Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
VADERDAG ACTIE: € 5,- korting op De blauwe fiets mokken met de kortingscode VADER24
Blauw Vouw set van 3 kleine vaasjes met verse bloemen in een interieur ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Interieur inspiratie

Blauw Vouw Theekop ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe interieur inspiratie

Er is niets fijner dan thuiskomen in een interieur dat ook echt als een thuis aanvoelt. Wij weten precies hoe je zorgt voor een woonstijl waar je blij van wordt. We nemen je daarom graag mee in de verschillende collecties van Heinen Delfts Blauw. Laat je inspireren met prachtige nieuwe interieur ideeën en ontdek welke stijlen het best bij jou passen. Welkom in de wereld van Heinen! 

Wandcirkel Bloemenpracht aan de muur Heinen Delfts Blauw

Interieur ideeën voor meer sfeer in huis

De inrichting van een interieur bepaalt de sfeer van de woning. Het is daarom belangrijk om eerst na te denken over welke stijl jij graag wil uitstralen en wat goed bij je past. Heb je bijvoorbeeld een landelijk interieur met rustige aardetinten? Dan kun je beter kiezen voor robuuste accessoires. Onze wandborden zijn daarvoor uitermate geschikt, want ze hebben iets klassieks, maar wel in een modern jasje. 

Heb je een kleurrijk design interieur met strakke meubels? Dan passen de kleurrijke items daar weer beter bij. Bijvoorbeeld de muurcirkels in opvallende kleuren en stijlen. Je kunt ze heel goed met elkaar combineren, want we hebben ze in verschillende vormen. Te gek wanneer je bijvoorbeeld een wand schildert in een opvallende kleur. 

Wil je graag de werkkamer wat opvrolijken, zonder dat het heel opvallend is? Dan is het aan te raden om een mooie vaas neer te zetten. Plaats wat verse bloemen erin en je hebt weer een fris kantoor waar creativiteit de ruimte kan krijgen. 

De nieuwste woontrend: muurcirkels

Direct leverbaar
€ 139,-
Pas je materiaalkeuze aan op je interieurstijl

De keuze voor de juiste materialen speelt een cruciale rol bij het inrichten van een ruimte. Doorleefd hout brengt een andere sfeer dan zwart staal of glanzend witte oppervlakten. Dit begint bij de keuze voor een woonstijl, bijvoorbeeld romantisch of industrieel of misschien zelfs een combinatie van verschillende interieurtrends.

Daarna wordt de ruimte aangekleed met details die de gewenste sfeer versterken. Kies bijvoorbeeld voor zwierige linnen gordijnen of houten lamellen als raambekleding, wollen kussens en kleden op de banken en stoelen of juist vrolijke prints. Decoreer de muren met strakke fotolijsten of traditionele Delfts blauwe wandborden om de stijl een persoonlijke draai mee te geven.

Kleed kasten en tafels aan met porseleinen, handgemaakte vazen of houd het juist eenvoudig door alleen een prachtige, grote fruitschaal neer te zetten. Het zijn uiteindelijk de details die het plaatje compleet maken.

Wandborden Tropische Vogels, Vlinders Heinen Delfts Blauw

Woontrends voor een knus interieur

De nieuwste woontrends zijn er vooral op gericht om het thuis gezellig en comfortabel te maken. Meer dan ooit is het belangrijk geworden om thuis een plek te maken waar familie en vrienden zich welkom voelen en waar echte ontmoeting plaatsvindt. Ook al zijn de populairste woonstijlen van nu ontzettend uiteenlopend, ze hebben allemaal overlapping waarbij kleuren centraal staan.

Wij hebben daarom onder andere de wandborden in compleet nieuwe thema's gemaakt. Zo hebben we een Tropical-lijn gemaakt, maar ook een Gouden eeuw set. Ze zijn overal bij te combineren en staan onwijs mooi op een gekleurde wand. Zo maak je er echt een statement van. Met een goed doordachte wooninrichting wordt er optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte en wordt het een heerlijke plek om te leven!

