Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Teckel Nhaan servies uitgekozen als finalist!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Jaaa, wat zijn we trots op onze kleine teckel Nhaan! Het Delfts blauwe servies van deze lieve hond is finalist voor de 2024 Tableware International Awards of Excellence. Dat betekent dat een internationale jury net zo verliefd is geworden op het teckeltje van Janny van der Heijden, als de rest van Nederland! Duimen jullie mee voor Nhaan dat zij de hoofdprijs in de wacht sleept? 
Finalist Tableware International Awards of Excellence

"Een hartverwarmende manier om de Delfts blauwe stijl in ons dagelijks leven te behouden."

Vakjury Tableware International Awards of Excellence 2024.

Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 14,95

Wat zijn de Tableware International Awards?

Er wordt wereldwijd heel wat geproduceerd op het gebied van serviezen en porselein. Nieuwe collecties worden vol trots gepresenteerd op internationale beurzen in binnen- en buitenland door honderden producenten. Om elkaar te motiveren om mooie serviezen te blijven maken en om de beste collecties in de spotlight te zetten, wordt er één keer per jaar een awarduitreiking gehouden. De Tableware International Awards of Excellence heeft een internationale jury die niks anders doet dan zich bezighouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van serviesgoed. Zij beoordelen de nieuwste serviescollecties en letten daarbij op kwaliteit, design en functionaliteit. 

Heinen Delfts Blauw als finalist

Als Heinen Delfts Blauw doen wij natuurlijk ook mee aan deze prestigieuze verkiezing en met succes. Dit jaar zijn we als finalist genomineerd in maar liefst twee categoriëen. In de rubriek "Casual Dinnerware" is het serviesgoed Sharing Moments - Teckel Nhaan uitgekozen als finalist en in de rubriek "Coffee/Teaware" is onze Blauw Vouw Slow Coffee set genomineerd als finalist. Met meer dan tweehonderd inzendingen vanuit de hele wereld, zijn deze nominaties voor ons een fijne erkenning dat Heinen Delfts Blauw kwalitatief, innovatief en funtioneel Delfts blauwe serviescollecties maakt. De winnaars worden eind januari bekendgemaakt op de Ambiente beurs in Frankfurt, waar onze stand ook te vinden is in hal 12.1, stand no. E16. Kom gezellig langs en bewonder onze nieuwste collecties in het echt.

Teckel Nhaan serviescollectie

Nhaan is hard op weg om de bekendste hond van Nederland te worden. 'Euh, wie?' zullen sommigen van jullie je misschien afvragen, vooral als je niet heel erg thuis bent in de wereld van de BN'ers. Nou, Nhaan dus. De harige teckel van koningin van de keuken Janny van der Heijden. Deze diva op vier pootjes verovert in een rap tempo de harten van vele Nederlanders. Naast een eigen Instagram-account, covershoots voor magazines en tv-rolletjes in kookprogramma's, heeft deze aandoenlijke teckel nu ook een eigen Delfts blauw servies waarop zijzelf de hoofdrol speelt. Bekijk hier het complete servies!

Blauw Vouw Slow Coffee set

Naast het schattige en razend populaire Teckel Nhaan servies, is ook onze Slow Coffee set uit de Blauw Vouw collectie geselecteerd als finalist. De keramische tradities van Azië en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ter ere hiervan ontwierp Romy Kühne het serviesgoed Blauw Vouw voor Heinen Delfts Blauw. Een bijzondere ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw. In een tijd waarin massaproductie en snelle technieken zoals 3D-printen de boventoon voeren in design, wil Romy graag dat het ambacht behouden blijft zoals ze met deze collectie laat zien. De Slow Coffee set bestaat uit een koffiepot, een koffiefilter, een melkkannetje en een suikerpotje en natuurlijk een bijpassende mok. De Slow Coffee set is tevens een tegenbeweging om in een gehaaste wereld, heel bewust te onthaasten en tijd voor jezelf vrij te maken. Lees hier alles over de Slow Coffee set

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 27,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw kuspaar kissing couple Curaçao Rif Fort Willemstad Heinen Delfts Blauw

Nationale feestdag Curaçao!

Op 10 oktober viert Curaçao haar onafhankelijkheid. Een mooie gelegenheid om onze Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao in het zonnetje te zetten, want zij bestaan dit jaar alweer vijf jaar. Dubbel feest dus!

Delfts Blauwe souvenirs gepresenteerd op de souvenirs beurs Amsterdam

Souvenirbeurs 2019

De 65e editie van de Souvenirbeurs vond plaats van zondag 6 tot en met dinsdag 8 januari in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een beurs waar bezoekers en vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken met aanbieders van souvenirs en recreatie artikelen. 

Delfts blauw beeld als aandenken Herdenkingsjaar Slavernijverleden

Een historisch moment. De koning die excuses maakt voor het slavernijverleden van Nederland. Op zijn jas zit een speldje van een Kabra masker, een Afrikaans vooroudermasker, met Delfts blauwe decoratie. Ook hebben de koning en koningin een klein beeldje met hetzelfde ontwerp gekregen. Een porseleinen zoutvaatje met het Kabra masker, dat samensmelt met het onderstel van een 17e eeuws Delfts blauwe dekselvaas. Hét aandenken voor het Herdenkingsjaar Slavernijverleden.