Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Delfts blauw kuspaar kissing couple Curaçao Rif Fort Willemstad Heinen Delfts Blauw

Nationale feestdag Curaçao!

Geschreven door Martijn Op

Op 10 oktober viert Curaçao haar onafhankelijkheid. Een mooie gelegenheid om onze Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao in het zonnetje te zetten, want zij bestaan dit jaar alweer vijf jaar. Dubbel feest dus!

Precies vijf jaar geleden maakte Heinen Delfts Blauw voor het eerst de stap buiten de Nederlandse grenzen. Op het zonnige eiland Curaçao wemelt het van de toeristen, waaronder Amerikaanse cruisetoeristen, en die blijken gek te zijn op onze Hollandse Delfts blauwe producten. Toen we de kans kregen om daar een mooi pandje over te nemen die precies op de aanlooproute tussen de cruiseschepen en Willemstad ligt, was dat een grote stap voor ons. Mede dankzij ons enthousiaste winkelpersoneel ter plekke blijkt het vijf jaar later een goede gok te zijn geweest. 

Curaçao is sinds 10 oktober 2010 een zelfstandig land binnen het Nederlands Koninkrijk en elk jaar wordt deze zelfstandigheid uitbundig gevierd! De Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao heeft voor een groot deel dezelfde collectie als onze Nederlandse winkels hebben, maar speciaal voor Curaçao hebben we ook een unieke collectie samengesteld die past bij dit bijzondere eiland. De sfeer is er compleet anders dan in Nederland, mensen leven meer bij de dag en maken zich niet zo druk om dingen, en daar horen dus ook andere producten bij. We hebben items gemaakt die het traditionele Delfts blauw en het tropische karakter van Curaçao combineren. Kortom, een zonnige collectie waar de vrolijkheid vanaf spat!

Op de Dag van Curaçao is de winkel van 09:00 tot 16:30 uur geopend.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw

Nederland Delfts blauw fietsland

Nederland staat bekend om Delfts blauw en om haar vele fietsen. Combineer die twee en je hebt een typisch Hollands product om thuis neer te zetten.

Handbeschilderde Blu Halo lamp Jacob de Baan by Heinen Delfts Blauw

Blu Halo lamp op Galerie Sille zomerexpositie

De Blu Halo lamp van Heinen Delfts Blauw en Jacob de Baan staat op de zomerexpositie van Galerie Sille. Deze kunstgalerie in Oudewater heeft deze zomer gekozen voor het thema 'Delfts blauw' en heeft 45 pronkstukken geselecteerd uit ruim 200 inzendingen, waaronder onze Blu Halo lamp.

Avondbloem servies: zwoele bloementuin op je bord

Geniet van de zwoele, lange avonden met heerlijk eten, goed gezelschap en een sfeervol servies. Avondbloem is een servies met een minimalistische vormgeving en een verstild design. De weelderige bloemen hebben de kleur van Delfts blauwe verf vóórdat deze de oven in gaat. De zwart-grijze tinten worden aangevuld met goudaccenten en doen denken aan een bloementuin wanneer de avond valt.