Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Kerstservies voor het kerstdiner

Geschreven door Annette O'Shea Op
Dek de eettafel deze kerst met een prachtig kerstservies. Het kerstdiner is misschien wel de gezelligste en meest exclusieve maaltijd van het jaar en daar hoort natuurlijk ook een bijpassend kerstservies bij. Zoek je nog losse mokken, dinerborden of schalen om je bestaande kerstservies uit te breiden, dan hebben we ook een mooie serviescollectie voor je.
Exclusief online
Niet leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 84,80
€ 76,-
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 59,80
€ 53,50
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 95,80
€ 86,-
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,50

Kerstservies voor een gezellige maaltijd

Kerst komt eraan en de dagen ervoor ben je druk met de voorbereiding van de meest exclusieve maaltijd van het jaar: het kerstdiner. Het is dringen en zoeken in de supermarkt naar de laatste ingrediënten die je nog nodig hebt, maar het gaat je lukken. Dit culinaire hoogstandje wat je nog nooit eerder hebt uitgeprobeerd staat straks op eerste kerstdag op jullie eettafel te pronken. Om deze prachtige maaltijd met meerdere gangen, ook mooi te presenteren op tafel mag een schitterend kerstservies natuurlijk niet ontbreken. Heb je voldoende dinerborden voor al je gasten? Inclusief bijpassende soepkommen, serveerschalen en mokjes voor de aangeklede kerstkoffie na het kerstdiner. We helpen je graag om een kerstservies te vinden wat bij jouw wensen past, zodat het eten voorbereiden het enige is waar jij je nog zorgen om hoeft te maken.

Kies een kerstservies

Hoe kies je nou een mooi kerstservies uit. Het aanbod is tegenwoordig zo uitgebreid dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat ons betreft moet een kerstservies er mooi uitzien, het moet van een hoge kwaliteit zijn en misschien wel het allerbelangrijkste: het kerstservies moet fijn in gebruik zijn. Aan een dinerbord waar niet voldoende ruimte is heeft niemand wat. Of als de cranberrysaus gewoon van je bord afdruipt word je ook niet vrolijk. Een koffiepot die drupt elke keer wanneer je ermee schenkt werkt ook op de zenuwen, vooral wanneer iedereen ook nog eens zijn mooiste kerstkleding aan heeft. Daarom hebben onze designers en productontwikkelaars neit alleen gekeken naar de mooie vormgeving van het kerstservies, maar ook: hoe maken we dit kerstservies zo functioneel mogelijk zodat de gasten die aan de eettafel zitten optimaal kunnen genieten van de beleving.

Direct leverbaar
€ 43,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 39,95

Kerstservies met kerstdecoratie

Bij het woord kerstservies denk je al snel dat het servies een traditioneel kerstprintje moet hebben. Een leuke kerstboom op het midden van een dinerbord, een zwaaiende kerstman vanaf een soepkom of een decoratierandje van zuurstokken, pepermannetjes en hulst. Sommige mensen worden helemaal blij van zo'n traditioneel kerstservies in rood en groentinten. Anderen houden het liever neutraal en klassiek. Wat ons betreft mag een kerstservies zichzelf ook een kerstservies noemen, als er geen traditionele kerstprintjes op zitten. Het kerstdiner is een bijzondere maaltijd waarvoor je een bepaalde sfeer wilt neerzetten, dus een elegant servies met een sierlijke decoratie erop zorgt ook voor een feestelijke kerstsfeer aan tafel. Daarnaast houdt lang niet iedereen van de kleuren rood en groen. Een sierlijk kerstservies zonder kerstdecoraties erop kun je daarnaast ook de rest van het jaar gebruiken. Een kostbaar kerstservies wat slechts één keer per jaar uit de kast gehaald wordt voor het kerstdiner vinden wij zonde van zo'n kwalitatief en duur servies. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze kerstserviezen neutraal, maar feestelijk te houden. Zo heb je er ook na je kerstdiner nog veel plezier van.

kerstservies voor het kerstdiner
Direct leverbaar
€ 31,95
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 49,95

