Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
9931 reviews
Mark: 9,5

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Orders geplaatst voor Vrijdag 27 mei 11:00 worden nog voor het weekend verstuurd. Daarna worden ze maandag 30 mei verstuurd. Onze winkel in Putten is tijdelijk alleen elke 2e zaterdag van de maand geopend. 

Nu online: STAPELGEKTE!

Voor stapelgekte halen we de 3-delige tulpenvaas uit elkaar en stapel jij alle onderdelen weer op elkaar. Welke combinatie maak jij?

Goud oortje vazen

De Goud Oortje vazen zijn ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw. Op een speelse manier brengt zij een minimalistische en een maximalistische wereld met elkaar in verbinding

Best verkocht

Delfts Blauwe Mandala tekening met een groot roze/rood vlak
Direct leverbaar
€ 22,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Goud oortje vaas van Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 13,95

Oude kunst in een nieuw jasje

Over woeste zeeën en met volgeladen schepen bereikte het eerste ‘blauw-op-wit’ porselein vierhonderd jaar geleden de Nederlandse kades. Gewiekste handelaren haalden dit aardewerk uit de keizerlijke porseleinsteden in Azië. Het was zó populair, dat creatieve Nederlanders met hun eigen variant op dit Chinese porselein kwamen. Delfts blauw aardewerk werd geboren. Al honderden jaren wordt de bijzondere schilderkunst van meesterschilder op leerling doorgegeven. Heinen Delfts Blauw is tegenwoordig een van de grootste producenten ter wereld, maar we zijn veel meer dan alleen Delfts blauw. We ontwikkelen moderne interieurcollecties die geïnspireerd zijn op traditioneel Delfts blauw, maar niet meer als zodanig herkend worden. Ontdek het zelf! Neem een kijkje achter de schermen en ontdek de wereld van Heinen Delfts Blauw.

Wat klanten vinden van Heinen Delfts Blauw

Een greep uit de reacties die wij dagelijks ontvangen
“Mooie spullen, snelle levering, alles mooi ingepakt.”
Marjolein
“Mooie kwaliteit porselein! Heel goed ingepakt.”
Karin

Meest populaire categorieën

Gedekte tafel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

“De schoonheid van het vergankelijke en imperfecte.” Debbie Wijskamp heeft de handen ineengeslagen met Heinen Delfts Blauw voor het ontwerpen van een nieuw en prachtig servies. 

Bekijk collectie
Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw

Typisch Hollands, maar dan op een moderne en stijlvolle manier. De wandborden van Heinen Delfts Blauw hebben we in talloze soorten, zodat het altijd in jouw interieur past! 

Bekijk collectie
Geurlijn Majolica van Heinen Delfts Blauw
Heerlijke geuren voegen een andere dimensie toe aan je huis. Daarom hebben we een nieuwe collectie huisparfums en handverzorging ontwikkeld.
Bekijk collectie
For this exclusive handmade Delft blue collection Jorrit put his paint brushes aside and he explored new painting techniques, such as: blowing bubbles.
Bekijk collectie

Het verhaal van Heinen

“Samen met mijn vader Jaap begon ik hobbymatig aardewerk te beschilderen in een klein ateliertje en dat leidde uiteindelijk tot het ontstaan van Heinen Delfts Blauw. We zijn inmiddels een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk. Via kleine ateliers in de Amsterdamse binnenstad, leidde ik uiteindelijk het familiebedrijf naar een toekomst waarin we internationale bekendheid vergaarden. Met vestigingen in Nederland, Azië en Midden-Amerika zetten we de groei van het bedrijf door. Dit past bij mijn visie voor de toekomst waarbij Heinen Delfts Blauw langzaam een steeds grotere Delfts blauwe vlek over de wereldbol verspreidt.”