Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Een Heinen Delfts Blauw schilder bezig aan een vaas

Heinen Delfts Blauw op UIT Festival Den Haag

Geschreven door Martijn Op

Kom naar de cultuurmarkt van UIT Festival Den Haag. Heinen Delfts Blauw is ook terug te vinden op deze gezellige markt waar honderd culturele instellingen zich presenteren aan het publiek. Kom kennismaken met onze mooie producten, onze workshops en het bedrijf, geniet van een hapje en een drankje en van de mooiste plekjes van Den Haag.

De Cultuurmarkt vindt plaats op zondag 8 september op het Lange Voorhout. Flaneer langs de verschillende stands en geniet van alle mooie en bijzondere producten en bedrijven die er te zien zijn. Op de podia treden verschillende bands, dansers en theatervoorstellingen op. Kortom, het belooft een gezellige dag te worden!

Het UIT Festival loopt van 6 tot en met 8 september 2019 en bekijk het volledige programma op de website van het festival.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Hoe versier je een mooie kerstboom

Wat een heerlijke klus; de kerstboom versieren! Haal de kerstballen en de kerstornamenten maar van zolder, we gaan de kerstboom weer mooi versieren. Met deze handige trucjes en slimme tips wordt het versieren van de kerstboom een stuk makkelijker en heb je straks ook een schitterend, versierde kerstboom in huis staan. 
Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Bewonder onze nieuwste Nature Design collectie van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.

De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.