Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders

De 10 populairste Delfts blauw producten!

Geschreven door Annette O'Shea Op
We naderen de kerst en naast leuke kerstornamenten en mooie kerstserviezen, zien we dat er heel veel Delfts blauwe kerstcadeaus voor elkaar worden gekocht. Ben je nog op zoek naar last minute kerstgeschenken, mooie serviezen voor het kerstdiner of gewoon nog wat gezellige lichtjes voor in huis bekijk dan onze top 10 van meest populaire Delfts blauwe producten. Wie weet vind je hier precies wat je zoekt! 
Petit four bordje met teckel en Delfts blauwe strepen

1. Petit four bordje Teckel Nhaan

Bij het zien van dit schattige petit four bordje smelt je meteen. Het handige kleine bordje is onderdeel van de Sharing Moments collectie van Janny van der Heijden, die inmiddels uit de lijnen Tulp, Aapjes en nu ook Nhaan bestaat. Nhaan is de harige teckel van koningin van de keuken, Janny van der Heijden.
Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders

2. Kerstlichtjes cadeaupakket

Breng wat extra licht in de donkere dagen met dit Delfts blauwe Kerstlichtjes Kerstpakket. In dit mooie kerstpakket vind je drie waxinelichthouders in de vorm van gedetailleerde grachtenpandjes. Het flikkerende kaarslicht valt door de talloze kleine raampjes gezellig naar buiten. Elk grachtenpandje heeft zijn eigen unieke ramen en gevels, zoals een schoudergevel, een trapgevel en een klokgevel. 

3. Serviesset Avondbloem

Deze set bestaat uit één dinerbord, één ontbijtbord, een mok 270 ml en een yoghurtschaaltje. Wil je jouw serviesset voor één, twee of zes personen, jij beslist! De avondbloem collectie is gemaakt van porselein, heeft een hoekig oortje en is versierd met bloemen en goudaccenten.
Driedelige tulpenvaas Vermeer met het Meisje met de parel en schilderachtige bloemen

4. Tulpenvaas Stapelgekte Vermeer

Deze prachtige driedelige tulpenvaas ‘Vermeer’ draait helemaal om het Meisje met de parel. Op het middenstuk van de tulpenvaas staat haar intrigerende portret afgebeeld en we hebben haar omringd met pastelkleurige bloemen die helemaal tot het topje van de vaas kruipen. De driedelige tulpenvaas is een tafelmodel van de welbekende piramidevaas. Dit model is al sinds de 17e eeuw een iconische Delfts blauwe vaas die nooit uit de mode is geraakt. 
Espressokopje met Delfts blauwe teckel van de Sharing Moments collectie

5. Espressokopjes Teckel Nhaan - 2 stuks

Van dit porseleinen espressokopje word je gegarandeerd vrolijk. De speelse teckel is heerlijk aan het genieten in de buitenlucht. Het espressokopje is onderdeel van de Sharing Moments collectie van Janny van der Heijden, die inmiddels uit de lijnen Tulp, Aapjes en nu ook Nhaan bestaat. Nhaan is de harige teckel van koningin van de keuken, Janny van der Heijden. In deze set zitten twee espressokopjes.

6. Wandvogel Delfts blauw nr. 3

Deze wandvogel heeft een lange weg afgelegd om hier te komen. Tijdens de Art Deco hoogtijdagen in Parijs ontstonden de eerste geometrische vogels voor aan de muur, maar Heinen Delfts Blauw heeft het ei opnieuw uitgevonden en de artistieke vogels weer tot leven gebracht. Deze nieuwe generatie wandvogels zijn helemaal in trek dankzij hun sierlijke Delfts blauwe decoraties waar ze graag mee pronken. Ze komen helemaal vanuit het oude Parijs, zo naar jouw muur gefladderd. Er zijn drie soorten Delfts blauwe wandvogels.
Blauw Vouw Koffiekop set van 4 ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw

7. Blauw Vouw koffiekop - 4 stuks

In dit Blauw Vouw koffiepakket zitten vier koffiekopjes uit de Blauw Vouw collectie. De kopjes liggen fijn in de hand omdat er geen oortje aan zit en door het kopje met de hand te omvatten, ontstaat een gevoel van warmte, rust en ontspanning. Dit serviesgoed van ontwerper Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw is geinspireerd door de Japanse vouwkunst origami, omdat de keramische tradities van Azie en Nederland met elkaar verbonden zijn.

8. Blauw Bloesem pastabord - 4 stuks

In dit Blauw Bloesem pastapakket zitten vier pastaborden uit de Blauw Bloesem collectie. De pastaborden zijn dieper dan de normale dinerborden, wat ze ideaal maken om pastagerechten in te serveren. Dit serviesgoed van ontwerper Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw is gemaakt vanuit het idee dat er veel schoonheid verscholen ligt in het vergankelijke en imperfecte.

9. Serveerschaal Blauw Vouw

Deze schitterende serveerschaal is een mooie toevoeging aan het al bestaande Blauw Vouw servies. De keramische tradities van Azië en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit zie je terug in de collectie Blauw Vouw van designer Romy Kühne. Wat zij heeft gemaakt is een bijzondere samensmelting van de Aziatische vouwkunst Origami en het traditionele Hollandse Delfts blauw.

10. Waxinelichthouder Huisjes Delfts blauw

Maak het gezellig in huis met deze bijzondere waxinelichthouder in de vorm van grachtenpandjes. De ramen van de grachtenpanden zijn opengewerkt waardoor het licht van de flakkerende vlam naar buiten valt. De grachtenpandjes lopen rondom in elkaar over, waardoor je vanuit elke hoek steeds een ander huisje ziet. De huisjes met hun bijzondere gevels zijn van wit keramiek, terwijl de onderste rand gedecoreerd is met Delfts blauwe bloemen en slagblaadjes. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts Blauwe souvenirs gepresenteerd op de souvenirs beurs Amsterdam

Souvenirbeurs 2019

De 65e editie van de Souvenirbeurs vond plaats van zondag 6 tot en met dinsdag 8 januari in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een beurs waar bezoekers en vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken met aanbieders van souvenirs en recreatie artikelen. 

Servetten vouwen als tafelversiering

De tijd van gezellig samen rond de eettafel zitten is weer aangebroken. Voor een normale maaltijd zet je misschien de dinerborden op tafel en misschien steek je zelfs nog wel een gezellig kaarsje aan, maar voor een bijzondere maaltijd trek je de servetten uit de kast. Servetten vouwen is een creatieve manier om veel sfeer aan je eettafel toe te voegen.

De mooiste woonstijlen van 2024

De nieuwste interieurtrends van 2024 vliegen je om de oren. Het jaar is goed en wel begonnen en de lente is dé periode om je huis nieuw leven in te blazen. Hier laten we je de mooiste woonstijlen van 2024 op een rijtje zien.