Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Veelgestelde vragen

Wanneer wij een actie of aanbieding hebben waarbij je een kortingscode ontvangt en moet invoeren bij je order, dan doe je dat in stap 1 van de winkelwagen. Het beste is om de code te kopieren en te plakken in het lege veld waar de kortingscode wordt gevraagd. Let op dat je alle spaties voor en na de code verwijderd, anders leest hij je kortingscode niet goed af.

5% korting bij inschrijving op onze nieuwsbrief

We hebben een standaard kortingscode van 5% wanneer je jezelf inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven via onze homepage (bijna onderaan op de pagina). Je ontvangt dan als eerste alle nieuwtjes over onze artikelen en trends.

Voorwaarde:

  • De 5% kortingscode kan eenmalig gebruikt worden. 
  • De korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Je kunt maar 1 kortingscode in je order gebruiken.
  • De code is een half jaar geldig.
  • Het is achteraf niet mogelijk om de 5% korting te verrekenen met je geplaatste order.

Overige acties
Soms hebben we leuke acties of aanbiedingen waarbij je een kortingscode moet invoeren om deel te nemen aan de actie. Deze worden altijd via onze webshop en nieuwsbrieven vermeld. Andere websites die onze kortingscodes aanbieden gebruiken oude kortingscodes die niet meer geldig zijn.

Nee, je kunt maar één code invoeren.

De 5% korting die je ontvangt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief blijft een half jaar geldig. Bij je volgende order kan je hem nog steeds gebruiken. Wij kunnen niet achteraf de korting verrekenen.