Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe DIY Tegeltjeswijsheid cadeauset met stift Heinen Delfts Blauw

Geboortebordje Delfts Blauw

Delfts Blauwe DIY geboorte tegel Heinen Delfts Blauw

Geboortebordje kan je ook zelf maken

Is de baby gewogen en gemeten? Wat is de datum en tijdstip van geboorte? Dit zijn unieke kenmerken en herinneringen die je wilt vastleggen. Waar traditionele nostalgische geboortebordjes van Delfts blauw vaak om een grotere uitgave vragen, is het DIY (Do it yourself) geboortebordje van Heinen zeer aantrekkelijk betaalbaar.

Vanaf €9,95 bestel je het bordje in de shop en personaliseer je deze zelf met een porseleinstift. Dit maakt het nog unieker en persoonlijker. Voeg de datum en tijdstip van geboorte, naam en het gewicht van jouw kleine toe en het geboortebordje is af. Geheel in de stijl van Delfts blauw!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 309,-
Direct leverbaar
€ 119,-
Handbeschilderde gepersonaliseerde geboortetegel 13x13 cm incl 25 tekens

Gepersonaliseerd geboortebordje door Heinen Delft Blauw

De traditie van Delfts blauw mag niet zomaar verloren gaan. Om de geboorte van de nieuwe generatie in jouw familie vast te leggen, kies je voor een origineel Delfts blauw geboortebord.

Het gaat hier om echt Delfts blauw waar maatwerk aan te pas komt. Bespreek jouw wensen met ons en wij ontwerpen het idee geheel naar wens. Dit kan in de vorm van een geboortetegel of -bord. Dit kun je ook per mail of telefonisch doorgeven. Let wel op dat het maken van deze tegel twee tot vier weken kan duren.

Dit zeggen onze klanten over ons:
“Snel en mooooiii”
Michiel Dogger Nederland
“Mooi assortiment, goede kwaliteit, snelle bezorging, keurig verpakt. En cadeau was mooi ingepakt met cadeaupapier. Prachtig tulpenvaasje.”
Barbara
Diversen handbeschilderde dieren Heinen Delfts Blauw

Meer dan 1.300 Delftsblauwe verrassingen

Om de geboorte van jouw kind of van iemand binnen de familie te vieren, zijn er meer leuke verrassingen. Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Een groot deel is erg geschikt als cadeau. Kenmerkend als typisch Hollands cadeau. Denk bijvoorbeeld aan unieke miniatuur dieren. Of wat dacht je van onze schattige teddybeer in een bloemmotief? Al vanaf €9,95 vind je bij Heinen Delfts Blauw een geboortebordje. Bestel je deze doordeweeks voor 15:00 uur? Dan leveren wij de volgende dag! Het maatwerk bord door Heinen Delfts Blauw heeft een levertijd van 2 tot 4 weken.

De mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan!

Delfts blauwe Geboortetegel DIY Heinen Delfts Blauw
Illustratie van een delfts blauwe Geboortetegel DIY Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde gepersonaliseerde geboortetegel 13x13 cm incl 25 tekens
Diversen handbeschilderde dieren Heinen Delfts Blauw
Beertje met delfts blauw t-shirt Heinen Delfts Blauw