Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5407 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Geboortebordje Delfts Blauw

Het verwelkomen van een pasgeboren kindje is een uniek moment. Vooral bij jouw eigen kindje wil je daar een prachtige herinnering van maken. En dat kan op geheel traditionele wijze met een geboortebordje van Delfts blauw. Prachtig voor op de kast of aan de wand in de woonkamer of de babykamer. De stijl van Delfts blauw past overal bij.

Bij Heinen Delfts Blauw heb je meerdere geboortebordjes. Maatwerk uitgevoerd door ons of een geboortebordje die je zelf maakt. Welke je ook kiest, ze zijn uniek en uitsluitend voor de geboorte van jouw kind. Of natuurlijk van een familielid. Een mooi Nederlands cadeautje!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 12,45
Direct leverbaar
€ 249,50
Direct leverbaar
€ 99,50
Direct leverbaar
€ 9,95

Geboortebordje kan je ook zelf maken

Is de baby gewogen en gemeten? Wat is de datum en tijdstip van geboorte? Dit zijn unieke kenmerken en herinneringen die je wilt vastleggen. Waar traditionele nostalgische geboortebordjes van Delfts blauw vaak om een grotere uitgave vragen, is het DIY (Do it yourself) geboortebordje van Heinen zeer aantrekkelijk betaalbaar.

Vanaf €9,95 bestel je het bordje in de shop en personaliseer je deze zelf met een porseleinstift. Dit maakt het nog unieker en persoonlijker. Voeg de datum en tijdstip van geboorte, naam en het gewicht van jouw kleine toe en het geboortebordje is af. Geheel in de stijl van Delfts blauw!

Gepersonaliseerd geboortebordje door Heinen Delft Blauw

De traditie van Delfts blauw mag niet zomaar verloren gaan. Om de geboorte van de nieuwe generatie in jouw familie vast te leggen, kies je voor een origineel Delfts blauw geboortebord.

Het gaat hier om echt Delfts blauw waar maatwerk aan te pas komt. Bespreek jouw wensen met ons en wij ontwerpen het idee geheel naar wens. Dit kan in de vorm van een geboortetegel of -bord. Dit kun je ook per mail of telefonisch doorgeven. Let wel op dat het maken van deze tegel twee tot vier weken kan duren.

Meer dan 1.300 Delftsblauwe verrassingen

Om de geboorte van jouw kind of van iemand binnen de familie te vieren, zijn er meer leuke verrassingen. Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Een groot deel is erg geschikt als cadeau. Kenmerkend als typisch Hollands cadeau. Denk bijvoorbeeld aan unieke miniatuur dieren. Of wat dacht je van onze schattige teddybeer in een bloemmotief?

Cadeautje voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Al vanaf €9,95 vind je bij Heinen Delfts Blauw een geboortebordje. Bestel je deze doordeweeks voor 15:00 uur? Dan leveren wij de volgende dag! Het maatwerk bord door Heinen Delfts Blauw heeft een levertijd van 2 tot 4 weken.

De mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan!