Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!

2023: het jaar van Vermeer

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.
Mok met goud oor en een afbeelding van het meisje met de parel.

Schilderen met licht

Johannes Vermeer is één van de bekendste kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Zijn meest geliefde werken zijn Meisje met de parel, Het melkmeisje en Stadsgezicht op Delft. Op zijn schilderijen spelen alledaagse taferelen uit die tijd de hoofdrol, wat ons een uniek kijkje in het leven van toen geeft. Hij bracht zijn schilderijen tot leven met zijn talent voor het schilderen van het juiste lichtinval. 
Wandcirkel Het Melkmeisje 100 cm Heinen Delfts Blauw

Delft in de Gouden Eeuw

Het schilderachtige Delft laat de werelden zien van de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer. Deze setting, Delft in de Gouden Eeuw, is ook de bakermat voor de Delfts blauwe schilderkunst. Heinen Delfts Blauw heeft daarom deze speciale collectie gemaakt waarmee we door de ogen van deze wereldberoemde meesterschilders naar onze gedeelde geschiedenis kijken.

Wandbord meisje met de parel tussen kleurrijke bloemen

Vermeer in huis

Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen elk jaar naar Nederland om de prachtige schilderijen van Vermeer te bewonderen. Dankzij de speciale Vermeer collectie van Heinen Delfts Blauw kun je zijn mooiste schilderijen gewoon thuis bewonderen. Zo prijkt het Meisje met de parel op onze schitterende nbieuwe wandborden, vazen en zelfs op mokken en onderzetters. We hebben er wel onze eigen draai aan gegeven. Het meisje met de indringende blik wordt nu omringd door een weelderige, pastelkleurige zee van bloemen. 
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 160,80
€ 144,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Een Heinen Delfts Blauw schilder bezig aan een vaas

Binnenkijken bij Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw aardewerk van de hoogste kwaliteit produceren vraagt om precisie en veel kennis van het ambacht. Bij Heinen Delfts Blauw houden we daarom graag zelf de touwtjes in handen. Dat gebeurt al bij de selectie van de klei in poedervorm tot aan het afbakken van het eindproduct. Kijk mee bij elke stap van het maakproces van authentiek Delfts blauw aardewerk!
Delfts blauwe kersthangers en ornamenten in de kerstboom Heinen Delfts Blauw

Een Delfts blauwe kerst!

Maak er een gezellige Delfts blauwe kerst van! Versier de kerstboom met de mooiste Delfts blauwe kerstversiering voor een tijdloze sfeer. Het iconische blauw combineert prachtig met de klassieke kerstkleuren, maar ook met de kersttrends van het moment zoals zachte pasteltinten.
Gouden Eeuw bloemen stilleven

Heinen Delfts Blauw op de beurs TrendZ 2019

Heinen Delfts Blauw staat van 25 tot en met 27 augustus op de living & lifestyle beurs TrendZ in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delftsblauwe producten zien die thuishoren in ieder interieur. Moderne producten met een knipoog naar de rijke Nederlandse historie.