Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Delfts blauwe miniatuur diertjes konijn,tekkel,vis,zwaan.olifant,husky,muis,stokstaartje van Heinen Delfts Blauw

Dierendag: ontmoet onze leuke miniatuurdieren!

Geschreven door Martijn Op

Speciaal voor dierendag zetten we de miniatuurdieren van Heinen Delfts Blauw in het zonnetje! Leuke diertjes uit alle hoeken van de wereld in een Delfts blauw kleurtje, zoals olifantjes, kangeroes, katjes, kikkertjes en zelfs stokstaartjes. Schattig om te zien en met een handbeschilderd detail. Spaar ze allemaal!

Onze collectie 'Animals of the World' bestaat uit 44 verschillende miniatuurdieren. Ze komen uit alle exotische hoeken van de wereld, maar zijn ook gewoon te vinden in onze Nederlandse bossen of huizen. De beestjes zijn niet groter dan 10 centimeter en hebben soms grappige details, zoals de bokshandschoenen aan de kangeroe haar pootjes of het uiltje dat in een gebroken eitje schuilt. Welk diertje adopteer jij en mag mee naar huis?

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Hoe versier je een mooie kerstboom

Wat een heerlijke klus; de kerstboom versieren! Haal de kerstballen en de kerstornamenten maar van zolder, we gaan de kerstboom weer mooi versieren. Met deze handige trucjes en slimme tips wordt het versieren van de kerstboom een stuk makkelijker en heb je straks ook een schitterend, versierde kerstboom in huis staan. 
Onthulling van de grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip pauw Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

De onthulling: de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld!

Dit zijn ze dan. De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. De twee porseleinen reuzen van ruim drie meter hoog zijn vanmiddag afgeleverd bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW door het VOC-schip Statenjacht Utrecht. Zonder scherven!

Shop onze hardlopers van dit najaar!

De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.