Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

De top 10 best verkochte Delfts blauwe producten

Geschreven door Annette O'Shea Op

Een top 10 van onze best verkochte Delfts blauwe producten. Met een voortdurend groeiende collectie Delfts blauw aardewerk, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom komt deze top 10 je te hulp en ontdek je de favoriete items van andere Delfts blauw liefhebbers!

1. Melkbusvaas bosvogels

We beginnen onze top 10 deze maand met de populairste melkbusvaas uit de collectie: de bosvogeltjes tussen de takken. De nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel. 

Stroopwafelblik met Delfts blauwe fietsen

2. Stroopwafelblik Fietsen

Een plekje omhoog gekropen deze maand! Op de tweede plek in onze top 10 van best verkochte Delfts blauwe producten, staat dit lekkere gevulde stroopwafelblik. Het bewaarblik is versierd met moderne tekeningen van typisch Nederlandse fietsen en vrolijk gekleurde tulpen. Het blik is gevuld met een dik pak stroopwafels. Lekker voor bij de koffie!

3. Wandbord Poes

Op plek nummer drie in de top 10 staat een nieuwkomertje. Vers uit onze vrolijke voorjaarscollectie komt dit leuke wandbord met een poes erop de top 10 binnen. Het wandbord is onderdeel van de moderne dierenportretten collectie, waarbij gezellige boerderijdieren centraal staan.

4. Wandvogels

Op nummer 4 in onze top 10 komen onze drie Delfts blauwe wandvogels aangevlogen. Tijdens de Art Deco hoogtijdagen in Parijs ontstonden de eerste geometrische vogels voor aan de muur, maar Heinen Delfts Blauw heeft het ei opnieuw uitgevonden en de artistieke vogels weer tot leven gebracht. 

5. Tulpenvaas Delfts blauw rechthoek

Ook nieuw uit onze voorjaarscollectie! Deze rechthoekige tulpenvaas op pootjes neemt meteen al plek nummer vijf in en wij snappen wel waarom. Met zijn smalle, rechthoekige vorm past deze tulpenvaas perfect op plekjes als de vensterbank, een wandplank of boven de open haard. 

6. Wandbord Bosvogels

Op de zesde plek in onze top 10 best verkochte Delfts blauw producten staat dit gezellige wandbord met bosvogels erop. De vrolijke flierefluiters zitten op een rijtje en kijken zo vanaf het wandbord, de kamer in. Elk vogeltje is weer verschillend en heeft een andere, kleurrijke verendos om mee te pronken.

7. Yoghurtschaaltje Teckel Nhaan

De top 10 zou niet compleet zijn zonder een item van de Teckel Nhaan collectie natuurlijk. En jawel, op nummer zeven staat dit vrolijke yoghurtschaaltje waarop de langharige diva op vier pootjes het schaaltje ronddartelt.

8. Wandbord Golden Retriever

Op nummer acht van onze top 10 best verkochte Delfts blauw producten staat dit gloednieuwe wandbord met een Golden Retriever erop. Deze trouwe viervoeter is onderdeel van onze nieuwe voorjaarscollectie, waarmee we de interieurs weer uit de winterslaap willen halen. En wie doet dat nou beter dan een uitbundige Golden Retriever met aanstekelijke energie!

De Blauwe Fiets nr 1 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw

9. Vaas De Blauwe Fiets

Op plek nummer negen in onze top 10 staan de moderne, elegante vazen uit De Blauwe Fiets collectie van Sylvain Tegroeg. De talloze fietsen in de Nederlandse steden inspireerde de Franse ontwerper tot het maken van deze moderne Delfts blauwe vazen.

10. Tulpenvaas bloemmotief cilinder

Als hekkensluiter in onze top 10 meest verkochte Delfts blauw producten staat deze gloednieuwe tulpenvaas. De tulpenvaas is een heel traditioneel Delfts blauw voorwerp, maar dankzij de gladde cilindervorm krijgt hij een moderne uitstraling. De vaas is rondom gedecoreerd met een typische Delfts blauwe bloemenprint.  

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderd Spakenburgse dame Ootje Delfts blauw Spakenburg klederdracht tradities

Ontmoet ons Spakenburgse Ootje!

Het vissersdorp Spakenburg en Heinen Delfts Blauw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Die voortdurende relatie leidde tot de geboorte van een bijzonder Delfts blauw dametje, namelijk ons Spakenburgse Ootje!

Binnenkijken bij de keramisch specialist

Het maken van Delfts blauw aardewerk is een proces wat in de afgelopen vierhonderd jaar nauwelijks veranderd is. Kom binnenkijken in het atelier van Heinen Delfts Blauw waar nog op authentieke wijze Delfts blauw aardewerk wordt gemaakt. Loop stap voor stap mee met onze keramisch specialisten en ontdek hoeveel mensen een Delfts blauwe vaas in handen hebben gehad, voordat deze in de winkel staat. 
Delfts blauw tegeltje VOC schip Heinen Delfts Blauw

Speciale workshops Delfts blauw schilderen!

Speciaal voor het Gouden Eeuw themajaar komt PAAUW de Delfts Blauw Fabriek met een bijzondere schilderworkshop. Tijdens de feestweek in Delft is het mogelijk om zelf een speciaal aandenken te schilderen met als thema de VOC of de schilder die in Delft zijn meesterwerken gemaakt heeft: Pieter de Hooch.