Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

2023: het jaar van Vermeer

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.
Mok met goud oor en een afbeelding van het meisje met de parel.

Schilderen met licht

Johannes Vermeer is één van de bekendste kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Zijn meest geliefde werken zijn Meisje met de parel, Het melkmeisje en Stadsgezicht op Delft. Op zijn schilderijen spelen alledaagse taferelen uit die tijd de hoofdrol, wat ons een uniek kijkje in het leven van toen geeft. Hij bracht zijn schilderijen tot leven met zijn talent voor het schilderen van het juiste lichtinval. 
Wandcirkel Het Melkmeisje 100 cm Heinen Delfts Blauw

Delft in de Gouden Eeuw

Het schilderachtige Delft laat de werelden zien van de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer. Deze setting, Delft in de Gouden Eeuw, is ook de bakermat voor de Delfts blauwe schilderkunst. Heinen Delfts Blauw heeft daarom deze speciale collectie gemaakt waarmee we door de ogen van deze wereldberoemde meesterschilders naar onze gedeelde geschiedenis kijken.

Wandbord meisje met de parel tussen kleurrijke bloemen

Vermeer in huis

Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen elk jaar naar Nederland om de prachtige schilderijen van Vermeer te bewonderen. Dankzij de speciale Vermeer collectie van Heinen Delfts Blauw kun je zijn mooiste schilderijen gewoon thuis bewonderen. Zo prijkt het Meisje met de parel op onze schitterende nbieuwe wandborden, vazen en zelfs op mokken en onderzetters. We hebben er wel onze eigen draai aan gegeven. Het meisje met de indringende blik wordt nu omringd door een weelderige, pastelkleurige zee van bloemen. 
Niet leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 69,95
-25%
Direct leverbaar
€ 23,95
€ 18,-
Niet leverbaar
€ 199,-
Direct leverbaar
€ 199,-
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 144,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Groepsfoto met Jorrit Heinen, prinses Margarita. Ontwerpers Jacob de Baan, Debbie Wijskamp, Romy Kuhne, Geke Lensink,Sylvain Tegroeg. Meesterschilder Wilma Plaisier en Marita Dekker Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw op Meesterlijk

Afgelopen weekend was Heinen Delfts Blauw voor het eerst vertegenwoordigd op Meesterlijk. Voor het eerst waren de uitkomsten van de verschillende projecten met (Nederlandse) ontwerpers zichtbaar voor het publiek. In deze blog een kort foto verslag.

Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delftsblauw

Delfts blauw nieuw design: De Blauwe Fiets

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Sylvain Tegroeg aan de beurt. Hij ontwierp voor ons drie vazen, genaamd: 'De Blauwe Fiets'.

Maak je huis gezellig voor Pasen!

In plaats van paaseitjes speuren, gaan we leuke artikelen met korting scoren! Pasen is een tijd van het jaar waarbij we denken aan zon, heel veel kleur en nieuw leven. Het is daarom niet raar dat we dit seizoen overal pastelkleuren terug zien komen. We hebben de fleurigste vazen, wandborden en andere decoratieve items uit onze collectie voor je uitgezocht en er een leuke paaskorting bovenop gedaan. Ga je (paas)mandje maar vullen!