Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Onthulling van de grootste Delfts blauwe vaas van 3 meter hoog VOC schip Heinen Delfts Blauw

De vazen beginnen aan hun reis...

Geschreven door Martijn Op

De grootste Delfts blauwe vazen van de wereld zijn begonnen aan een historische reis naar Nederland. Ze zijn een aantal maanden onderweg en worden natuurlijk feestelijk ontvangen zodra ze eenmaal hier zijn! Hoe precies? Dat blijft nog even een verrassing...

Het is een zenuwslopende klus om de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld veilig en wel naar Nederland te brengen. Scherven brengen geen geluk!!! De vazen zijn onthuld op de International Ceramics Fair in Jingdezhen, waar Heinen Delfts Blauw samen met de gemeente Delft en Museum Prinsenhof een stand had. De fair is inmiddels afgelopen en dat betekent dat de vazen aan hun wereldreis naar Nederland beginnen. Maar hoe vervoer je nou twee vazen van ruim drie meter hoog en 250 kilo zwaar? Nou, zo dus...

De vazen worden op spectaculaire wijze in Nederland onthuld, gevolgd door een week vol festiviteiten en leuke activiteiten. Wil jij er ook bij zijn en live aanschouwen of de vazen de lange reis overleefd hebben en hoe indrukwekkend ze in het echt zijn wanneer je er naast staat? Houd dan onze website of sociale media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Onze missie is duidelijk: Delfts blauw terug laten keren in alle Nederlandse huishoudens. En ja, dat is inclusief het kleinste kamertje van het huis! Daarom slaat Heinen Delfts Blauw de handen ineen met The Good Roll voor een bijzonder mooi product: Delfts blauwe toiletrollen. 
hollandse verrassing blog 1

Hollandse verrassing

Onze kerstcadeaus zijn klaar voor een plekje onder de kerstboom, bij jou! Want echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder pakjes onder de boom. Wij helpen de kerstmannen en -vrouwen met de leukste cadeaus om te geven én te krijgen!

 

 

Vul de servieskast aan!

Vul nu je prachtige Delfts blauwe serviesgoed aan met nieuwe items die je niet wil missen in de keuken! Onze populaire serviezen Blauw Vouw en Blauw Bloesem komen met tal van handige en mooie serviesstukken die je serviesgoed compleet maken.