Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Barbie: alle tinten roze in huis!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Barbie is terug van weggeweest! Dit nostalgische stijlicoon is te zien op het grote scherm, maar ook in steeds meer huiskamers. Denk aan de kleuren van zuurstokken, suikerspinnen en marshmallows voor in huis. Je voelt je gegarandeerd warm, knuffelig en omgeven door een heerlijk veilig Barbie Droomhuis!

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 14,95
-50%
Direct leverbaar
€ 49,95
€ 25,-
Direct leverbaar
€ 14,95

Creëer een roze droomwereld

Barbiecore is overal trending en het betekent eigenlijk gewoon dat alles Barbie-roze is of het nou je kledingkast of je interieur is! Een eerbetoon aan de vrolijkheid, onschuld en harmonie van deze populaire droomwereld. Waarom is nou juist roze dé kleur van Barbie? Roze symboliseert zorgzaamheid en medeleven. Termen als vriendschap, harmonie, liefde en innerlijke rust staan daarbij centraal. Dingen die typisch zijn voor een prettige make believe wereld, en waar we geen genoeg van kunnen hebben in ons leven!

Roze toevoegen aan je interieur

Roze is een behoorlijk dominante kleur, dus niet iedereen durft het aan om een Barbie-interieur te hebben. Hoe breng je roze aan in je huis, zonder dat je het gevoel krijgt dat je in een suikerspin leeft? Houd je inrichting heel minimalistisch en opgeruimd en voeg slechts een paar knallende Barbie-elementen toe. Verf bijvoorbeeld één muur in een zachtroze kleur of decoreer een beige wand met fluor roze accessoires. Zet roze vazen van verschillende vormen en maten bij elkaar, maar vul ze met alleen maar witte bloemen voor een rustig geheel. Daarnaast kleurt roze ook nog eens heel mooi met traditioneel Delfts blauw. Wij zijn fan!

Deel jouw Barbie-interieur met ons en gebruik de hashtags #HeinenDelftsBlauw en #Barbiecore!

Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Niet leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 90,95
-50%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 20,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Groepsfoto met Jorrit Heinen, prinses Margarita. Ontwerpers Jacob de Baan, Debbie Wijskamp, Romy Kuhne, Geke Lensink,Sylvain Tegroeg. Meesterschilder Wilma Plaisier en Marita Dekker Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw op Meesterlijk

Afgelopen weekend was Heinen Delfts Blauw voor het eerst vertegenwoordigd op Meesterlijk. Voor het eerst waren de uitkomsten van de verschillende projecten met (Nederlandse) ontwerpers zichtbaar voor het publiek. In deze blog een kort foto verslag.

Hoe doe je dat: vazen schoonmaken

Een schone vaas zorgt ervoor dat je boeket bloemen langer mooi blijft. Vaak blijft er een hardnekkige aanslag achter aan de binnenkant van de vaas, die maar moeilijk te verwijderen is. Zeker wanneer deze vaas sierlijke vormen heeft, met hoekjes die lastig te bereiken zijn met een borsteltje of een spons. Daarom zetten we een aantal tips op een rij waarmee een vaas schoonmaken een peuleschilletje wordt.
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn!