Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Diversen handbeschilderde dieren Heinen Delfts Blauw

Ben je benieuwd wat de waarde is van Delfts blauw?

Geschreven door Martijn Op

Let op: wij taxeren zelf geen Delfts blauw. Maar we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Veel mensen willen graag weten wat hun Delfts blauw of Delfts aardewerk waard is. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld als je de intentie hebt de stukken te verkopen of als je uit interesse wil weten of het geld waard is. Een belangrijk verschil voor het bepalen van de waarde is of het aardewerk is gemaakt door middel van een transferopdruk, of dat het handgeschilderd is. Ook staan er merktekens of markings op het aardewerk waaruit de herkomst van het Delfts blauw soms te herleiden is.

Wij taxeren geen Delfts aardewerk, want het is niet makkelijk om de waarde vast te stellen. Als u wil weten wat uw Delfts blauwe aardewerk waard is kan u terecht bij de Federatie van Taxateurs, Makelaars, Veilinghouders in roerende zaken via www.federatie-tmv.nl. Deze organisatie helpt u een taxateur te vinden die uw aardewerk kan taxeren. 

Handbeschilderde delfts blauwe Vazen en Tulpenvazen groot en klein bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
In onze eigen ateliers in Delft en Putten maken we handbeschilderd Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit. Het mooiste Delfts blauw, met liefde, zorg en vakmanschap gemaakt door de beste ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Op 3 en 4 februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

 

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Gedekte tegel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Yksi Expo

Ontdek de serviezen Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Blauw Festival nu bij Yksi Expo in Eindhoven. De serviezen staan hier gepresenteerd en Yksi Expo is tevens een verkooppunt van de serviezen.