Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

Vul de servieskast aan!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vul nu je prachtige Delfts blauwe serviesgoed aan met nieuwe items die je niet wil missen in de keuken! Onze populaire serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen met tal van handige en mooie serviesstukken die je serviesgoed compleet maken.

Slow, slower, slowesssst...

Ze zijn tegenwoordig razend populair. Een tegenhanger van alles wat stel sneller en vlugger moet in onze maatschappij. De slow coffee makers. Het is zaterdagochtend. Het water kookt, de koffiebonen zijn vers gemalen met de hand en in alle rust giet je het hete water over het geurende koffiepoeder heen. Drupje voor drupje vult de koffiepot zich met het zwarte goud, terwijl al je zintuigen zich alvast lekker maken voor het kopje koffie dat nu écht bijna klaar is. Ultiem genieten! Met de nieuwe porseleinen koffiefilters geniet je thuis in alle rust van de lekkerste slow coffee.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 11,95

In kannen en kruiken

Een keuken waarin geleefd wordt, kan niet zonder een goed opruimsysteem. Losse etenswaren zoals rijst en pasta, maar ook suiker en losse thee bewaar je het beste in een goede, afgesloten voorraadpot. Zo blijft het langer goed en in een Delfts blauwe porseleinen pot, staat het ook nog mooi in de keuken of op tafel. Onze serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen allebei met nieuwe voorraadpotjes en melkkannetjes. Een toevoeging waar al vaak om gevraagd is! 

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 21,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Op 3 en 4 februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

 

Nieuw servies met dieren: PAAUW!

De pauw is een sierlijke vogel die vaak een inspiratiebron is voor prachtige kunstwerken. Op ons nieuwste PAAUW servies met dieren staat de pauw met zijn schitterende veren en bijzondere geschiedenis in het middelpunt. Een verrassende combinatie van Delfts blauw met groene accenten.

Fabrieksmerk van Heinen Delfts Blauw met initiaal van schilder en jaarcode

Hoe herken ik Delfts blauw?

Wat u misschien niet wist is dat er rond de gouden eeuw enkele tientallen Delfts blauw fabrieken in Nederland waren. Veel bevonden zich ook in Delft, maar lang niet allemaal.