Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Vul de servieskast aan!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vul nu je prachtige Delfts blauwe serviesgoed aan met nieuwe items die je niet wil missen in de keuken! Onze populaire serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen met tal van handige en mooie serviesstukken die je serviesgoed compleet maken.

Slow, slower, slowesssst...

Ze zijn tegenwoordig razend populair. Een tegenhanger van alles wat stel sneller en vlugger moet in onze maatschappij. De slow coffee makers. Het is zaterdagochtend. Het water kookt, de koffiebonen zijn vers gemalen met de hand en in alle rust giet je het hete water over het geurende koffiepoeder heen. Drupje voor drupje vult de koffiepot zich met het zwarte goud, terwijl al je zintuigen zich alvast lekker maken voor het kopje koffie dat nu écht bijna klaar is. Ultiem genieten! Met de nieuwe porseleinen koffiefilters geniet je thuis in alle rust van de lekkerste slow coffee.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 11,95

In kannen en kruiken

Een keuken waarin geleefd wordt, kan niet zonder een goed opruimsysteem. Losse etenswaren zoals rijst en pasta, maar ook suiker en losse thee bewaar je het beste in een goede, afgesloten voorraadpot. Zo blijft het langer goed en in een Delfts blauwe porseleinen pot, staat het ook nog mooi in de keuken of op tafel. Onze serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen allebei met nieuwe voorraadpotjes en melkkannetjes. Een toevoeging waar al vaak om gevraagd is! 

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 21,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend: Delfts blauwe wandvogels

De temperaturen dalen gestaag, de blaadjes vallen van de bomen en de eerste vogels die in V-formatie ons land verlaten zijn al aan de waterig blauwe hemel gespot. Ook onze Delfts blauwe wandvogels hangen het liefste samen aan de muur en fladderen in een duidelijke lijn door je huis! Deze nieuwe trend in woonaccessoires past perfect bij dit seizoen en geeft dynamiek aan een vlakke wand.
Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Bewonder onze nieuwste Nature Design collectie van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.

Nieuw servies met dieren: PAAUW!

De pauw is een sierlijke vogel die vaak een inspiratiebron is voor prachtige kunstwerken. Op ons nieuwste PAAUW servies met dieren staat de pauw met zijn schitterende veren en bijzondere geschiedenis in het middelpunt. Een verrassende combinatie van Delfts blauw met groene accenten.