Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Oranje Tulp servies: zet de lente op tafel!

Geschreven door Marita Op

“Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit Amsterdam!” Haal de lente in huis, ongeacht welk seizoen het is. Oranje Tulp is het nieuwste servies van Heinen Delfts Blauw en het heeft hetzelfde effect als een vrolijke bos bloemen op tafel!

Nederlandse cultuur op je bord

Zet wat vrolijks op tafel met het servies Oranje Tulp van Heinen Delfts Blauw. Dit handgemaakte en handbeschilderde servies combineert de beste elementen van de Nederlandse cultuur: Delfts blauw, tulpen, porselein en gezelligheid! Dit resulteert in een tijdloos, vrolijk servies. Het servies is helemaal met de hand gedecoreerd en combineert traditionele patronen uit het Delfts blauw met een vrolijke, oranje tulp. De randen zijn versierd met oud-Hollandse ossenkopjes, bekend van antieke Delfts blauwe tegeltjes, maar ook met kenmerkende slagblaadjes die al eeuwen gebruikt worden als decoratie. Ondanks de authentieke elementen die erin verwerkt zijn, heeft de collectie een frisse en vooral vrolijke uitstraling.

Gezellig Delfts blauw servies

De Oranje Tulp collectie bestaat uit ontbijtbordjes, dinerborden en schaaltjes. Ook hebben we een heerlijke, gezellige theepot erbij gemaakt, met bijbehorende kop en schotel, mokken en zelfs een peper-en-zout stelletje. Om de tafel helemaal in stijl aan te kleden hebben we tulpenvazen gemaakt met daarop hetzelfde patroon van de weelderige oranje tulp. Kortom; de Oranje Tulp collectie bevat alles wat je nodig hebt om een opgewekte ontbijt- of dinertafel aan te kleden.

Direct leverbaar
€ 10,95
Setprijs
Niet leverbaar
€ 65,85
€ 62,50
Setprijs
Direct leverbaar
€ 83,80
€ 79,50
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Ontdek de nieuwe Heinen Delfts Blauw winkelconcepten

Ontdek de wereld van Delfts blauw aardewerk bij Heinen Delfts Blauw. Met onze nieuwe winkelformule wordt gezellig shoppen een ware beleving. Bewonder de nieuwste collecties, kijk mee hoe Delfts blauw gemaakt wordt, ontmoet onze meesterschilders en volg een workshop Delfts blauw schilderen. We beloven je dat wan-neer je onze winkel weer verlaat, je een ervaring rijker bent!

Zwarte vazen voor stijlvol interieur

Zwarte vazen zijn altijd een goede keus. De kleur valt overal mee te combineren en het is tijdloos, elegant, krachtig en toch ook subtiel. Allemaal eigenschappen die een vaas goed kan gebruiken om je interieur een opfrisser te geven. Shop hier de mooiste zwarte tulpenvazen en bloemenvazen.

Tattoo artiest Britton aan het werk bij Heinen Delfts Blauw in Putten

Bekende Amerikaanse tattoo-artiest schildert bij Heinen Delfts Blauw

De Amerikaanse tattoo-artiest Britton McFetridge heeft een bijzonder kunstwerk gemaakt voor Heinen Delfts Blauw. De succesvolle tatoeëerder heeft in eigen land tienduizenden fans van zijn opvallende werk en ruilde voor de gelegenheid het menselijk lichaam in voor een stuk handgemaakt keramiek. Het resultaat is een bijzonder Delfts blauw wandbord.