Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Geschreven door Martijn Op

In februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

Uiteraard brachten wij de serviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' mee. Maar dat niet alleen, ook 'Nieuw Blauw', 'Stapel Blauw',  'Blu Halo' en 'de Blauwe Fiets' kregen een mooie plek op de stand. showUP was voor ons hét moment om de naast de bestaande collectie, de nieuwe producten uit de Souvenir Catalogus 2019 te presenteren. En die producten werden met veel enthousiasme onthaald!

De Retro Collection, wandborden met (hele herkenbare) typisch Hollandse tafereeltjes zoals de 'Elfstedentocht' en 'Op de brommer'. De Delfts blauwe tegeltjes, met vernieuwende designs, allemaal met elkaar te combineren. En natuurlijk, het special edition gouden kussend paar! En dat niet alleen, we hebben onze collectie nog verder uitgebreid met diverse producten met de leukste designs. Alles zien? Bekijk al onze producten in onze webshop!

 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe kersthangers en ornamenten in de kerstboom Heinen Delfts Blauw

Een Delfts blauwe kerst!

Maak er een gezellige Delfts blauwe kerst van! Versier de kerstboom met de mooiste Delfts blauwe kerstversiering voor een tijdloze sfeer. Het iconische blauw combineert prachtig met de klassieke kerstkleuren, maar ook met de kersttrends van het moment zoals zachte pasteltinten.

Styling guide: Hoge bolvaas!

Wat zijn wij blij met onze nieuwe hoge bolvazen. Het was onze wens om de ideale bloemenvaas te maken voor grotere boeketten en met deze collectie is dat gelukt! We laten je graag zien waarom deze vazen zo ontzettend handig zijn en waarom jij hier ook blij van gaat worden!

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blauw Bloesem

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. De komende periode zullen we de designers en hun ontwerpen aan jullie voorstellen.