Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

De top 10 best verkochte Delfts blauwe producten

Geschreven door Annette O'Shea Op

Een top 10 van onze best verkochte Delfts blauwe producten. Met een voortdurend groeiende collectie Delfts blauw aardewerk, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom komt deze top 10 je te hulp en ontdek je de favoriete items van andere Delfts blauw liefhebbers!

1. Melkbusvaas

We beginnen onze top 10 deze maand met een gedeelde eerste plek: de twee melkbusvazen grachtenpanden en bosvogels, uitgevoerd in Delfts blauw. De nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel. 

Mok met tulpen en een goud oor

2. Mok Tulp goud

Op nummer twee in onze top 10 van april staat deze mooie Delfts blauwe mok met een goudkleurig handvat. De mok is rondom versierd met weelderige tulpen die net op het punt van openbarsten staan.  

Stroopwafelblik met Delfts blauwe fietsen

3. Stroopwafelblik Fietsen

Op de derde plek in onze top 10 van best verkochte Delfts blauwe producten, staat dit lekkere gevulde stroopwafelblik. Het bewaarblik is versierd met moderne tekeningen van typisch Nederlandse fietsen en vrolijk gekleurde tulpen. Het blik is gevuld met een dik pak stroopwafels. Lekker voor bij de koffie!

Koffiemokje wit met teckel van Janny van der Heijden, Sharing moments servies

4. Koffiemok Teckel Nhaan 145 ml

Op nummer 4 in onze top 10 staat deze schattige koffiemok uit de Teckel Nhaan collectie. Nhaan is hard op weg om de meest bekende hond van Nederland te worden. Deze trouwe viervoeter van Janny van der Heijden, volgt de presentatrice op de voet en is regelmatig op tv te zien. Bij Heinen Delfts Blauw heeft zij nu zelfs haar eigen servies.

Dodo klein met Delfts blauwe bloemen en een blauwe neus

5. De Blauwe Dodo klein

Ze zijn er weer, de dodo's! En de kleine dodo is meteen naar plek nummer vijf van onze top 10 gewaggeld. Dit beeld van een dodo is rijk versierd met Delfts blauwe decoraties en is een creatie van kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk. 

Tulpenvaas Pyramide 3-delig met bloemmotief

6. Tulpenvaas 3-delig sierlijke bloem

Op de zesde plek in onze top 10 best verkochte Delfts blauw producten staat deze sierlijke driedelige tulpenvaas met een fijne bloemenprint. Dit tafelmodel piramidevaas bestaat uit drie losse onderdelen die op elkaar gestapeld worden. Dankzij de verschillende tuitjes krijgen de kwetsbare bloemstelen de steun die ze nodig hebben om langer mooi te blijven.

7. Wandbord Poes

Op plek nummer zeven in de top 10 staat een nieuwkomertje. Vers uit onze vrolijke voorjaarscollectie komt dit leuke wandbord met een poes erop de top 10 binnen. Het wandbord is onderdeel van de moderne dierenportretten collectie, waarbij gezellige boerderijdieren centraal staan.

 

Vier verschillende vaasjes. Een witte achtergrond met onderaan en bovenaan Delfts blauw versiering. In het midden van de vaas rondom oranje tulpen. Een kelkvaasje, buikvaasje, rond vaasje en een slank vaasje.

8. Buikvaas Oranje Tulp

Op nummer acht van onze top 10 best verkochte Delfts blauw producten staat deze vrolijke buikvaas. Het gezellige vaasje is gedecoreerd met een opvallende oranje tulp en traditionele Delfts blauwe decoraties. Het vaasje uit de Oranje Tulp collectie is helemaal met de hand beschilderd.

9. Ontbijtbord Paauw Blauw

Op plek nummer negen in onze top 10 staat dit elegante ontbijtbord uit de Paauw Blauw serviescollectie. Net als Delfts blauw porselein zijn oorsprong vindt in het Verre Oosten, valt hetzelfde te zeggen over de pauw. Door de eeuwen heen hebben pauwenveren bijzondere betekenissen gekregen. Zo werd in het Keizerrijk China een pauwenveer op de hoed gedragen als hoge onderscheiding en zou de veer geluk en liefde brengen.

Oorsteker fiets goudkleurig

10. Oorringen Bedel Fiets

Als hekkensluiter in onze top 10 meest verkochte Delfts blauw producten staan deze leuke goudkleurige oorbellen. Deze oorbellen creëren de illusie van drie oorringen op een rijtje, maar alle drie de ringetjes zitten aan één oorsteker vast. De grote ringen hebben één bedeltje per oorbel, in dit geval een fiets. De fiets is uitgegroeid tot een bekend symbool van Nederland. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blue Valentine's gifts

Het ideale cadeau voor valentijn!

Rozen verwelken, bloemen vergaan maar Delfts blauw blijft altijd bestaan. Vier de liefde deze Valentijnsdag met Heinen Delfts Blauw en verras jouw soulmate met een leuk setje Delfts blauwe sieraden die we speciaal voor jullie hebben samengesteld. Vier de liefde!

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!

Trends herfst & winter 2022

Ieder jaar is het weer een feestje; we gaan lekker naar binnen en maken het gezellig thuis. Kaarsje aan, dekentje erbij of misschien ga jij wel heerlijke dingen bakken in de keuken. Wij gaan het hebben over welke trends je dit najaar niet mag missen om een herfstig interieur te maken!