Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts Blauwe souvenirs gepresenteerd op de souvenirs beurs Amsterdam

Souvenirbeurs 2019

Geschreven door Martijn Op

De 65e editie van de Souvenirbeurs vond plaats van zondag 6 tot en met dinsdag 8 januari in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een beurs waar bezoekers en vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken met aanbieders van souvenirs en recreatie artikelen. 

Voor Heinen Delfts Blauw stond de beurs in het teken van onze nieuwe collectie. Onder andere de nieuwe Retro Collection, waar de inrichting van de stand ook op geïnspireerd was. Met een echte caravan op de stand, een broodje knakworst voor alle onze bezoekers, speciale beursaanbiedingen en gezellige drukte was de beurs een groot succes!

 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw tegeltje VOC schip Heinen Delfts Blauw

Speciale workshops Delfts blauw schilderen!

Speciaal voor het Gouden Eeuw themajaar komt PAAUW de Delfts Blauw Fabriek met een bijzondere schilderworkshop. Tijdens de feestweek in Delft is het mogelijk om zelf een speciaal aandenken te schilderen met als thema de VOC of de schilder die in Delft zijn meesterwerken gemaakt heeft: Pieter de Hooch.

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip Heinen Delfts Blauw

Grootste Delfts blauwe vazen van Nederland onthuld!

Dit zijn ze dan: de twee grootste Delfts blauwe vazen van Nederland! De twee handbeschilderde vazen van Heinen Delfts Blauw zijn afgelopen weekend onthuld op de International Ceramics Fair in de Chinese porseleinstad Jingdezhen.

Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Alles is mogelijk: bijzondere Delfts blauwe relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn het leukste als ze een persoonlijk tintje hebben. Onze relatiegeschenken zijn ambachtelijke producten die helemaal naar wens gemaakt en samengesteld kunnen worden.