Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Stapelgekte!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Pick it. Mix it. Stack it! Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Stapelgekte collectie van Heinen Delfts Blauw. Vanaf nu ben jij degene die jouw favoriete driedelige tulpenvaas samenstelt. De traditionele tulpenvaas is helemaal uit elkaar gehaald en omgezet in losse onderdelen die stapelbaar zijn. Met alle losse onderdelen uit de collectie zijn er meer dan vijfduizend verschillende combinaties mogelijk. Laat de Stapelgekte maar losbarsten!

Stapel je eigen tulpenvaas!

De driedelige tulpenvaas is de meest iconische Delfts blauwe vaas die er is. Het design is eeuwen geleden ooit eens bedacht voor de vrouw van Willem van Oranje die haar koninklijke vertrekken door heel Europa wilde vullen met verse bloemen. En de vaas is nog steeds populair en leuker dan ooit! De vaas is opgebouwd uit drie lagen die los van elkaar gehaald kunnen worden. Daarom hebben we allemaal toffe kleurtjes en prints bedacht voor deze losse onderdelen, zodat je nu zelf je eigen vaas kunt samenstellen. Helemaal naar jouw smaak en passend bij jouw interieur en persoonljikheid.

Een vaas met persoonlijkheid

Hoe stel je nou je favoriete tulpenvaas samen. Al die losse onderdelen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ze kunnen best wel voor keuzestress zorgen. Helemaal als je bedenkt dat er bijna zesduizend unieke vazen gestapeld kunnen worden met de huidige collectie. Begin bij de basis. Kies een bodem van de vaas die een solide basis vormt voor jouw ontwerp. Zoek je een vaas die rust uitstraalt, klassieke elegantie of sereniteit, kies dan voor een rustige onderkant in een kleur. De matte kleuren zijn hiervoor erg geschikt, net als de compleet zwarte of witte onderdelen. Wil je juist een vaas die sprankelt of knalt, kies dan voor een glanzend onderstuk of eentje met een drukke decoratie.

Kunstzinnig, sereen of feestelijk

Wanneer je een solide basis hebt gekozen, kijk je naar een middenstuk dat hier mooi op aansluit. Het middenstuk is een belangrijke keuze omdat dit onderdeel de samenhang van de vaas bepaalt. Wil je een kunstzinnige vaas hebben die in het oog springt of juist een hele serene vaas, dan bepaalt het middenstuk voor een groot deel de sfeer. Ook kan een rustig middenstuk goed gebruikt worden om juist een uitbundige bodem en bovenstuk iets uit elkaar te halen, zodat ze juist nog beter tot hun recht komen. 

Het bovenstuk, de kers op de taart

Om de vaas helemaal af te maken kies je een bovenstuk dat de vaas afsluit. Ook als is dit het kleinste onderdeel van de vaas, onderschat de invloed niet. Kies je bijvoorbeeld voor een glanzend wit onder- en middenstuk en zet je er alleen een gouden topje bovenop, dan heb je meteen een hele stijlvolle, feestelijke vaas. Of kies voor een heerlijke, zomerse kleur om extra de nadruk op de bovenkant te leggen. Dit steekt ook prachtig af wanneer de tulpenvaas gevuld is met bloemen.

Ga lekker stapelen!

Om je te helpen met het samenstellen van jouw ideale vaas, hebben we een online configurator gemaakt. Hierin kun je een keuze maken uit alle kleuren en designs uit de collectie. Het handige hiervan is dat je meteen een eindresultaat ziet van jouw gekozen elementen. Is de vaas zo naar je wens? Bestel hem dan! Klopt er toch nog iets niet helemaal, speel dan nog even door tot jouw favoriete combinatie op het scherm staat. Stapelen maar!

Stapelgekte Configurator

Stapel erop los met onze leukste en meest creatieve collectie van het jaar: Stapelgekte! Vanaf nu kun je een driedelige tulpenvaas zelf samenstellen met jouw favoriete kleuren. TIP: wittinten kunnen van elkaar verschillen. Wil je meerdere witte onderdelen in één vaas, combineer het dan met een gekleurd tussenstuk! Ook zijn alle handgeschilderde onderdelen uniek. Deze kunnen dus iets afwijken van de foto. Om er zeker van te zijn dat de schildering naar wens is, is het mogelijk om foto’s op te vragen van het product dat wordt toegestuurd. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar sales@heinendelftsblauw.nl.
Direct leverbaar
Bekijk product

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderde vazen groot en klein, Blu Halo lamp, Blauw Festival servies, Blauw Bloesem servies Heinen Delfts Blauw

Win een Delfts blauw verrassingspakket!

Maak elke maand kans op een Delfts blauw verrassingspakket! Heinen Delfts Blauw geeft tot mei 2020 maandelijks een leuk cadeaupakket weg aan een van onze volgers op Instagram. Zo doe je mee...

De grootste delfts blauwe vaas wordt in de stad jingdezhen met de hand gedraaid voor Heinen Delfts Blauw

De grootste Delfts blauwe vaas van Nederland!

Heinen Delfts Blauw maakt de grootste Delfts blauwe vazen van Nederland. De twee imposante vazen van ruim drie meter hoog worden tentoongesteld op de Jingdezhen International Ceramics Fair in China en maken daarna een bijzondere reis naar Nederland. De vazen stappen daarmee in de voetsporen van de eeuwenoude porseleinroute van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Nederland.

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Ontdek de wereld van Delfts blauw aardewerk bij Heinen Delfts Blauw. Met onze nieuwe winkelformule wordt gezellig shoppen een ware beleving. Bewonder de nieuwste collecties, kijk mee hoe Delfts blauw gemaakt wordt, ontmoet onze meesterschilders en volg een workshop Delfts blauw schilderen. We beloven je dat wan-neer je onze winkel weer verlaat, je een ervaring rijker bent!