Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
hdb blogs kerstgroen 2

Hollands Kerstgroen

Geschreven door Martijn Op

  Deze sfeermakers geven een Hollands tintje aan het kerstinterieur.

→ Shop deze sfeermakers hier | Mini huisjes met lint (set van 4) - Waxinelichthouder huis met trapgevel - Sneeuwbol molen groot -  
                                                      Sneeuwbol grachtenpand klein 

De kerstboom geeft een echt traditioneel kerstgevoel en is het stralende middelpunt van de kerstdagen. Onze Hollandse kerstversieringen maken dat helemaal af.

→ Shop deze kerstversieringen hier | Kerstbal bloemmotief - Kerstdruppel  - Pegel bloemmotief - Ster aan lint -  Rendier aan lint met molen - Kerstbal landschap middel 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Interieurtrend: Wandborden

In Hollywood doen ze het opeens massaal: aardewerken wandborden aan de muur als decoratie! Deze interieurtrend van 2022 is van oorsprong hartstikke Nederlands, want wie heeft de Delfts blauwe wandborden nou niet bij grootouders aan de muur zien hangen. Bij Heinen Delfts Blauw weten we als geen ander hoe we de mooiste wandborden maken en onze nieuwe collecties passen thuis in elk trendy interieur van nu!

Iconische buste vaas Meisje met de parel

Het Meisje met de parel stapt uit haar schilderij en neemt driedimensionale vormen aan. Ze heeft geen zin meer om zich altijd maar van haar beste kant te laten zien, maar wil benadrukken dat ze vele kanten heeft. Net als elk ander mens. Niet langer een plat schilderij, maar een vaas in de vorm van een buste die diepgang heeft en van alle kanten bewonderd kan worden.

Avondbloem servies: zwoele bloementuin op je bord

Geniet van de zwoele, lange avonden met heerlijk eten, goed gezelschap en een sfeervol servies. Avondbloem is een servies met een minimalistische vormgeving en een verstild design. De weelderige bloemen hebben de kleur van Delfts blauwe verf vóórdat deze de oven in gaat. De zwart-grijze tinten worden aangevuld met goudaccenten en doen denken aan een bloementuin wanneer de avond valt.