Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

De zomerse trendkleuren van 2023!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan! Kijk maar waarom...

Beach vibes

Als er één kleur is die roept: de zomer is hier! Dan is het wel geel. Knalgeel, zachtgeel, fluorgeel, in welke tint dan ook, dit is de kleur van de zon. Niet gek dus dat je nieuwe energie voelt opborrelen bij dit fijne kleurtje. Het is ook nog eens de trendkleur van 2023 en we snappen wel waarom. Het combineert ontzettend goed met andere kleuren. Zo vormt het een mooi contrast met het diepe kobaltblauw van een zacht golvende Mediterraanse Zee en het popt heerlijk naast een basiskleur als beige en wit. Zo brengt geel ontspanning in huis, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een opbeurende energie.

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Bloedsinaasappels en citroenen

Geel wordt deze zomer ook veel gecombineerd met kleuren die een rode ondertoon hebben. Dit versterkt de warmte van beide kleuren. Combineer geel met de zachte oranje tinten van perziken en bloedsinaasappels voor meer warmte in huis of zorg voor een verrassend effect met de ontspannen kleur lila. Als je goed kijkt zie je zo alle kleuren van een ondergaande zon voorbij komen! Combineer deze trendkleuren met aardse tinten van het strand, zoals lichtbruin en taupe, en je zomerse beach vibe is compleet!

-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

2023: het jaar van Vermeer

Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.

Basisschool de Pelikaan op bezoek bij de Heinen Delfts Blauw fabriek in Putten met Jorrit Heinen en Wilma Plaisier

Basisschoolkinderen krijgen rondleiding bij Heinen Delfts Blauw

Voorzichtig schuifelen de kleuters van basisschool De Pelikaan achter elkaar aan door de porseleinfabriek van Heinen Delfts Blauw. De groepen 1 en 2 van de basisschool namen vanmorgen (woensdag 12 februari) een kijkje bij de fabriek op industrieterrein Keizerswoert in verband met de Hollandse themaweek.

Een grappige kerst met grappige kerstballen!

Nederland staat bekend als het land van de grappen en de grollen. Geen wonder dus dat we ook voorop lopen wanneer het aankomt op een grappige kerst! Houd je wel van een beetje humor en verrassing deze feestdagen, doe dan inspiratie op met grappige kerstballen en kerstornamenten voor een hilarische kerst.