Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Behind the scenes met Janny van der Heijden!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Onze Sharing Moments collectie met Janny van der Heijden is uitgebreid en om dat te vieren hebben we een prachtige video gemaakt om jullie mee te nemen in het proces van het ontwikkelen van deze nieuwe collectie. Benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder! 

Voordat je kunt beginnen met filmen is er van alles wat je moet voorbereiden. Voor dit project hebben we samengewerkt met Krabmedia, een creatieve agency uit Amsterdam. In verschillende meetings hebben we samen een concept uitgewerkt en de draaidag voorbereid! Van conceptbeelden tot teksten die ingesproken moeten worden en de complete setting; alles was tot in de puntjes voorbereid. 

Tijd voor de draaidag

En dan is het zo ver! De draaidag, deze keer begon die vroeg: om 8 uur. Iedereen meldde zich keurig op tijd en ook Janny was samen met hondje Naahn aanwezig. Terwijl Janny in de visagie zit filmen we beneden in de fabriek met Hamid hoe de vazen gemaakt worden en worden er prachtige details shots gemaakt van onze ontwerpster Wilma die de aapjes print schildert. Aansluitend nemen we beelden op met Janny, eigenaar Jorrit Heinen, ontwerpster Wilma en onze product manager Femke. Een dream team die de mooiste collecties tot stand weet brengen. 

Heerlijke high tea setting opbouwen

Na de lunch vervolgt onze dag zich bij kasteel de Vanenburg, een landgoed vlak bij ons in de buurt! Zodra we aankomen worden we verwelkomd door een prachtige gedekte tafel met al het Sharing Moments servies en fotograaf Marissa van studio Sunny Side up. Ze is de hele ochtend al druk bezig geweest met het maken van prachtige sfeerbeelden. Na het maken van een aantal mooie foto’s van Janny is het tijd om de laatste sfeerbeelden te gaan filmen. En wat een geluk hebben Janny, Jorrit, Wilma en Femke. Kasteel de Vanenburg heeft voor een high tea gezorgd die voor de video natuurlijk echt opgegeten moet worden! 

It's a wrap! 

Tijdens zo'n dag vliegt de tijd echt voorbij. Het is zo ontzettend gaaf om al onze ideeën realiteit te zien worden in de beelden. Alles kwam perfect samen. En voordat we het weten is de draaidag alweer voorbij en posten we op het soepele verloop! En daarna is het wachten op de resultaten geblazen. Zodra we de eerste beelden hebben gaan we die zeker delen, dus houd onze social media kanalen goed in de gaten! 

Wil je zeker weten dat je alles meekrijgt van de nieuwe collectie van Janny, maar ook van alle nieuwe items die er nog aankomen? Schrijf je dan vooral in voor onze nieuwsbrief, dan mis je niks! 

Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Shop de complete Sharing Moments collectie

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts Blauwe souvenirs gepresenteerd op de souvenirs beurs Amsterdam

Souvenirbeurs 2019

De 65e editie van de Souvenirbeurs vond plaats van zondag 6 tot en met dinsdag 8 januari in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een beurs waar bezoekers en vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken met aanbieders van souvenirs en recreatie artikelen. 

Nieuw servies met dieren: PAAUW!

De pauw is een sierlijke vogel die vaak een inspiratiebron is voor prachtige kunstwerken. Op ons nieuwste PAAUW servies met dieren staat de pauw met zijn schitterende veren en bijzondere geschiedenis in het middelpunt. Een verrassende combinatie van Delfts blauw met groene accenten.

Woontrend eclectisch: het beste uit meerdere werelden

Elke woonstijl en trend heeft wel iets moois te bieden waar je blij van wordt. Merk je dat je het lastig vindt om je aan één stijl te houden en switch je continu tussen interieurtrends en oude klassiekers, grote kans dat de eclectische woonstijl je op het lijf geschreven is. Deze gewaagde, creatieve interieurstroming is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid waar geen grenzen aanzitten. Ontdek alles over deze trend en hoe je hem in je huis vormgeeft.