Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Delfts blauwe mokken met een gouden oor

Geschreven door Annette O'Shea Op
Ohh wij houden ervan! Een beetje subtiele glitter en glamour in je leven toevoegen. De vroege, druilerige, ochtenden voelen toch een stukje lichter aan met een dampende kop koffie in je hand in een mok die straalt. Daarom staan we te kwijlen bij onze nieuwe Delfts blauwe mokken met een gouden oortje. Natuurlijk zijn er allerlei leuke excuses te bedenken om deze collectie te maken - ‘Delfts blauw ontstond in de Gouden Eeuw. GOUD!’ - maar eerlijk is eerlijk: we maken gewoon producten waar wij blij van worden. Dus vul je keukenkast met deze bonte verzameling mokken en voeg een gouden gloed toe aan je dag. 
 
Kerstpakken Delfts blauwe mokken met goud oor
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Niet leverbaar
€ 13,95

Mokken met goud

In de wereld van interieur design zien ze een steeds terugkerende trend opduiken. Zodra de wereld in crisis verkeerd, wordt het gebruik van goudaccenten opeens razend populair. Logisch wel, want goud wordt geassocieerd met rijkdom en welvaart, maar het voegt ook een warmte toe wat geen enkele andere kleur of metaal kan nabootsen. En laat dat gevoel van warmte en comfort nou precies zijn wat veel mensen nodig hebben in de koude en natte wintermaanden. Dat gevoel wordt alleen maar versterkt door het vasthouden van een warme kop oppeppende koffie of troostende thee. 

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Niet leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Niet leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95

Delfts blauwe mokken

Delfts blauw en goud gaan erg goed samen. Het is een koninklijke combinatie die al honderden jaren geliefd is en die tijdloos blijft. Wanneer goud spaarzaam en met de juiste kleuren gecombineerd wordt, geeft dit een hele elegante uitstraling. Teveel goud of de verkeerde kleurtonen kunnen goud juist kitsch laten lijken. Daarom hebben we de mokken frisse en moderne designs in Delfts blauw gegeven en er speelse gouden oortjes aan toegevoegd. 

Mokken met kleur en goud

Naast de Delfts blauwe mokken met een gouden oortje, hebben we ook een paar mokken met kleur toegevoegd. Dankzij de herkenbare goudkleurige oortjes passen alle mokken leuk bij elkaar. Wat de verzameling helemaal leuk maakt, is dat elke mok net weer een ander vorm oortje heeft. Zo is de één helemaal rond, terwijl de ander rechthoekig is en weer een andere mok heeft een sierlijke gouden oor.

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Porseleinen Mokken
Nog op zoek naar een paar mooie, goed in de hand liggende, mokken? Bekijk dan onze gehele collectie porseleinen mokken, mét of zonder gouden oor! 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe oorbellen van Heinen Delfts Blauw sieraden

Hippe sieraden met Delfts blauwe touch!

Heinen Delfts Blauw maakt, naast de traditionele vazen, borden en tegels, ook mooie sieraden. Onlangs brachten we een hele nieuwe serie uit die meer inspeelt op de mode en trends van nu. Deze blog bewijst hoe trendy Delftsblauwe sieraden kunnen zijn!

Stapelgekte!

Pick it. Mix it. Stack it! Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Stapelgekte collectie van Heinen Delfts Blauw. Vanaf nu ben jij degene die jouw favoriete driedelige tulpenvaas samenstelt. De traditionele tulpenvaas is helemaal uit elkaar gehaald en omgezet in losse onderdelen die stapelbaar zijn. Met alle losse onderdelen uit de collectie zijn er meer dan vijfduizend verschillende combinaties mogelijk. Laat de Stapelgekte maar losbarsten!
img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!