Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Oranje Tulp servies: zet de lente op tafel!

Geschreven door Marita Op

“Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit Amsterdam!” Haal de lente in huis, ongeacht welk seizoen het is. Oranje Tulp is het nieuwste servies van Heinen Delfts Blauw en het heeft hetzelfde effect als een vrolijke bos bloemen op tafel!

Nederlandse cultuur op je bord

Zet wat vrolijks op tafel met het servies Oranje Tulp van Heinen Delfts Blauw. Dit handgemaakte en handbeschilderde servies combineert de beste elementen van de Nederlandse cultuur: Delfts blauw, tulpen, porselein en gezelligheid! Dit resulteert in een tijdloos, vrolijk servies. Het servies is helemaal met de hand gedecoreerd en combineert traditionele patronen uit het Delfts blauw met een vrolijke, oranje tulp. De randen zijn versierd met oud-Hollandse ossenkopjes, bekend van antieke Delfts blauwe tegeltjes, maar ook met kenmerkende slagblaadjes die al eeuwen gebruikt worden als decoratie. Ondanks de authentieke elementen die erin verwerkt zijn, heeft de collectie een frisse en vooral vrolijke uitstraling.

Gezellig Delfts blauw servies

De Oranje Tulp collectie bestaat uit ontbijtbordjes, dinerborden en schaaltjes. Ook hebben we een heerlijke, gezellige theepot erbij gemaakt, met bijbehorende kop en schotel, mokken en zelfs een peper-en-zout stelletje. Om de tafel helemaal in stijl aan te kleden hebben we tulpenvazen gemaakt met daarop hetzelfde patroon van de weelderige oranje tulp. Kortom; de Oranje Tulp collectie bevat alles wat je nodig hebt om een opgewekte ontbijt- of dinertafel aan te kleden.

Direct leverbaar
€ 10,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 65,85
€ 62,50
Setprijs
Direct leverbaar
€ 83,80
€ 79,50
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

De grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip pauw Marja van Bijsterveldt en Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

Burgemeester verwelkomt de grootste Delfts blauwe vazen!

De burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveldt, heeft de twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld een warm welkom gegeven. Het VOC-schip dat de twee vazen vervoert kwam vanmorgen vroeg aan in Delft, waar de masten er opnieuw moeten worden opgezet zodat het schip onder de lage bruggen door kan. Dit was een mooie gelegenheid voor de burgemeester om het schip, zijn bemanning en zijn kostbare lading een goede tijd in Delft te wensen. Zij deed dit op traditionele wijze door het leggen van een oude VOC-munt onder de mast.

Delfts blauwe miniatuur diertjes konijn,tekkel,vis,zwaan.olifant,husky,muis,stokstaartje van Heinen Delfts Blauw

Dierendag: ontmoet onze leuke miniatuurdieren!

Speciaal voor dierendag zetten we de miniatuurdieren van Heinen Delfts Blauw in het zonnetje! Leuke diertjes uit alle hoeken van de wereld in een Delfts blauw kleurtje, zoals olifantjes, kangeroes, katjes, kikkertjes en zelfs stokstaartjes. Schattig om te zien en met een handbeschilderd detail. Spaar ze allemaal!

Tafeldecoratie voor kerst

Decoreer de eettafel deze kerst met de mooiste tafeldecoraties. Ontdek de mogelijkheden van een kerst tafelloper, een prachtig kerststuk voor op tafel en andere leuke tafelversiering zoals lichtjes, beeldjes en bloemstukken. Maak er een mooi aangeklede kerst van dit jaar!