Maak het speels met Delfts blauwe wandborden

Direct leverbaar
€ 32,95
Wandborden Bloemen van de Gouden Eeuw middel en groot aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde borden vis set van 4 aan de muur Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw vazen set van 4 met verse bloemen ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Blauw Bloesem vazen set van 5 met verse bloemen ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw vazen set van 3 met verse bloemen en theekop ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw vazen set van 3 met verse bloemen ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw vazen set van 3 met verse bloemen ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde 3-delige Tulpenvaas en diversen Vazen "Waterval" collectie van Jorrit Heinen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Mix and Match voor nieuwe interieur inspiratie

Er is natuurlijk niemand die regels opstelt wat er wel en niet kan binnen de verschillende interieurstijlen. Een neutraal interieur design is een uitstekende basis om meerdere woontrends met elkaar te combineren. Druk er helemaal een eigen stempel op door bepaalde stijlen in elkaar over te laten lopen of creëer juist een spannend contrast door twee trends te combineren die ogenschijnlijk juist haaks op elkaar staan. Met de Heinen Delfts Blauw collecties kun je alle kanten op! 

Een strak design interieur kan juist nog meer tot leven komen door het te versterken met hele traditionele en romantische accessoires, zoals dat antieke Delfts blauwe kaststel dat altijd bij opa en oma op de schouw stond. Terwijl een hele strakke vaas met een modern design juist heel mooi op kan vallen binnen een romantische woonstijl. Mix en match er lustig op los om een unieke en persoonlijke woonstijl te creëren in jouw interieur. 

Blauw Vouw set van 3 kleine vaasjes met verse bloemen in een interieur ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Wisselende interieurtrends en accessoires

Populaire interieurstijlen kunnen soms razendsnel veranderen. Het is dan een hele opgave om een complete kamer helemaal opnieuw in te richten. Niemand weet hoe de woontrends van de toekomst eruit zien, en hoewel het erg leuk kan zijn om met al de nieuwste interieurtrends mee te doen, is het erg veel werk en duur om alles continu aan te passen. De truc zit hem in de accessoires van de laatste woonstijlen. Kussens, kleden, schilderijen, vazen of kleine snuisterijen zijn nog relatief makkelijk aan te passen en ze maken meteen een groot verschil in de uitstraling van de woonruimte.

Vervang een fotowand aan de muur bijvoorbeeld door een lichtgewicht dibond plaat met een klassiek stilleven erop. Dingen als kandelaars, porseleinen doosjes, bloempotten of beeldjes komen opeens heel anders tot hun recht op een andere plek in de kamer. Experimenteer met al bestaande accessoires in de woonruimte of vul ze aan met nieuwe trendy accessoires voor een vernieuwde wooninrichting.

Blauw Vouw vazen

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Delfts blauwe 3-delige Tulpenvaas bloemmotief Heinen Delfts Blauw

Interieurtrend: 3-delige tulpenvazen

Wij volgen de trends op de voet en maken daar altijd een eigen variant op. Zo hebben we onlangs nieuwe varianten 3-delige tulpenvazen geïntroduceerd. Deze hebben het typische Delfts blauwe kenmerk door de vorm, maar we hebben er wel een eigen draai aan gegeven. Dit keer hebben we namelijk een geheel gouden vaas gemaakt én een compleet witte. 

Door te werken met fleurige en opvallende bloemen krijg je een prachtig statement op tafel. Ze zijn waanzinnig mooi om als statement piece neer te zetten, maar je kunt het ook altijd combineren met kleinere vaasjes. Stijl je interieur af met bijzondere tegeltjes, opvallende wandversiering en voorraadpotten die functioneel zijn en je bent helemaal klaar! 

De Blauwe Fiets vazen met verse bloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw

Interieur design; onze stijlvolle collecties

Een ruimte of een heel huis zelf inrichten kan een behoorlijk overweldigende klus zijn. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en het is een uitdaging om een idee om te zetten naar de werkelijkheid. Het inhuren van een professionele interieurstylist kan dan een uitkomst zijn, maar het is natuurlijk net zo leuk om er lekker zelf mee aan de slag te gaan.

Om het je wat makkelijker te maken hebben we een aantal designer collecties gemaakt. Dit zijn ontwerpen die zijn gemaakt door Nederlandse topdesigners. Wil je dus graag iets unieks en bijzonders in huis halen? Dan zijn dit ideale items voor jou! De Waterval collectie is persoonlijk handgeschilderd door Jorrit Heinen zelf. Ben jij als Nederlander gek op fietsen? Dan is onze Fiets collectie natuurlijk niet te missen. Maar we hebben nog veel meer prachtige collecties om interieur ideeën mee op te doen. Maak jouw thuis helemaal eigen door een mix te maken van items die jij mooi vindt! 

