Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bordjes voor aan de muur in de leukste stijlen

Geschreven door Annette O'Shea Op

We hebben het natuurlijk over onze wandborden. De meesten kennen ze echter als bordjes aan de muur en dat snappen we heel goed. Wat veel alleen vergeten, is dat het allemaal ooit is begonnen met Delfts blauwe bordjes aan de muur. Je kent ze wel, die klassieke oude wandborden met het Delfts blauwe patroon. Maar dat is nu wel heel anders. Door de jaren heen hebben we met ons team van designers en specialisten gewerkt aan een enorm groot aanbod in uiteenlopende stijlen bordjes. We hebben er zelfs vooraf samengestelde sets van gemaakt, omdat er zoveel vragen binnen kwamen van klanten die graag willen weten hoe ze hun huidige set nog verder uit kunnen breiden. En daar helpen we natuurlijk graag bij! In dit artikel nemen we je mee in hoe de bordjes aan de muur het best samengesteld kunnen worden en waar je op moet letten bij het kiezen van jouw set. Voorop staat natuurlijk dat het een feestje wordt!

Nieuwste bordjes voor aan de muur

Laten we maar meteen starten met onze meest nieuwe collectie, want daar zijn we zelf vooral heel erg verliefd op. We hebben het over de Mandala collectie. Ken je die schriften van vroeger nog, waarbij je mandala's in kon kleuren? Mega rustgevend en perfect om mee te nemen op vakantie. Mandala's hebben iets heel dromerigs en tegelijk iets inspirerends. Het is zo fijn om te zien hoe alle lijnen met elkaar verweven zijn. Dat maakt het een heel krachtig ontwerp. Maar we zouden Heinen niet zijn als we daar niet een eigen concept omheen maken? Dus dat hebben we gedaan. We hebben de Mandala collectie opgezet en uitgebreid met wandborden, sets en zelfs nog met bijpassende mokjes. 

Niet leverbaar
€ 42,95
Niet leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 23,95

Delfts blauwe bordjes aan de muur met vogels

We hebben de Mandala wandborden ontworpen, maar daarna was het wel tijd om er nog iets eigens aan toe te voegen. En aangezien onze fans altijd gek zijn van elementen van dieren, hebben we de Mandala collectie verder uitgebreid met bijpassende bordjes met vogels. Ze horen bij de kleuren zodat je er makkelijk een setje van kunt maken, maar weet je wat heel tof is? Om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Een saaie witte muur in huis is het perfecte canvas om de Mandala wandborden op los te laten. Dus wees vooral niet bang, maar mix en match erop los om gewaagde samenstellingen te maken. Wij zijn héél benieuwd wat jouw favorieten zijn! 

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95

Mandala bordjes aan de muur in setjes

We helpen natuurlijk graag met het samenstellen van de leukste bordjes aan de muur. Want met zoveel keus wordt het kiezen natuurlijk ook lastiger. We hebben het je daarom makkelijk gemaakt en voor iedere lijn wandborden een aantal sets gemaakt. Hieronder vind je de setjes van de Mandala collectie. Je kunt ervoor kiezen om de verschillende kleuren met elkaar te combineren, maar je kunt het ook juist op kleur houden. Dan is het aan te raden om de vogel in kleur te combineren met het mandala ontwerp. Dan kun je het later altijd nog uitbreiden met andere ontwerpen, of juist subtiel houden.

Setprijs
Niet leverbaar
€ 218,70
€ 181,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 90,85
€ 79,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 99,85
€ 87,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 98,80
€ 87,95

Bordjes uit de Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw is tegenwoordig een beladen term, omdat het ons doet herinneren aan het slavernijverleden van Nederland. Tegelijkertijd heeft deze periode ook heel veel moois gebracht. Het was niet alleen de wereldwijde handel waarmee het goed ging in Nederland, ook onze kunstschilders maakten meesterwerken die vandaag de dag nog steeds in musea over de hele wereld te bewonderen zijn. Wie kent de namen Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer nou niet! Tijdens de Gouden Eeuw werd ook de Delfts blauwe schilderkunst geboren en dus ook de allereerste Delfts blauwe wandborden. Logisch dus dat we wandborden hebben ontworpen met als titel 'Gouden Eeuw'. Op deze wandborden vind je details uit schilderijen van Vermeer, Mignon of Avercamp. Vaak met een Delfts blauw detail toegevoegd door onze eigen meesterschilder. Kies je favouriete schilderijen uit en hang ze gewoon thuis aan de muur, zodat je ze kunt bewonderen wanneer je wil.

