Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Barbie: alle tinten roze in huis!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Barbie is terug van weggeweest! Dit nostalgische stijlicoon is te zien op het grote scherm, maar ook in steeds meer huiskamers. Denk aan de kleuren van zuurstokken, suikerspinnen en marshmallows voor in huis. Je voelt je gegarandeerd warm, knuffelig en omgeven door een heerlijk veilig Barbie Droomhuis!

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
30%
Direct leverbaar
€ 14,95
€ 10,50
70%
Niet leverbaar
€ 49,95
€ 15,-
30%
Direct leverbaar
€ 14,95
€ 10,50

Creëer een roze droomwereld

Barbiecore is overal trending en het betekent eigenlijk gewoon dat alles Barbie-roze is of het nou je kledingkast of je interieur is! Een eerbetoon aan de vrolijkheid, onschuld en harmonie van deze populaire droomwereld. Waarom is nou juist roze dé kleur van Barbie? Roze symboliseert zorgzaamheid en medeleven. Termen als vriendschap, harmonie, liefde en innerlijke rust staan daarbij centraal. Dingen die typisch zijn voor een prettige make believe wereld, en waar we geen genoeg van kunnen hebben in ons leven!

Roze toevoegen aan je interieur

Roze is een behoorlijk dominante kleur, dus niet iedereen durft het aan om een Barbie-interieur te hebben. Hoe breng je roze aan in je huis, zonder dat je het gevoel krijgt dat je in een suikerspin leeft? Houd je inrichting heel minimalistisch en opgeruimd en voeg slechts een paar knallende Barbie-elementen toe. Verf bijvoorbeeld één muur in een zachtroze kleur of decoreer een beige wand met fluor roze accessoires. Zet roze vazen van verschillende vormen en maten bij elkaar, maar vul ze met alleen maar witte bloemen voor een rustig geheel. Daarnaast kleurt roze ook nog eens heel mooi met traditioneel Delfts blauw. Wij zijn fan!

Deel jouw Barbie-interieur met ons en gebruik de hashtags #HeinenDelftsBlauw en #Barbiecore!

Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 90,95
70%
Direct leverbaar
€ 39,95
€ 12,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!

Sinterklaas schoencadeautjes voor volwassenen

Nog op zoek naar leuke schoencadeautjes voor Sinterklaas, kom dan even kijken in het leukste Delfts blauwe pakhuis van het land. Hier vind je de allermooiste en verrassendste schoencadeautjes voor volwassenen. Van leuke theemokken en droogbloemhuisjes, tot aan mooie vazen en serviessets aan toe. Wat wil jij in je schoentje krijgen?

Handbeschilderde Blu Halo lamp Jacob de Baan by Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw nieuw design: Blu Halo

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Jacob de Baan aan de beurt. Als art director was hij betrokken bij alle projecten met de designers. Zelf heeft hij een lamp ontworpen, genaamd: Blu Halo