Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Vrolijke vazen met vogels

Geschreven door Annette O'Shea Op
Herfst, vallende bladeren, overwinterende vogels... ze horen onmiskenbaar bij elkaar! Het vroege, betoverende avondconcert van talloze vogeltjes die leven in onze bomen, op onze daken en in de tuinen laten weten: de dagen worden korter en de herfst komt eraan! Op onze vazen met vogels staan de meest herkenbare vogels afgebeeld in schitterende herfstkleuren, zo zet je een prachtig herfstboeket op tafel.

Vaas met kleurrijke vogeltjes

Vogeltjes en Heinen Delfts Blauw fladderen al jaren heerlijk om elkaar heen. Naast weelderige bloemen en molens, zijn vogels het meest geschilderde onderwerp op Delfts blauw aardewerk. De vazen met vogels erop uit de moderne Home & Living collectie zijn rijk versierd met vogeltjes die je gewoon hier in Nederland tegenkomt. Of dat nou tijdens een frisse boswandeling is of wanneer je thuis in de tuin van het zonnetje geniet. De roodborstjes, mussen en koolmeesjes zitten lekker tegen elkaar aan genesteld op een tak die rondom de hele vaas loopt. Zo staat er altijd een andere vogel in het middelpunt, vanuit welke hoek je de vaas met vogeltjes ook bekijkt.

Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 109,-

Van Gogh vaas met vogels

Een andere leuke vaas met vogels is de cilindervaas met daarop het welbekende schilderij Amandelbloesem. Van Gogh heeft dit meesterwerk in 1890 geschilderd, maar de kronkelige takken met witte bloesem die prachtig afsteekt tegen een diepblauwe lucht, zijn een populaire verzamelplaats voor onze bosvogels. We hebben de vogeltjes op de vaas toegevoegd omdat hun nieuwsgierige blikken het kunstwerk nog meer tot leven brengen. Dit is een heerlijk vrolijke bloemenvaas met vogeltjes erop waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. Deze vaas met vogels op de rand combineert ook mooi met de bijpassende wandcirkel.

Handbeschilderde vaas met vogels

Voor wie echt iets speciaals zoekt, hebben we ook handgeschilderde vazen met vogels erop. Deze vazen zijn van top tot teen gedecoreerd door de meesterschilder van Heinen Delfts Blauw. Op klassieke Delfts blauwe vazen staan vaak hele sierlijke vogels afgebeeld, zoals fazanten of pauwen. Zulke vazen met vogels worden al sinds jaar en dag gemaakt om indruk te maken. Natuurlijk zijn deze handbeschilderde vazen met vogels erop verkrijgbaar in allerlei maten en vormen, omdat ze helemaal met de hand gemaakt worden en dus kunnen worden aangepast naar de wensen van de klant. 

Handbeschilderde met de hand gedraaide vaas met pauwmotief en bloemmotief van Heinen Delfts Blauw
2-4 weken levertijd
€ 699,-
Niet leverbaar
€ 17,95

Moderne vazen met vogels

Naast onze klassieke vazen met vogels, hebben we ook hele moderne vazen met vogels erop. Zo heeft kunstenares Loes van Delft een hele toffe driedelige tulpenvaas ontworpen met vogels erop in haar kenmerkende cartoonstijl. De aandoenlijke vogels fladderen rondom de piramidevaas, met hun dikke wenkbrauwen en kinderlijke expressie. Een leuke vaas met vogels voor wie iets unieks op tafel wil zetten. De tulpenvaas met vogels van Loes van Delft is onderdeel van onze Stapelgekte collectie en kan dus ook gecombineerd worden met andere kleuren en designs. 

Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95

Vazen en wandborden met vogels

Maak de stijl helemaal af door de vazen met vogels erop te combineren met bijpassende wandborden of mokken. Dezelfde fleurige bosvogeltjes die op onze vazen staan, hebben we ook afgebeeld op leuke mokken, decoratieve wandborden en zelfs kerstballen. Dankzij de gedetailleerde schilderingen kun je nu elk moment van de dag genieten van deze prachtige diertjes, zonder dat ze er verschrikt weer vandoor vliegen. 

Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 84,50

Geschiedenis vogels op vazen

Vazen met vogeltjes erop zijn al eeuwenlang populair. Vooral in China is de vogel een geliefd symbool om op een porseleinen vaas af te beelden. Een vaas werd bijvoorbeeld vroeger rijk gedecoreerd met vogels om de ontvanger ervan een gelukkig huwelijk toe te wensen. Ook stond de vogel op een vaas voor rijkdom en succes. Zo is de kraanvogel een geliefde afbeelding die staat voor vrede en geluk, terwijl de ekster staat voor voorspoed. Geef iemand een cadeau met een extra betekenis, door een vaas met vogels te schenken. In Nederland staat het roodborstje symbool voor hoop, de duif voor vrede, de huismus voor productiviteit en de koolmees is er als herinnering om niet in je zorgen te verdwalen maar de energie hoog te houden.

Bekijk alle vazen met vogels hier!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Feestweek aankomst grootste Delfts blauwe vazen!

Over een paar weken arriveren de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld in Nederland. Dat vieren we uitgebreid met een gezellige feestweek vol leuke activiteiten. Ben jij er ook bij?

Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders

De 10 populairste Delfts blauw producten!

We naderen de kerst en naast leuke kerstornamenten en mooie kerstserviezen, zien we dat er heel veel Delfts blauwe kerstcadeaus voor elkaar worden gekocht. Ben je nog op zoek naar last minute kerstgeschenken, mooie serviezen voor het kerstdiner of gewoon nog wat gezellige lichtjes voor in huis bekijk dan onze top 10 van meest populaire Delfts blauwe producten. Wie weet vind je hier precies wat je zoekt!