Direct leverbaar
€ 23,95
-25%
Niet leverbaar
€ 42,95
€ 32,25
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 23,95

Wandborden van Nederlands mooiste dieren

In Nederland kennen we prachtige natuurgebieden. Van geurende loofbossen en paarse heidegronden tot zandverstuivingen en natte polders. De traditie was om een typisch Hollands landschap op een wandbord af te beelden, daarom leek het ons leuk om dit keer eens de dieren uit dit typische landschap op een wandbord af te beelden. Onze eigen Big Five! Tijdens een wandeling in de natuur kun je ze zomaaar tegenkomen met een beetje geluk, maar omdat we ze op onze wandborden hebben gezet kun je ze altijd van dichtbij tot in detail bewonderen. Wie is jouw lievelingsdier? De oehoe, de vos, het zwijn, het edelhert of de valk? Of kies ze gewoon allemaal en combineer de vijf wandborden met onze Nederlandse wilde dieren met elkaar.

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95

Grappige dieren op Delfts blauwe wandborden

Een wandbord om bij weg te dromen. Dat zijn de wandborden van Redmer Hoekstra zeker! Voor Heinen Delfts Blauw heeft de illustrator een reeks wandborden gemaakt die je meevoeren naar een wonderlijke wereld waar niets logisch is. Deze bonte verzameling van surrealistische dieren zijn een leuke toevoeging aan de kinderkamer, maar door hun diepere betekenis passen ze ook thuis in de studeerkamer, de woonkamer of op kantoor. Welk verhaal zie jij op de wandborden afspelen? 

Direct leverbaar
€ 74,95
Direct leverbaar
€ 47,95
Direct leverbaar
€ 47,95
Direct leverbaar
€ 37,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Decoratieve borden aan de muur

Wandborden zijn er in alle soorten en maten. Niet alleen in grootte zijn ze heel erg uiteenlopend, maar vooral in ontwerpen. We hebben onze wandborden zoveel mogelijk in collecties gevangen. Denk aan Blauw bloed, Mandala, Veluwse Vijf, Jungle en nog veel meer. De decoratieve borden aan de muur hebben we ontworpen met heel veel liefde en passie. En niets is leuker en mooier dan ze terugzien in jullie interieuren. We zien de meest bijzondere taferelen voorbijkomen en zelfs combinaties waar we zelf nog niet aan hebben gedacht. Dat is het mooie van interieurs. Het is een reflectie van hoe jij bent als persoon en dat kun je daarin terug laten komen. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip tentoongesteld op Schiphol

Grootste Delfts blauwe vaas op Schiphol te zien!

Reizigers opgelet! De grootste Delfts blauwe vaas ter wereld is nu te zien op Schiphol. De reusachtige, handbeschilderde vaas staat te pronken bij het winkelgedeelte na de douane en is nog tot de zomer daar te zien. Kom jij er langs? Maak dan even een selfie!

Behind the scenes met Redmer Hoekstra

Ze zijn niet over het hoofd te zien: de ludieke wandborden van Redmer Hoekstra. Voor Heinen Delfts Blauw heeft deze eigenzinnige illustrator een collectie humoristische wandborden ontworpen. Hoe hij tot zijn wonderlijke ontwerpen komt? Kijk mee over de schouder van de kunstenaar.

Sinterklaas schoencadeautjes voor volwassenen

Nog op zoek naar leuke schoencadeautjes voor Sinterklaas, kom dan even kijken in het leukste Delfts blauwe pakhuis van het land. Hier vind je de allermooiste en verrassendste schoencadeautjes voor volwassenen. Van leuke theemokken en droogbloemhuisjes, tot aan mooie vazen en serviessets aan toe. Wat wil jij in je schoentje krijgen?