Porseleinen kerstservies

Het kerstdiner bestaat vaak uit meerdere gangen, dus dan is het fijn om een kwalitatief goed kerstservies te hebben wat de gerechten langer warm houdt terwijl jij je gasten serveert. Een porseleinen kerstservies is ijzersterk en de dinerborden of schalen kunnen dus gewoon in de oven gezet worden. Zo blijven ze lekker warm terwijl jij de laatste hand aan je kerstgerecht legt. Dit is ook een ideale manier om sausjes warm te houden en te zorgen dat er geen dik vlies op komt te liggen. In een porseleinen dipschaaltje zet je ze gewoon in de oven op een lage stand, zodat het lekker warm blijft tot het op de eettafel gezet kan worden. Daarnaast heeft een porseleinen kerstservies van zichzelf al een luxe uitstraling waarmee je dus echt iets bijzonders op tafel zet. Doordat het porseleinen servies zo heet gebakken wordt tijdens het productieproces, kan het ook tegen een stootje en blijft de kwaliteit langer behouden dan een kerstservies van andere materialen. Zo geniet je vele jaren van je porseleinen kerstservies.

Direct leverbaar
€ 10,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 13,95

Kerstservies uitbreiden

Heb je al een mooi kerstservies van Heinen Delfts Blauw in huis, houd dan onze serviescollecties in de gaten. Regelmatig vullen we onze kerstserviezen aan met nieuwe producten, zoals een koffieservies van de Blauw Bloesem collectie en de Blauw Vouw collectie. Of handige ovenschalen die prachtig aansluiten op de dinerborden. Ook luisteren we naar de feedback van onze klanten en vullen we de serviescollecties aan met producten die jullie nog graag zouden willen hebben, zoals bijvoorbeeld mokken met een oortje of een multischaaltje die dient als schoteltje voor je mok, maar wat tegelijkertijd ook als gebaksbordje fungeert door de langwerpige vorm. Heb je dus al een mooi kerstservies als basis, maar kun je nog wel wat aanvullend serviesgoed gebruiken, scrol dan eens door onze vaste serviescollecties heen.

Kerstservies als tafeldecoratie

Het kerstservies is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer aan de eettafel. Kies je voor een heel elegant kerstservies of ga je liever voor een meer speels kerstservies, dan zet je ook meteen een hele andere toon neer. Ons Sharing Moments servies is bijvoorbeeld heel vrolijk, met bungelende aapjes die uitdagend tussen de Delfts blauwe takken klauteren of met de aandoenlijke teckel Nhaan die vrolijk over het servies dartelt. Een kerstservies als Paauw Blauw en Avondbloem zijn weer veel klassieker van karakter en zetten een meer elegante sfeer neer. Ons Blauw Vouw servies is lekker hip en trendy, terwijl Blauw Bloesem een meer romantische, landelijke toon zet. Om de kersttafel nog mooier aan te kleden deze kerst, hebben we ook leuke woondecoraties die passen bij onze serviezen. Decoreer de eettafel met mooie kandelaren of waxinelichthouders voor extra gezelligheid en licht aan tafel, of leg een paar dennentakken neer waarin je leuke Delfts blauwe kerstornamenten verwerkt. 

Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 24,95

Kerstservies online kopen

Het is natuurlijk ontzettend gezellig om te kerstshoppen in mooi versierde winkels. In de winkels van Heinen Delfts Blauw in Amsterdam en Delft kun je onze kerstserviezen in het echt bewonderen. Je kunt ze in je handen houden, het materiaal en het gewicht voelen en de decoraties van dichtbij bekijken. Heb je geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor de feestdagen, of wil je online kerstserviezen vergelijken en dan snel je keuze maken, dan kun je net zo makkelijk een kerstservies online kopen. In onze webshop laten we duidelijke productfoto's zien van het kerstservies, maar we laten ook sfeerfoto's zien hoe het kerstservies eruit ziet op een gedekte tafel. Ook is het erg eenvoudig om online je kerstservies samen te stellen. Kies voor een compleet kerstservies zodat je in één keer klaar bent, of stel het kerstservies zelf samen met alleen de items die jij nodig hebt voor je kerstgerechten. Om het extra makkelijk voor je te maken hebben we ook serviessets voor één persoon samengesteld. In deze serviessets zit een kerstservies met daarin items die één persoon nodig heeft tijdens het kerstdiner. Zo kun je heel makkelijk het aantal éénpersoons serviessets afstemmen op het aantal gasten dat je ontvangt. Nog een voordeel van je kerstservies online bestellen: we pakken het kerstservies feestelijk voor je in en het wordt dezelfde werkdag nog verzonden, mits je voor 15:00 uur je bestelling plaatst.

