Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe vazen en serviezen van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

Geschreven door Martijn Op

Benieuwd naar de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar, breng dan een bezoek aan de beurs Trendz. Hier vind je alle lifestyle en home decor trends voor 2020. Heinen Delfts Blauw staat er ook met onze nieuwste producten.

Heinen Delfts Blauw staat van 12 tot en met 14 januari op de living & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delfts blauwe producten zien die passen in vrijwel ieder interieur. Onze collectie geeft het traditionele Delfts blauw een moderne, frisse look die aansluit bij de woontrends van dit moment, maar weet tegelijkertijd tijdloos te blijven waardoor het niet snel uit de mode raakt.

Benieuwd naar onze sfeervolle en innovative Delfts blauwe producten, bezoek dan onze stand op de home decoration & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw

Wandborden aan de muur

Laat de creativiteit maar stromen met deze nieuwste trend op het gebied van muurdecoratie. Rechthoekige schilderijen maken plaats voor ronde wandborden en daarmee verdwijnen ook alle strakke lijnen, vaste kaders en begrenzingen. Voor je ligt een eindeloze mogelijkheid om te decoreren en te combineren. Wij laten je zien hoe je dat doet!

Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Zet heerlijke Slow Coffee met Heinen Delfts Blauw

Leg die pingende telefoon maar aan de kant, doe je mailbox tabje dicht en haal de koffiebonen uit de kast. Het is tijd voor overheerlijke sloooowww coffeeeee. Met de nieuwe drip filters van Heinen Delfts Blauw gooien we al dat gehaaste gedoe overboord en gaan we terug naar de basics van dat heerlijke, langzame proces: koffiezetten.