Voorop lopen met woontrends

Wie thuis of op kantoor graag iets unieks wil laten zien, doet er goed aan om juist de populaire woonstijlen in de gaten te houden. Denk daarbij aan de nieuwste muurcirkels van dibond. Zodra er een nieuwe woontrend op de markt komt, is het vrijwel zeker dat deze woonstijl langzaam maar zeker terug te zien is in elke woning of kantoorpand. Om juist niet mee te doen met de trends is het belangrijk om te zoeken naar unieke accessoires en tijdloze, klassieke items die honderd jaar geleden gebruikt werden, maar vandaag nog steeds hun charme bewaard hebben. En dan kom je natuurlijk uit bij Delfts blauw. 

Haal unieke erfstukken naar beneden en geef ze een ereplaatsje in huis, kies voor gewaagde kleuren die nu niet in de spotlights staan en neus eens rond bij een kringloopwinkel in plaats van de plaatselijke bouwmarkt. Daarnaast is het een bekend gegeven dat de meeste interieurtrends na een reeks van zeven jaar opnieuw populair worden of een opleving krijgen. Gooi oude, nog goede accessoires dus niet weg, maar bewaar ze voor later, want ze komen geheid weer in de mode. En wanneer dat gebeurt is het leuker om nog de authentieke voorwerpen uit die tijd te hebben, dan om gemoderniseerde versies van het origineel aan te schaffen! 

Blauw Vouw Kan met 2 Dipschaaltjes ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw

Bijzonder servies voor een bijzonder interieur

Als er iets is waar Heinen Delfts Blauw herkenbaar in is, dan is het wel bijzonder serviesgoed. We hebben collecties die te mooi zijn om in de kast te zetten en die hoge ogen gooien bij je bezoek. Want met deze prachtige serviessets wordt alles lekker. 

We hebben in samenwerking met Nederlandse topdesigners een aantal collecties gemaakt die totaal verschillend zijn. En toch hebben ze allemaal het Delfts blauwe en herkenbare uiterlijk. Maar wel op een eigen manier. De twee meest populaire en grootste collecties zijn Blauw Vouw en Blauw Bloesem

Hoog tijd om daar een vervolg aan te geven en verder uit te breiden! Daarom zijn we met weer een totaal nieuw design gekomen: Oranje Tulp servies. Wij weten als geen ander dat een mooi gedekte tafel uitnodigt om lekker te borrelen en te genieten. Daarom helpen wij je graag aan een complete set, zodat jij kunt genieten van een heerlijk diner! 

Blauw Vouw Espressokopje ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw

De mooiste interieur ideeën vind je bij Heinen Delfts Blauw

Oude spullen nieuw leven inblazen en producten met een verhaal opnieuw uitbrengen is precies waar wij gek op zijn. Delfts blauw is mooi, vernieuwend, klassiek, stijlvol en nog zoveel meer. Dompel jezelf onder in de wereld van Heinen Delfts Blauw en ontdek wat we allemaal voor prachtige spullen maken. 

Handgeschilderd, persoonlijk en van de hoogste kwaliteit. Wil je graag iets unieks laten maken? Dat kan! Neem daarvoor even contact met ons op, want we maken ook bijzondere relatiegeschenken. Voor bedrijven, bruiloften, geboortes; het kan allemaal! 

Laat je inspireren en neem een kijkje bij onze verschillende collecties. Heb je nog vragen? Dan horen we dat uiteraard graag! 

Ontdek de mooiste collecties van Heinen Delfts Blauw

Wandborden aan de muur Bloemen stilleven, Vlinders, Melkmeisje Heinen Delfts Blauw
Typisch Hollands, maar dan op een moderne en stijlvolle manier.

Typisch Hollands, maar dan op een moderne en stijlvolle manier. De wandborden van Heinen Delfts Blauw hebben we in talloze soorten, zodat het altijd in jouw interieur past! 

 Bekijk collectie
Handbeschilderde Vazen groot en klein "Waterval" collectie van Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw
Jorrit Heinen lanceert een nieuwe, exclusieve en volledig handgemaakte collectie Delfts blauw aardewerk onder de naam 'Waterval'.

Jorrit Heinen lanceert een nieuwe, exclusieve en volledig handgemaakte collectie Delfts blauw aardewerk onder de naam 'Waterval'. Zijn voorliefde voor Delfts blauw aardewerk en de magnetische aantrekkingskracht van water komen samen in deze unieke collectie.

 Bekijk collectie
Wandcirkel Trotse Pauw 100 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw
De ronde wandplaten zijn gemaakt van dibond en passen prachtig in ieder interieur. Heinen Delfts Blauw heeft een uitgebreide collectie bijzondere muurcirkels. 
 Bekijk collectie