzinnig, makkelijk te combineren en het hele jaar door leuk om het huis wat op te fleuren. We hebben ze in zoveel soorten en stijlen dat het soms moeilijk is om een keus te maken. Daarom gaan we je wat meer meenemen in welke bordjes aan de muur er allemaal zijn en hoe je daar het best mee kunt beginnen! 

Laat je verrassen door de wondere wereld van wandborden en gegarandeerd dat je een mooie set gaat vinden die past bij jouw stijl en interieur. 

Verschillende soorten bordjes aan de muur om op te hangen 

Het ophangen van wandborden hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken, want daar hebben we een hele mooie oplossing voor. Je krijgt namelijk bij het wanbordje een ijzerdraad wat je door de twee gaatjes in de achterkant van het bord kunt rijgen. Een paar keer draaien, en voila, je kunt hem ophangen aan een schroef in de muur. 

Heb je een leuke set gekozen van alle wandborden? Dan is het leuk om ze niet op een rechte lijn te hangen, maar juist speels door elkaar. Onze bordjes aan de muur zijn er in verschillende maten, dus het is makkelijk om hier een leuk schouwspel van te maken! En mocht je nog geen idee hebben, dan hebben we natuurlijk genoeg inspiratie voor je. De wandborden sets zijn namelijk samengesteld door onze eigen designers die precies weten wat goed bij elkaar past. 

DIY-ideeën voor het maken van bordjes aan de muur

Ben je een creatieveling die vooral zelf aan de slag wil met het maken van bordjes aan de muur? Dan is het een goed idee om je aan te melden voor onze workshops. Je kunt dan een tegel of vaas beschilderen volgens de echte Delfts blauwe traditities. Krijg les van onze meesterschilder en maak er een persoonlijk kunstwerk van voor bij jou in huis, of als gift voor een dierbare. 

Inspiratie van bordjes aan de muur van onze designer

Het leuke van wandborden is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt bijvoorbeeld verschillende prints naast elkaar hangen als je een interieur wat meer kleur wil geven, maar als je al een wat drukkere kamer hebt, dan kun je het ook juist heel rustig houden. Dat doe je door prints te combineren met bijvoorbeeld een rustiger wandbord. Keuze genoeg, want we hebben meer dan 100 soorten wandborden!  

Shop de mooiste borden aan de muur

Laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt geen foute keuzes maken hiermee en dat is precies wat het zo leuk maakt. Het Delfts blauw is allang niet meer het oude bekende. We hebben nieuwe prints, kleuren, patronen die je totaal niet zou verwachten. Dus maak er een totaal eigen samenstelling van en hang zo snel mogelijk de mooiste bordjes aan de muur! 

Setprijs
Direct leverbaar
€ 75,90
€ 65,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 99,85
€ 94,50
Setprijs
Direct leverbaar
€ 74,85
€ 71,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw x Rémy Cointreau

Ontdek de kunst van het serveren van cocktails! Bij de pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau in Amsterdam kun je nu bijzondere cocktails drinken uit Delfts Blauw-keramieken coupes ontworpen door kunstenaar Pablo Lücker in samenwerking met Heinen Delfts Blauw. De pop-upbar is van 8 t/m 19 november gevestigd in Fosbury & Sons aan de Prinsengracht. Laten we samen proosten op Nederlands erfgoed en creativiteit!
Wandcirkel Het Puttertje 60 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

De intrigerende geschiedenis van het wandbord met het Puttertje

Het Puttertje is een van de meest populaire producten bij Heinen Delfts Blauw. In dit artikel willen we dan ook graag de schijnwerpers richten op een van onze meest geliefde kunstwerken: het wandbord met het Puttertje. Dit verfijnde stuk aardewerk is een eerbetoon aan zowel de rijke geschiedenis van Delfts blauw als de prachtige wereld van de natuur. Leer meer over de symboliek en artistieke vaardigheden die erachter schuilgaan en laat je meenemen in onze wereld.

Een grappige kerst met grappige kerstballen!

Nederland staat bekend als het land van de grappen en de grollen. Geen wonder dus dat we ook voorop lopen wanneer het aankomt op een grappige kerst! Houd je wel van een beetje humor en verrassing deze feestdagen, doe dan inspiratie op met grappige kerstballen en kerstornamenten voor een hilarische kerst.