Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

2023: het jaar van Vermeer

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.
Mok met goud oor en een afbeelding van het meisje met de parel.

Schilderen met licht

Johannes Vermeer is één van de bekendste kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Zijn meest geliefde werken zijn Meisje met de parel, Het melkmeisje en Stadsgezicht op Delft. Op zijn schilderijen spelen alledaagse taferelen uit die tijd de hoofdrol, wat ons een uniek kijkje in het leven van toen geeft. Hij bracht zijn schilderijen tot leven met zijn talent voor het schilderen van het juiste lichtinval. 
Wandcirkel Het Melkmeisje 100 cm Heinen Delfts Blauw

Delft in de Gouden Eeuw

Het schilderachtige Delft laat de werelden zien van de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer. Deze setting, Delft in de Gouden Eeuw, is ook de bakermat voor de Delfts blauwe schilderkunst. Heinen Delfts Blauw heeft daarom deze speciale collectie gemaakt waarmee we door de ogen van deze wereldberoemde meesterschilders naar onze gedeelde geschiedenis kijken.

Wandbord meisje met de parel tussen kleurrijke bloemen

Vermeer in huis

Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen elk jaar naar Nederland om de prachtige schilderijen van Vermeer te bewonderen. Dankzij de speciale Vermeer collectie van Heinen Delfts Blauw kun je zijn mooiste schilderijen gewoon thuis bewonderen. Zo prijkt het Meisje met de parel op onze schitterende nbieuwe wandborden, vazen en zelfs op mokken en onderzetters. We hebben er wel onze eigen draai aan gegeven. Het meisje met de indringende blik wordt nu omringd door een weelderige, pastelkleurige zee van bloemen. 
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 160,80
€ 144,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.

Tulpenvaas wit: onze sneeuwwitte beauty!

Vroeger was er ‘tulpenmanie’, tegenwoordig is er sprake van tulpenvaasmanie. Waar men vroeger huis en haard gaf voor een peperdure tulpenbol, zijn het nu vooral de tulpenvazen ​​die waardevoller zijn dan de tulp zelf. De driedelige witte tulpenvaas is onze sneeuwwitte schoonheid die qua populariteit met kop en schouders boven de andere vazen ​​uitsteekt.

Kerstservies voor het kerstdiner

Dek de eettafel deze kerst met een prachtig kerstservies. Het kerstdiner is misschien wel de gezelligste en meest exclusieve maaltijd van het jaar en daar hoort natuurlijk ook een bijpassend kerstservies bij. Zoek je nog losse mokken, dinerborden of schalen om je bestaande kerstservies uit te breiden, dan hebben we ook een mooie serviescollectie voor je.