Kerstpakket avondbloem
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Kerstservies cadeau geven

Wil je iemand verrassen met een heel bijzonder kerstcadeau dit jaar, geef dan eens een kerstservies cadeau. Dit kan een heel uitgebreid en compleet kerstservies zijn, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een kerstservies zelf samen te stellen. Wil je iemand bijvoorbeeld een warm hart onder de riem steken, stel dan een kerstkoffieservies samen en laat het door ons feestelijk inpakken en direct naar de ontvanger sturen als verrassing. Of ken je iemand die elke kerst alleen zit, stuur dan een kerstservies voor één persoon toe met daarbij een persoonlijke uitnodiging voor een kerstmaaltijd bij je thuis. Of weet je dat je geliefde al heel lang spaart voor een mooi, nieuw kerstservies maar vind je het te riskant om er eentje voor een ander uit te kiezen help ze dan een eindje op weg door onze giftcard met een bedrag naar keuze cadeau te doen. Dan kunnen ze zelf dat mooie kerstservies uitzoeken.

Cadeaukaart Heinen Delfts Blauw
Shop Kerst bij Heinen Delfts Blauw!

Heb jij het kerstservies van je dromen al in huis, maar meot je de kerstboom en de rest van het huis nog mooi versieren? Shop dan onze leuke kerst woondecoraties en Delfts blauwe kerstornamenten voor in huis. Van gezellige waxinelichthouders, droogbloemhuisjes en Madonna beeldjes tot aan schitterende wanddecoratie en statige vazen aan toe. Doordat wij onze collecties altijd zoveel mogelijk op elkaar afstemmen sluit onze woondecoratie en kerstdecoratie vaak ook nog prachtig aan op onze kerstserviezen. Zo breng je de gezellige sfeer van de eettafel en het kerstservies, ook naar de rest van het huis.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit onze uitgebreide collectie of heb je vragen over onze kerstserviezen, neem dan contact op met onze klantenservice of loop binnen bij één van onze winkels. Ons personeel vertelt je graag meer over onze kerstserviezen en helpt je desgewenst bij het maken van de juiste keuze. Ben je toch niet helemaal tevreden over je keuze, dan hebben wij ook een klantvriendelijk retourbeleid.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Opening Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten

Feest! Een nieuw bedrijfsgebouw!

Nadat 1,5 jaar geleden de eerste plannen voor het nieuwe bedrijfspand zijn ontstaan, was het vrijdagavond 8 februari 2019 dan eindelijk zover! Heinen Delfts Blauw is verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw waar onze ambitie nog verder kan worden waargemaakt, 'Creating new traditions'! 

 

Muurdecoratie met persoonlijkheid: ontdek de creatieve wereld van bordjes aan de muur

Welke bordjes aan de muur passen in jouw interieur en hoe kun je ze het best met elkaar combineren? We hebben we het allemaal voor je op een rijtje gezet en laten zien hoe jij jouw wanddecoratie naar een hoger niveau tilt!
Delfts blauwe 3-delige Tulpenvaas bloemmotief Heinen Delfts Blauw

Bloemschikken in een 3-delige tulpenvaas. Hoe werkt dat?

Het schikken van een 3-delige tulpenvaas lijkt wellicht ingewikkelder dan het is. Wij laten zien hoe je hem het mooist presenteert!