Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Sharing Moments - Aapjes van Janny van der Heijden

Gratis tulpenbollen bij €75 besteding

De tijd om tulpenbollen te planten is aangebroken! Het servies van Janny van der Heijden gaan we nog uitbreiden met bijpassende tulpenvazen, dus met deze bollen ben je meteen klaar voor het nieuwe seizoen. Je krijgt ze automatisch bij een bestelling boven de €75. Bekijk alle onderdelen hieronder en stel jouw ideale servies samen!

PS: als je de bollen direct plant, heb je een mooie bos tulpen voor in de nieuwe tulpenvazen!

Bekijk de complete collectie

Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 19,95

Vrolijke apen aan tafel

Op de uitbreidingsset Aapjes van het Sharing Moments servies prijken dit keer vrolijke aapjes. Deze zijn bewust gekozen door Janny van der Heijden die wederom goed heeft nagedacht over het servies. “Aperij is het uithalen van ridicule streken en het nabootsen van menselijk gedrag”, vertelt Janny over haar nieuwe serviesgoed. “De speelse apen op het nieuwe servies voor Heinen Delfts Blauw brengen een glimlach op ieders gezicht. Dit genre van aapjes in satirische situaties was vierhonderd jaar geleden al een populair thema en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug aan tafel. Naast een symbool voor absurditeit, worden apen in Azië al eeuwenlang afgebeeld op porselein om wijsheid en een lang leven uit te beelden.”  

Porseleinen servies: functioneel en mooi

Een mooi porseleinen servies op tafel zetten is natuurlijk prachtig, maar het moet ook functioneel zijn. Janny van der Heijden, koningin van de keuken, weet als geen ander wat je nodig hebt voor het serveren van de lekkerste gerechten. Daarom heeft ze veel tijd gestoken in de samenstelling en functionaliteit van het Sharing Moments servies. Zo moet een theepot goed kunnen schenken zonder hete thee te morsen. Een kopje moet prettig vast te houden zijn en een schaal moet gemakkelijk vastgepakt en doorgegeven kunnen worden. De uitbreidingsset Aapjes is goed doordacht en is een nuttige toevoeging aan het al bestaande Sharing Moments servies.

Combineren met Delfts blauwe serviezen

 

Een van de vereisten voor het servies moest zijn dat het servies gecombineerd kan worden met andere Delfts blauwe serviezen. Janny van der Heijden is zelf al jarenlang een groot fan van Delfts blauw serviesgoed en heeft een behoorlijke verzameling in de kast staan. Hoe leuk is het dan om een servies te ontwerpen wat prachtig combineert met antiek Delfts blauw dat al op tafel staat. Daarom heeft het serviesgoed Sharing Moments veel authentieke Delfts blauwe kenmerken, maar dan net even anders. De bekende patronen en symbolen hebben een modern tintje gekregen, maar sluiten mooi aan op de traditionele decoraties. Sharing Moments Tulp bracht al veel gezelligheid aan tafel, de Aapjes voegen daar nog een hoop vrolijkheid en humor aan toe. Dat wordt genieten van leuke etentjes met vrienden en familie.

Aan de Hollandse tafel!

Krijg jij ook geen genoeg van Delfts blauw servies of wil je graag jouw Delfts blauwe servies aanvullen omdat er door de jaren heen wat items gesneuveld zijn, bekijk dan de Sharing Moments collectie. De borden, kopjes en schalen passen goed bij elk ander Delfts blauw servies. Zo maak je er een gezellige, echt Hollandse tafel van. Het idee achter de Sharing Moments collectie is om gezellig samen aan tafel te zitten met de mensen van wie je houdt. Mooie momenten met elkaar delen en samen nieuwe herinneringen maken. Voor Janny van der Heijden is delen belangrijk in de breedste zin van het woord. Verschillende generaties die samen recepten uitwisselen. Een troostend kopje thee met elkaar drinken en moeilijkere momenten met elkaar delen. En natuurlijk het maken van nieuwe herinneringen met een lach en een traan, boven een mooi opgemaakt en goed gevuld dinerbord. Bekijk de hele collectie en selecteer de favoriete items die niet in jouw keuken mogen ontbreken!