ga naar de content
menu

Nederlandse cadeautjes

Nederland kent een rijke historie en vele tradities. Dat is leuk om in de vorm van een Nederlands cadeautje op een ander over te brengen. Voor een buitenlandse vriend(in), een zakelijke relatie of gewoon iemand die zo gek is op ons kikkerlandje.

Wat de redenen ook zijn, Delfts blauw mag zeker niet ontbreken in de categorie Nederlandse cadeautjes. Heinen Delfts Blauw beschikt over 1.300 cadeautjes. Van kleine artikelen vanaf €1 tot interieur producten zoals vazen en wandborden. Jij kiest en wij leveren de volgende dag!

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Natuurlijk wil je een cadeautje snel willen geven. Bestel dan doordeweeks voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Delfts blauw = hét Nederlandse cadeautje

Wanneer je aan een origineel Nederlands cadeautje denkt, dan schiet Delfts Blauw ongetwijfeld door je hoofd. Niet zo gek, want Delfts Blauw is al jaren lang echte traditie. Je geeft dit aan een goede kennis of een buitenlandse relatie. Zo leren zij op eigentijdse en leuke wijze de Nederlandse historie en traditie kennen.

Heinen Delfts Blauw is al jaren de trekpleister voor Nederlandse cadeautjes. Niet door enkel de souvenirwinkels in Amsterdam en Delft. Ook via de online shop bestel je eenvoudig al je Delftsblauwe cadeautjes.

Souvenirs als Nederlandse cadeautjes

Delfts blauw souvenirs zijn leuk om cadeau te geven. In een assortiment van ruim 1.300 artikelen kan jij vast wat hulp gebruiken. De meest populaire artikelen van Heinen Delfts Blauw zijn onder andere:

  • Windmolens
  • Hollandse klompjes
  • Grachtenpand huisjes
  • Kussend paar

Ze vallen onder onze typisch Nederlandse producten.

Geven als zakelijk geschenk

Nederlandse cadeautjes gelden zich ook als een origineel relatiegeschenk. In het bijzonder voor buitenlandse relaties is Heinen Delfts Blauw zeer geschikt. Voor een goedkoop relatieschenk kies je voor een product uit de shop dat al start vanaf €1.

Wil je een luxe relatiegeschenk geven? Dan kun je ook een offerte aanvragen. Onze producten kun je bijvoorbeeld voorzien van een eigen tekst of logo, wat het nog persoonlijker maakt.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Dan biedt de online shop van Heinen Delfts Blauw de perfecte uitkomst. Bestel doordeweeks voor 15:00 uur en wij leveren de volgende dag!