Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Geschreven door Martijn Op

In februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

Uiteraard brachten wij de serviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' mee. Maar dat niet alleen, ook 'Nieuw Blauw', 'Stapel Blauw',  'Blu Halo' en 'de Blauwe Fiets' kregen een mooie plek op de stand. showUP was voor ons hét moment om de naast de bestaande collectie, de nieuwe producten uit de Souvenir Catalogus 2019 te presenteren. En die producten werden met veel enthousiasme onthaald!

De Retro Collection, wandborden met (hele herkenbare) typisch Hollandse tafereeltjes zoals de 'Elfstedentocht' en 'Op de brommer'. De Delfts blauwe tegeltjes, met vernieuwende designs, allemaal met elkaar te combineren. En natuurlijk, het special edition gouden kussend paar! En dat niet alleen, we hebben onze collectie nog verder uitgebreid met diverse producten met de leukste designs. Alles zien? Bekijk al onze producten in onze webshop!

 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Stapelgekte!

Pick it. Mix it. Stack it! Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Stapelgekte collectie van Heinen Delfts Blauw. Vanaf nu ben jij degene die jouw favoriete driedelige tulpenvaas samenstelt. De traditionele tulpenvaas is helemaal uit elkaar gehaald en omgezet in losse onderdelen die stapelbaar zijn. Met alle losse onderdelen uit de collectie zijn er meer dan vijfduizend verschillende combinaties mogelijk. Laat de Stapelgekte maar losbarsten!
Handbeschilderde Blu Halo lamp Jacob de Baan by Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blu Halo

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Jacob de Baan aan de beurt. Als art director was hij betrokken bij alle projecten met de designers. Zelf heeft hij een lamp ontworpen, genaamd: Blu Halo

Meester schilder Wilma Plaisier en illustrator Merlijne Marell schilderen het kaststel dat is ontworpen door ontwerper Heiko Balster voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe kunst op Masterly The Hague

Dit jaar doet Heinen Delfts Blauw ook (indirect) mee aan Masterly The Hague. Op dit kunstfestival worden hedendaagse ontwerpers samengebracht met de oude schildermeesters van vroeger om een verrassend nieuw kunstwerk te maken. Heinen Delfts Blauw werkt hiervoor samen met ruimtelijk vormgever Heiko Balster en illustrator Merlijne Marell.