Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Ontmoet Nhaan, de ster op het nieuwe servies van Janny van der Heijden!

Geschreven door Annette O'Shea Op

Nhaan is hard op weg om de bekendste hond van Nederland te worden. ‘Euh, wie?’ zul je misschien vragen, vooral als je niet heel erg thuis bent in de wereld van de BN’ers. Nou, Nhaan dus. De harige teckel van Janny van der Heijden. Deze diva op vier pootjes verovert in rap tempo de harten van vele Nederlanders. Naast een eigen Instagram-account, covershoots voor magazines en tv-rolletjes in kookprogramma’s heeft deze aandoenlijke teckel nu ook een eigen Delfts blauw servies waarop zijzelf de hoofdrol speelt!

Als er iemand is die als eerste van de kookkunsten van Janny van der Heijden kan genieten, dan is het wel haar hond. De liefde voor goed eten stopt niet bij Janny, maar is ook overgenomen door haar teckel. Janny haar oogappeltje trekt haar neus op voor doodgewone hondenkoekjes, maar als ze de kans krijgt glipt ze snel weg met een stuk exclusieve truffelkaas. Niet heel verwonderlijk in zo’n huishouden! Waarom genoegen nemen met minder, als je omringd wordt door zoveel kwaliteit die al je zintuigen prikkelt. Precies ook onze houding wanneer het aankomt op het maken van serviesgoed van de hoogste kwaliteit, want voor minder doen we het niet.

Overigens heeft Nhaan niet altijd het liefdevolle luxe leventje gehad wat ze nu leeft. Toen ze twee jaar oud was heeft Janny haar uit een kennel gehaald, waar ze nou niet bepaald de meest geliefde hond was. Nhaan was een beetje een eenling, houdt niet van dominante honden en trekt zich liever terug dan dat ze de confrontatie aangaat. Ze is haar baasje blijkbaar eeuwig dankbaar dat ze uit de kennel werd gehaald, want sindsdien volgt ze Janny als een schaduw. Ze raakt zelfs een beetje in paniek als ze haar niet ziet! Die liefde is wederzijds. De twee zijn echte maatjes geworden en zijn zowel voor als achter de camera’s onafscheidelijk geworden.

Delfts blauw servies ontworpen door Janny van der Heijden bekend van Heel Holland Bakt verkrijgbaar bij Heinen Delfts Blauw

Kortom, echt een verhaal van rags to riches. Nu is Nhaan, naar ons weten, de enige teckel in Nederland met haar eigen Delfts blauw servies. De meesterschilder van Heinen Delfts Blauw heeft dit karakteristieke hondje tot in detail nageschilderd en laat haar vrolijk rondrennen op borden en theekopjes. Het teckel servies sluit ook nog eens naadloos aan op de eerder uitgebrachte collecties van het Sharing Moments servies, waarop weelderige tulpen en ondeugende aapjes centraal staan. 

Sharing Moments is een samenwerking tussen Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw. Het servies is ontstaan vanuit een gedeelde liefde voor ‘blauw-op-wit’ porselein, design en functionaliteit. Een mooi porseleinen servies op tafel zetten is natuurlijk prachtig, maar je hebt er weinig plezier van als het servies niet ook functioneel is. Janny van der Heijden, als koningin van de keuken, weet als geen ander wat je nodig hebt voor het bereiden en serveren van de lekkerste gerechten. Daarom heeft ze samen met Heinen Delfts Blauw veel tijd gestoken in de samenstelling en het ontwerp van het Sharing Moments servies. Naast de vrolijke tulpen en de hilarische aapjes, heeft nu ook haar geliefde teckel een plaatsje op het serviesgoed - en in onze harten - veroverd. 

Niet leverbaar
€ 11,95
Niet leverbaar
€ 9,95
Niet leverbaar
€ 9,95
Niet leverbaar
€ 7,95
Niet leverbaar
€ 12,95
Bekijk de hele Sharing Moments collectie

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Behind the scenes met Redmer Hoekstra

Ze zijn niet over het hoofd te zien: de ludieke wandborden van Redmer Hoekstra. Voor Heinen Delfts Blauw heeft deze eigenzinnige illustrator een collectie humoristische wandborden ontworpen. Hoe hij tot zijn wonderlijke ontwerpen komt? Kijk mee over de schouder van de kunstenaar.
Meester schilder Wilma Plaisier en illustrator Merlijne Marell schilderen het kaststel dat is ontworpen door ontwerper Heiko Balster voor Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe kunst op Masterly The Hague

Dit jaar doet Heinen Delfts Blauw ook (indirect) mee aan Masterly The Hague. Op dit kunstfestival worden hedendaagse ontwerpers samengebracht met de oude schildermeesters van vroeger om een verrassend nieuw kunstwerk te maken. Heinen Delfts Blauw werkt hiervoor samen met ruimtelijk vormgever Heiko Balster en illustrator Merlijne Marell.

Advertentie Workshop Delfts Blauw schilderen winnen? bij Heinen Delfts Blauw

Win een Delfts blauw workshop!

Kleur je eigen mok met onze nieuwe porseleinstiften en win een workshop Delfts blauw schilderen!