Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Serviessets

Filters

tot

Producten

12 producten
Setprijs

Schalen en kommen Blauw Bloesem

Direct leverbaar
€ 91,70
€ 87,-
Setprijs

Schalen en kommen Blauw Vouw

Direct leverbaar
€ 105,70
€ 95,-
Exclusief online

Serviesset Tulp 4-delig

Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online

Serviesset Aapjes 4-delig

Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online

Serviesset Avondbloem

Direct leverbaar
€ 54,80
€ 49,95
Exclusief online

Serviesset Blauw Bloesem 4-delig

Direct leverbaar
€ 95,80
€ 86,-
Exclusief online

Serviesset Blauw Vouw 4-delig

Direct leverbaar
€ 84,80
€ 76,-
Exclusief online

Serviesset Oranje Tulp

Niet leverbaar
€ 59,80
€ 53,50
Exclusief online

Serviesset Paauw Blauw 4-delig

Direct leverbaar
€ 87,80
€ 79,-
Setprijs

Schalenset Paauw Blauw 5-delig

Direct leverbaar
€ 79,75
€ 76,-
Exclusief online

Serviesset Teckel Nhaan 4-delig

Niet leverbaar
€ 54,80
€ 49,50
Exclusief online

Ontbijtset oranje tulp

Niet leverbaar
€ 169,35
€ 152,-

Bijzondere serviessets met Delfts blauw

Bij Heinen Delfts Blauw vind je de mooiste Delfts blauwe serviessets van de hoogste kwaliteit. Maak het gezellig aan de eettafel met een schitterend Delfts blauw servies. Topontwerpers uit Nederland hebben voor ons bijzondere serviezen ontworpen die het traditionele Delfts blauw een moderne draai geven en die ook nog eens functioneel zijn in het dagelijkse gebruik.

Heinen Delfts Blauw pakt uit met complete serviessets

'Creating new traditions' is onze slogan en daarom werken we continu samen met designers die met een frisse blik naar het traditionele Delfts blauw kijken. Samen met Heinen Delfts Blauw hebben zij drie schitterende serviezen ontworpen, onder de namen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Vouw' en 'Blauw Festival'. Elk servies heeft een geheel eigen stijl en vormgeving, maar allemaal verwijzen ze naar het bekende Delfts blauw dat wereldwijd geliefd is. De serviessets staan schitterend op tafel en zijn van de hoogste kwaliteit.

Echte design serviezen in het Delfts blauw

Geniet van bijzondere momenten met mensen van wie je houdt. Schuif samen aan de tafel en eet en drink tot de sterren aan de hemel verschijnen. Ons Delfts blauwe serviesgoed is slechts het decor voor het gezellige samenzijn dat jullie delen en waarbij jullie samen nieuwe herinneringen maken. Bekijk de verschillende collecties en kies voor jouw favoriet! 

Complete serviessets kopen

Het kan soms best overweldigend zijn om een compleet servies samen te stellen. Hoeveel borden heb je nodig en moet je de dinerborden nog aanvullen met kleinere bordjes, zoals gebaksborden en schoteltjes. En welke formaat kommen zijn handig en hoeveel heb je er dan van nodig. Een hele hoop vragen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij alvast serviessets samengesteld. Dit zijn serviessets die horen bij onze bestaande serviescollecties. Het handige aan deze serviessets is dat ze zo zijn samengesteld dat je alle basisbenodigdheden voor één persoon hebt. Zo hoef je niet meer allerlei losse serviesstukken bij elkaar te zoeken, maar je kijkt gewoon naar het aantal personen in je huishouden en zoveel losse serviessets schaf je aan. Vaak wordt er gekozen om minimaal twee extra serviessets erbij te doen, voor het geval er eens gasten aan de eettafel aanschuiven.

Serviessets eenvoudig uitbreiden

De complete serviessets voor één persoon bevatten alle basis benodigdheden voor één persoon. Heb je nog specifieke wensen, omdat je bijvoorbeeld dol bent op koken en vaak meerdere gerechten tegelijkertijd wil serveren. Of vind je het handig om extra gebaksbordjes in huis te hebben en kun je geen genoeg schaaltjes en kommen hebben, kijk dan bij ons losse aanbod serviesgoed. Neem een serviesset als basis en vul het pakket aan met losse onderdelen uit dezelfde collectie, die je goed kunt gebruiken in de keuken. Het voordeel hiervan is dat je het servies compleet kunt afstellen naar jouw behoefte en je dus uiteindelijk voordeliger uit bent, dan wanneer je een compleet 16-delig servies aanschaft, waarvan je maar de helft echt nodig hebt.