Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Muurdecoratie met persoonlijkheid: ontdek de creatieve wereld van bordjes aan de muur

Geschreven door Martijn Op

Bordjes aan de muur zijn een van de meest populaire producten van Heinen Delfts Blauw. Ze zijn creatief, eigenzinnig, makkelijk te combineren en het hele jaar door leuk om het huis wat op te fleuren. We hebben ze in zoveel soorten en stijlen dat het soms moeilijk is om een keus te maken. Daarom gaan we je wat meer meenemen in welke bordjes aan de muur er allemaal zijn en hoe je daar het best mee kunt beginnen! 

Laat je verrassen door de wondere wereld van wandborden en gegarandeerd dat je een mooie set gaat vinden die past bij jouw stijl en interieur. 

Verschillende soorten bordjes aan de muur om op te hangen 

Het ophangen van wandborden hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken, want daar hebben we een hele mooie oplossing voor. Je krijgt namelijk bij het wanbordje een ijzerdraad wat je door de twee gaatjes in de achterkant van het bord kunt rijgen. Een paar keer draaien, en voila, je kunt hem ophangen aan een schroef in de muur. 

Heb je een leuke set gekozen van alle wandborden? Dan is het leuk om ze niet op een rechte lijn te hangen, maar juist speels door elkaar. Onze bordjes aan de muur zijn er in verschillende maten, dus het is makkelijk om hier een leuk schouwspel van te maken! En mocht je nog geen idee hebben, dan hebben we natuurlijk genoeg inspiratie voor je. De wandborden sets zijn namelijk samengesteld door onze eigen designers die precies weten wat goed bij elkaar past. 

DIY-ideeën voor het maken van bordjes aan de muur

Ben je een creatieveling die vooral zelf aan de slag wil met het maken van bordjes aan de muur? Dan is het een goed idee om je aan te melden voor onze workshops. Je kunt dan een tegel of vaas beschilderen volgens de echte Delfts blauwe traditities. Krijg les van onze meesterschilder en maak er een persoonlijk kunstwerk van voor bij jou in huis, of als gift voor een dierbare. 

Inspiratie van bordjes aan de muur van onze designer

Het leuke van wandborden is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt bijvoorbeeld verschillende prints naast elkaar hangen als je een interieur wat meer kleur wil geven, maar als je al een wat drukkere kamer hebt, dan kun je het ook juist heel rustig houden. Dat doe je door prints te combineren met bijvoorbeeld een rustiger wandbord. Keuze genoeg, want we hebben meer dan 100 soorten wandborden!  

Shop de mooiste borden aan de muur

Laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt geen foute keuzes maken hiermee en dat is precies wat het zo leuk maakt. Het Delfts blauw is allang niet meer het oude bekende. We hebben nieuwe prints, kleuren, patronen die je totaal niet zou verwachten. Dus maak er een totaal eigen samenstelling van en hang zo snel mogelijk de mooiste bordjes aan de muur! 

Setprijs
Direct leverbaar
€ 75,90
€ 65,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 99,85
€ 94,50
Setprijs
Direct leverbaar
€ 74,85
€ 71,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip Heinen Delfts Blauw

Grootste Delfts blauwe vazen van Nederland onthuld!

Dit zijn ze dan: de twee grootste Delfts blauwe vazen van Nederland! De twee handbeschilderde vazen van Heinen Delfts Blauw zijn afgelopen weekend onthuld op de International Ceramics Fair in de Chinese porseleinstad Jingdezhen.

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Alles is mogelijk: bijzondere Delfts blauwe relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn het leukste als ze een persoonlijk tintje hebben. Onze relatiegeschenken zijn ambachtelijke producten die helemaal naar wens gemaakt en samengesteld kunnen worden.