Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bloempotten

Filters

tot

Producten

9 producten
Sale

Blauw Bloesem Bloempot 2

Direct leverbaar
€ 34,95
€ 26,25
Sale

Blauw Bloesem Muur bloempot 2

Direct leverbaar
€ 34,95
€ 26,25
Sale

Blauw Bloesem Bloempot 1

Direct leverbaar
€ 22,95
€ 17,25
Sale

Blauw Bloesem Muur bloempot 1

Direct leverbaar
€ 39,95
€ 30,-
Sale

Blauw Bloesem Bloempot 3

Direct leverbaar
€ 69,95
€ 52,50
Sale

Blauw Vouw Bloempot op pootjes

Direct leverbaar
€ 21,95
€ 16,50
Sale

Blauw Bloesem Bloempot 4

Direct leverbaar
€ 99,95
€ 75,-
Sale

Blauw Vouw Hangende Bloempot

Direct leverbaar
€ 34,95
€ 22,50
Sale

Blauw Vouw Bloempot

Niet leverbaar
€ 27,95
€ 21,-

Delfts blauwe bloempotten

Mooie Delfts blauwe bloempotten van een hoge kwaliteit vind je bij Heinen Delfts Blauw. De bloempotten zijn gemaakt van sterk porselein en rijk versierd met weelderige Delfts blauwe decoraties. Met een mooie bloempot haal je de natuur lekker naar binnen. Een donkere hoek in de kamer krijgt opeens diepte dankzij een mooie bloempot gevuld met een frisgroene plant. Tegelijkertijd zorgt de aanwezigheid van planten in huis voor ontspanning, harmonie en rust. Om je kamerplant langer mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk en dat begint bij het uitkiezen van een goede bloempot. 

Bloempotten van Nederlandse designers

De bloempotten van Heinen Delfts Blauw zijn ontworpen door bekende Nederlandse designers. Er is bij het ontwerpen van de bloempotten nagedacht over het uiterlijk, maar ook over functionaliteit en design. De bloempotten van Heinen Delfts Blauw zijn daarom een opvallende verschijning en matchen mooi naast andere Delfts blauwe woondecoratie, zoals wandborden, vazen en waxinelichthouders. Zo laat je dezelfde stijl op meerdere plekken in je huis terugkeren, wat zorgt voor een samenhangend geheel.

Bloempotten voor binnen

De designer bloempotten van Heinen Delfts Blauw zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De bloempotten zijn op hoge temperaturen gebakken waardoor zijn ontzettend stevig zijn en goed tegen fluctuerende temperaturen kunnen. De Delfts blauwe binnen bloempotten zien er hartstikke mooi uit en zijn daarom ook uitermate geschikt om als bloempot binnen te fungeren. Zo wordt de binnen bloempot een stukje woondecoratie die een mooi plekje in huis verdient. De Nederlandse designer Romy Kühne heeft ook hangende bloempotten voor binnen ontworpen voor Heinen Delfts Blauw. Deze prachtige binnen bloempotten hang je mte een touw aan het plafond, waardoor je elke ruimte in je kamer optimaal kunt benutten.