Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Vul de servieskast aan!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vul nu je prachtige Delfts blauwe serviesgoed aan met nieuwe items die je niet wil missen in de keuken! Onze populaire serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen met tal van handige en mooie serviesstukken die je serviesgoed compleet maken.

Slow, slower, slowesssst...

Ze zijn tegenwoordig razend populair. Een tegenhanger van alles wat stel sneller en vlugger moet in onze maatschappij. De slow coffee makers. Het is zaterdagochtend. Het water kookt, de koffiebonen zijn vers gemalen met de hand en in alle rust giet je het hete water over het geurende koffiepoeder heen. Drupje voor drupje vult de koffiepot zich met het zwarte goud, terwijl al je zintuigen zich alvast lekker maken voor het kopje koffie dat nu écht bijna klaar is. Ultiem genieten! Met de nieuwe porseleinen koffiefilters geniet je thuis in alle rust van de lekkerste slow coffee.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 11,95

In kannen en kruiken

Een keuken waarin geleefd wordt, kan niet zonder een goed opruimsysteem. Losse etenswaren zoals rijst en pasta, maar ook suiker en losse thee bewaar je het beste in een goede, afgesloten voorraadpot. Zo blijft het langer goed en in een Delfts blauwe porseleinen pot, staat het ook nog mooi in de keuken of op tafel. Onze serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen allebei met nieuwe voorraadpotjes en melkkannetjes. Een toevoeging waar al vaak om gevraagd is! 

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 21,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

De zomerse trendkleuren van 2023!

Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan! 

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen. 

Binnenkijken bij de keramisch specialist

Het maken van Delfts blauw aardewerk is een proces wat in de afgelopen vierhonderd jaar nauwelijks veranderd is. Kom binnenkijken in het atelier van Heinen Delfts Blauw waar nog op authentieke wijze Delfts blauw aardewerk wordt gemaakt. Loop stap voor stap mee met onze keramisch specialisten en ontdek hoeveel mensen een Delfts blauwe vaas in handen hebben gehad, voordat deze in de winkel staat.