Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

De zomerse trendkleuren van 2023!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan! Kijk maar waarom...

Beach vibes

Als er één kleur is die roept: de zomer is hier! Dan is het wel geel. Knalgeel, zachtgeel, fluorgeel, in welke tint dan ook, dit is de kleur van de zon. Niet gek dus dat je nieuwe energie voelt opborrelen bij dit fijne kleurtje. Het is ook nog eens de trendkleur van 2023 en we snappen wel waarom. Het combineert ontzettend goed met andere kleuren. Zo vormt het een mooi contrast met het diepe kobaltblauw van een zacht golvende Mediterraanse Zee en het popt heerlijk naast een basiskleur als beige en wit. Zo brengt geel ontspanning in huis, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een opbeurende energie.

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Bloedsinaasappels en citroenen

Geel wordt deze zomer ook veel gecombineerd met kleuren die een rode ondertoon hebben. Dit versterkt de warmte van beide kleuren. Combineer geel met de zachte oranje tinten van perziken en bloedsinaasappels voor meer warmte in huis of zorg voor een verrassend effect met de ontspannen kleur lila. Als je goed kijkt zie je zo alle kleuren van een ondergaande zon voorbij komen! Combineer deze trendkleuren met aardse tinten van het strand, zoals lichtbruin en taupe, en je zomerse beach vibe is compleet!

-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

Onthulling van de grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip pauw Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

De onthulling: de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld!

Dit zijn ze dan. De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. De twee porseleinen reuzen van ruim drie meter hoog zijn vanmiddag afgeleverd bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW door het VOC-schip Statenjacht Utrecht. Zonder scherven!

Delfts blauwe vazen en serviezen van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

Benieuwd naar de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar, breng dan een bezoek aan de beurs Trendz. Hier vind je alle lifestyle en home decor trends voor 2020. Heinen Delfts Blauw staat er ook met onze nieuwste producten.