Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe vazen  van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Heinen Delfts Blauw op de PTA souvenirbeurs

Geschreven door Martijn Op

Bezoek Heinen Delfts Blauw op de souvenirbeurs in de Passengers Terminal Amsterdam, PTA. Van zondag 5 tot en met dinsdag 7 januari bewonder je hier onze nieuwste collectie Delfts blauwe vazen en andere souvenirs met een moderne twist.

De stand is een lust voor het oog met schitterende Delfts blauwe producten, waaronder de nieuwste collectie vazen. De absolute eye-catcher is natuurlijk één van de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld die vlak voor de kerstvakantie op spectaculaire wijze bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW onthuld is. De vaas met daarop een schildering van een VOC-schip is ruim drie meter hoog en helemaal met de hand gemaakt en beschilderd. De schildering verwijst naar de geschiedenis van de porseleinhandel en de schepen die in de Gouden Eeuw het allereerste 'blauw-op-wit' porselein naar Nederland brachten.

Bij onze stand wordt hier ook aandacht aan besteed, wat ook weer aansluit op Sail Amsterdam 2020. Zo wordt onze nieuwe collectie Delfts blauwe vazen gepresenteerd in oude scheepskisten, prijkt op de achterwand een enorm Delfts blauw schip en staat er ook een miniatuurschip. Naast de nieuwe vazen presenteren we ook onze souvenircollectie waarbij onze slogan "creating new traditions" een moderne twist geeft aan bestaande, populaire souvenirs.

De souvenirbeurs staat van zondag 5 tot en met dinsdag 7 januari in de Passengers Terminal Amsterdam, PTA.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Op avontuur met de Delfts blauwe dodo's!

Maak kennis met onze avontuurlijke Delfts blauwe dodo's! Dit kunstwerk van Pepijn van den Nieuwendijk voor Heinen Delfts Blauw brengt de markante, uitgestorven vogel weer tot leven. De Blauwe Dodo is een tijdreiziger, die als een avontuurlijke eenling de wereld rondreist, op zoek naar soortgenoten en een nieuw, gezellig thuis.

De leukste cadeaus voor meesters en juffen

Het einde van het schooljaar is in zicht. Bedank de meester of de juf met een leuk cadeau namens de hele klas of namens jezelf. Bij Heinen Delfts Blauw maken we graag een mooi cadeaupakket voor de meester of juf, zodat jullie het schooljaar feestelijk afsluiten en de zomervakantie kan beginnen. 

Richard Hutten ontwerpt nieuwe collectie voor Heinen Delfts Blauw

Wereldwijd staat hij bekend als hét gezicht van Dutch design. Richard Hutten leeft en ademt kunst en design. Met zijn speelse en onconventionele ontwerpen wil hij inspelen op de fantasie van mensen en vooral mooie en optimistische kanten uitlichten. Zijn nieuwe wandborden voor Heinen Delfts Blauw ontrafelen de schoonheid van oud-Hollandse meesterwerken en vormen intrigerende kunstwerken voor aan de muur.