Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Vul de servieskast aan!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vul nu je prachtige Delfts blauwe serviesgoed aan met nieuwe items die je niet wil missen in de keuken! Onze populaire serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen met tal van handige en mooie serviesstukken die je serviesgoed compleet maken.

Slow, slower, slowesssst...

Ze zijn tegenwoordig razend populair. Een tegenhanger van alles wat stel sneller en vlugger moet in onze maatschappij. De slow coffee makers. Het is zaterdagochtend. Het water kookt, de koffiebonen zijn vers gemalen met de hand en in alle rust giet je het hete water over het geurende koffiepoeder heen. Drupje voor drupje vult de koffiepot zich met het zwarte goud, terwijl al je zintuigen zich alvast lekker maken voor het kopje koffie dat nu écht bijna klaar is. Ultiem genieten! Met de nieuwe porseleinen koffiefilters geniet je thuis in alle rust van de lekkerste slow coffee.

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 59,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 11,95

In kannen en kruiken

Een keuken waarin geleefd wordt, kan niet zonder een goed opruimsysteem. Losse etenswaren zoals rijst en pasta, maar ook suiker en losse thee bewaar je het beste in een goede, afgesloten voorraadpot. Zo blijft het langer goed en in een Delfts blauwe porseleinen pot, staat het ook nog mooi in de keuken of op tafel. Onze serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen allebei met nieuwe voorraadpotjes en melkkannetjes. Een toevoeging waar al vaak om gevraagd is! 

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Direct leverbaar
€ 21,95
Direct leverbaar
€ 21,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe mok DIY met stiften van Heinen Delfts Blauw

Create your own ...

We hebben iets nieuws bedacht, de DIY kit! Maak nu je eigen mok, geboortetegel of schrijf iets persoonlijks op een al bestaand, Delfts blauw stuk. Met de porseleinstiften van Edding en aarderwerk van onszelf, waan je je een echte meesterschilder. 

blue monday banner Heinen Delfts Blauw

10% korting in de webshop op Blue Monday!

Op Blue Monday shop je de hele dag met 10% korting bij Heinen Delfts Blauw. Zo wordt 'de meest deprimerende dag van het jaar' en stukje leuker. 

De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.