Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe vazen  van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Heinen Delfts Blauw op de PTA souvenirbeurs

Geschreven door Martijn Op

Bezoek Heinen Delfts Blauw op de souvenirbeurs in de Passengers Terminal Amsterdam, PTA. Van zondag 5 tot en met dinsdag 7 januari bewonder je hier onze nieuwste collectie Delfts blauwe vazen en andere souvenirs met een moderne twist.

De stand is een lust voor het oog met schitterende Delfts blauwe producten, waaronder de nieuwste collectie vazen. De absolute eye-catcher is natuurlijk één van de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld die vlak voor de kerstvakantie op spectaculaire wijze bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW onthuld is. De vaas met daarop een schildering van een VOC-schip is ruim drie meter hoog en helemaal met de hand gemaakt en beschilderd. De schildering verwijst naar de geschiedenis van de porseleinhandel en de schepen die in de Gouden Eeuw het allereerste 'blauw-op-wit' porselein naar Nederland brachten.

Bij onze stand wordt hier ook aandacht aan besteed, wat ook weer aansluit op Sail Amsterdam 2020. Zo wordt onze nieuwe collectie Delfts blauwe vazen gepresenteerd in oude scheepskisten, prijkt op de achterwand een enorm Delfts blauw schip en staat er ook een miniatuurschip. Naast de nieuwe vazen presenteren we ook onze souvenircollectie waarbij onze slogan "creating new traditions" een moderne twist geeft aan bestaande, populaire souvenirs.

De souvenirbeurs staat van zondag 5 tot en met dinsdag 7 januari in de Passengers Terminal Amsterdam, PTA.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tulpenvaas wit: onze sneeuwwitte beauty!

Vroeger was er ‘tulpenmanie’, tegenwoordig is er sprake van tulpenvaasmanie. Waar men vroeger huis en haard gaf voor een peperdure tulpenbol, zijn het nu vooral de tulpenvazen ​​die waardevoller zijn dan de tulp zelf. De driedelige witte tulpenvaas is onze sneeuwwitte schoonheid die qua populariteit met kop en schouders boven de andere vazen ​​uitsteekt.

De zomerse trendkleuren van 2023!

Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan! 
Wandcirkel Hollands Glorie 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Muurcirkels ophangen, zo doe je dat!

Het is een veel geziene woontrend: muurcirkels! Deze trend groeit nog steeds door in 2023, dus we laten graag zien wat je nou eigenlijk allemaal kunt met zo’n grote muurcirkel en in welke ruimtes je de muurcirkels het beste tot hun recht laat komen.