Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Bloempotten voor in huis

Geschreven door Annette O'Shea Op
Bij heel veel mensen is de kerstboom alweer uit huis gezet! Als jij ook iemand bent die resoluut alle kerstspullen opbergt zodra oud en nieuw voorbij is, dan zit je nu waarschijnlijk met heel wat lege plekken in huis. Tijd voor frisse, nieuwe woondecoratie om de leegte na kerst weer op te vullen. 

Woondecoratie na kerst

Tijdens de kerstperiode vullen we onze huizen met uitbundige kerstversiering. Gezellige kerstlichtjes, kerststalletjes, kransen en natuurlijk het pronkstuk van de kerst: de kerstboom. Een paar weken lang dompelen we onszelf onder in al deze warmte, vrolijkheid en gezelligheid. Het kan daarom best opeens koud en leeg aanvoelen wanneer de kerst voorbij is en al deze knusse woondecoratie weer verdwijnt. De winter duurt nog lang en de lege plekken in huis schreeuwen gewoon om nieuwe woondecoratie om het huis aan te kleden, zodat we de grauwe periode tot de lente kunnen overbruggen.

-75%
Direct leverbaar
€ 22,95
€ 5,95
-75%
Direct leverbaar
€ 34,95
€ 8,95
-75%
Direct leverbaar
€ 69,95
€ 17,50

Haal groen in huis

Het grootste gemis wat betreft formaat is meestal de kerstboom. Naast kleine kerstlampjes en mooie ornamenten bracht de kerstboom ook veel groen in huis en de kleur groen werkt verfrissend en hoopgevend. Geen wonder dus dat je huis opeens leeg aanvoelt zodra de kerstboom weer weg is. Vul de ruimte op met een mooie kamerplant, met een groot en stevig blad zoals bijvoorbeeld de vioolbladplant, of kies voor de razend populaire monstera met een hartvormig blad. Vind je het echt een ramp om planten in leven te houden, kies dan voor de aglaonema, een sterke plant die niet veel licht en water nodig heeft. 

-75%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 9,95
-75%
Direct leverbaar
€ 34,95
€ 8,95
-75%
Direct leverbaar
€ 99,95
€ 24,95

Bloempotten aan de muur

Ben je juist hartstikke blij met de extra ruimte die je hebt nu de kerstboom weer weg is, maar mis je wel wat plantjes in huis, dan zijn bloempotten voor aan de muur een leuke optie. Onze bloempotten hebben een afgevlakte kant met gaatjes erin, zodat je de bloempot eenvoudig aan de muur kunt hangen. De Delfts blauwe bloempotten voor aan de muur staan extra leuk wanneer je ze combineert met bijpassende wandborden of wandvogels. Een andere leuke optie is om hangende plantjes zoals klimop of philodendron in een hangend bloempotje te zetten en deze aan het plafond te hangen. De ideale manier om een saaie hoek in de kamer op te vrolijken zonder ruimte in te leveren.

-75%
Direct leverbaar
€ 34,95
€ 8,95
-75%
Niet leverbaar
€ 27,95
€ 6,95
-75%
Niet leverbaar
€ 21,95
€ 5,50
Delfts blauwe bloempotten & vazen
Pssst... heb je deze al gezien? Delfts blauwe vazen in dezelfde stijl als de bloempotten!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

2023: het jaar van Vermeer

Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.

Zo dek je de mooiste lente tafel!

Oh yes! De lente is goed en wel begonnen. Met deze heerlijke temperaturen en de langere avonden is er niets zo fijn als lekker lang tafelen. Binnen of buiten in de ontluikende tuin, die keuze is aan jou, maar wij maken je alvast lekker met tips voor een prachtig gedekte tafel in lentense sfere

show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!