Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts Blauwe souvenirs gepresenteerd op de souvenirs beurs Amsterdam

Souvenirbeurs 2019

Geschreven door Martijn Op

De 65e editie van de Souvenirbeurs vond plaats van zondag 6 tot en met dinsdag 8 januari in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een beurs waar bezoekers en vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten en kennis maken met aanbieders van souvenirs en recreatie artikelen. 

Voor Heinen Delfts Blauw stond de beurs in het teken van onze nieuwe collectie. Onder andere de nieuwe Retro Collection, waar de inrichting van de stand ook op geïnspireerd was. Met een echte caravan op de stand, een broodje knakworst voor alle onze bezoekers, speciale beursaanbiedingen en gezellige drukte was de beurs een groot succes!

 

 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Het is weer tijd voor tulpen!

Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel! Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.