Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

De zomerse trendkleuren van 2023!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan! Kijk maar waarom...

Beach vibes

Als er één kleur is die roept: de zomer is hier! Dan is het wel geel. Knalgeel, zachtgeel, fluorgeel, in welke tint dan ook, dit is de kleur van de zon. Niet gek dus dat je nieuwe energie voelt opborrelen bij dit fijne kleurtje. Het is ook nog eens de trendkleur van 2023 en we snappen wel waarom. Het combineert ontzettend goed met andere kleuren. Zo vormt het een mooi contrast met het diepe kobaltblauw van een zacht golvende Mediterraanse Zee en het popt heerlijk naast een basiskleur als beige en wit. Zo brengt geel ontspanning in huis, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een opbeurende energie.

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Bloedsinaasappels en citroenen

Geel wordt deze zomer ook veel gecombineerd met kleuren die een rode ondertoon hebben. Dit versterkt de warmte van beide kleuren. Combineer geel met de zachte oranje tinten van perziken en bloedsinaasappels voor meer warmte in huis of zorg voor een verrassend effect met de ontspannen kleur lila. Als je goed kijkt zie je zo alle kleuren van een ondergaande zon voorbij komen! Combineer deze trendkleuren met aardse tinten van het strand, zoals lichtbruin en taupe, en je zomerse beach vibe is compleet!

-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blauw Bloesem

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. De komende periode zullen we de designers en hun ontwerpen aan jullie voorstellen.

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Woontrends van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat ook de nieuwste woontrends van 2023 opduiken. We gaan massaal weer lekker onze huizen gezellig maken en inrichten voor een nieuw en fris begin. Uit met het oude en in met het nieuwe. Deze woontrends worden vastgesteld door te kijken naar online zoekgedrag, de vraag naar spullen in de winkels en naar grote maatschappelijke ontwikkelingen die ons gevoel beïnvloeden. Wij zetten hier de mooiste woontrends voor 2023 op een rij en laten zien hoe je die in de praktijk toepast.

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk huwelijk wandbord tulpenvaas kuspaar XXL Heinen Delfts Blauw

Ja, ik wil... een Delfts blauw huwelijkscadeau!

De lente staat voor de deur. Het seizoen van nieuw leven, een opbloeiende natuur, lentekriebels en... de liefde. De meest populaire tijd voor bruiloften is aangebroken en daar horen mooie, persoonlijke huwelijkscadeaus bij.