Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Trends herfst & winter 2022

Geschreven door Martijn Op

Ieder jaar verheugen we ons alweer op dit seizoen. Ja, de zomer is geweldig, maar hoe fijn is het om daarna weer uit te kijken naar de knusse winters en gezelligheid rondom de openhaard? Wij zijn er gek op! We werken met het hele team aan het samenstellen van een opvallende collectie waarmee we de huizen in Nederland nóg gezelliger kunnen maken. Benieuwd hoe de herfst van 2022 eruit ziet wanneer je het aankleedt met de spullen van Heinen Delfts Blauw? In dit artikel nemen we je mee in de populaire en meest opvallende trends van het moment! Laat je inspireren en stel je eigen set samen. 

De mooiste trends voor de herfst en winter van 2022

We werken dagelijks met een team van gepassioneerde specialisten die kijken naar een aantal vaste elementen bij het lanceren van een nieuwe collectie. Zo houden we onder andere scherp in de gaten welke trends eraan komen, wat er speelt in de markt en bovenal: waar onze klanten het meest naar uit kijken. Vervolgens maken we daar een eigen ontwerp van, zodat het echt een product is wat bij ons past. 

De nieuwste items die we daarvoor hebben geplaatst in onze collectie zijn die van Veluwse Vijf. Wij zitten zelf in Putten en daarbij merken we dat er veel binding is met de natuur en trends die hier spelen. En tja, daar moesten we wat mee doen natuurlijk. De Big five kennen we allemaal, maar wist je dat we die ook hebben op de Veluwe? De Oehoe, Slechtvalk, Vos en het Everzwijn en Hert zijn de dieren die je hier veel ziet. Vervolgens hebben we er een eigen ontwerp van gemaakt en voila: de nieuwe wandborden volgens de laatste herfst trends van 2022!

Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Shop alle wandborden
Mix & match erop los en stel jouw eigen perfecte set samen.

Wandcirkels volgens de laatste herfst en winter trends van 2022

Naast de wandborden hebben we ook hele mooie wandcirkels. Het zijn dezelfde prints, maar dan op diband wandplaten. Ze hebben daardoor een matte look en ogen wat moderner dan onze klassieke wandborden. Hoewel vaak de wandborden worden gecombineerd als set, is het bij de wandplaten heel mooi om hem als enkel item tot zijn recht te laten komen. De prints zijn zo kleurrijk en opvallend dat het weinig extra's nodig heeft. 

Het belangrijkste om mee te doen aan de herfsttrend van 2022? Warme kleuren gebruiken! Met name terracotta en okergeel zijn een hele goede keus. Die hebben we daarom ook veel terug laten komen in onze eigen ontwerpen. De bloemen hebben heldere kleuren en omarmen de dieren in hun portret. Het is daardoor net of ze samensmelten met de natuur waarin ze leven. En dat is precies het gevoel wat we in jouw interieur willen brengen. Het pure van de natuur en de inspirerende kleuren waardoor de print beter tot zijn recht komt. Zeker aan te raden als je al een muur hebt geschilderd in een van de herfsttrends kleuren van 2022. 

Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 139,-
Bekijk alle dibond wandplaten
Moderne muurcirkels met een matte look en stralende kleuren. 

Wandborden bestellen met herfstkleuren

Naast de Veluwse Vijf borden hebben we nog veel meer wandborden en muurcirkels die geweldig in je interieur passen. Zie je hier nou iets gaafs tussen, maar wil je weten wat er nog meer leuk bij te combineren is? Neem dan een kijkje bij onze completet collectie wandborden en muurcirkels. We hebben meer dan 100 soorten en die kun je weer eindeloos met elkaar combineren. Ontdek welke soorten we allemaal hebben en maak een unieke set die helemaal bij jou past! 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Drie handgeschilderde wandborden met boerderijdieren.

Nieuw: wandborden met dierportretten

Bijna iedereen heeft wel een huisdier. Van konijnen tot honden, katten en koeien. Op deze nieuwe reeks wandborden hebben we bijzondere dierportretten geschilderd. Fleur de muur op met deze gezellige dieren! 

Nieuw Janny van der Heijden servies!

Aperij is het uithalen van hilarische streken en het nabootsen van menselijk gedrag. De speelse apen op het nieuwe servies van Janny van der Heijden voor Heinen Delfts Blauw, brengen een glimlach op ieders gezicht. Dit genre van aapjes in satirische situaties was in de Gouden Eeuw al een populaire decoratie en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug.

Dieren beeldjes voor in huis

Vrolijk je interieur op met leuke beeldjes van dieren in Delfts blauw. Het is door de jaren heen heel normaal geworden om een leuk beeldje van een hond, kat of zelfs een dodo neer te zetten als decoratiestuk, maar eigenlijk zit er een diepere betekenis achter deze interieurtrend. Benieuwd wat dat is en welk beeldje van een dier bij jou thuis past? We zetten het voor je op een rijtje!