Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk huwelijk wandbord tulpenvaas kuspaar XXL Heinen Delfts Blauw

Ja, ik wil... een Delfts blauw huwelijkscadeau!

Geschreven door Martijn Op
De lente staat voor de deur. Het seizoen van nieuw leven, een opbloeiende natuur, lentekriebels en... de liefde. De meest populaire tijd voor bruiloften is aangebroken en daar horen mooie, persoonlijke huwelijkscadeaus bij. Wanneer twee geliefden elkaar het jawoord geven is dat een moment om nooit meer te vergeten. Een persoonlijk huwelijkscadeau is dan veel waardevoller en leuker om te geven, dan een goed gevulde envelop. Om inspiratie op te doen, hebben we een overzicht gemaakt van prachtige, handgemaakte en gepersonaliseerde huwelijkscadeaus die een levenlang gekoesterd worden.
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk huwelijk wandbord tulpenvaas kuspaar XXL Heinen Delfts Blauw
Een populaire keuze is een gepersonaliseerd Delfts blauw trouwbord. Het bord wordt door onze meesterschilder ontworpen en met de hand beschilderd, inclusief de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Omdat dit bord volledig maatwerk is, kan het ontwerp helemaal naar wens gemaakt worden in overleg met de schilder. Zo hebben we zelfs eens op verzoek van de bruidegom zijn volledige trouwbelofte op het bord geschilderd!

Ook ons wereldberoemde verliefde boertje en boerinnetje zijn een leuk aandenken aan de dag. Ze komen in verschillende varianten, zoals man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man, in verschillende kleuren en van piepklein tot reusachtig groot. De kleinere kissing couples zijn ook een leuk bedankje aan de bruiloftsgasten als aandenken aan de bijzondere dag. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een kissing couple te personaliseren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden want we denken graag met je mee.

Blauw Bloesem Dinerbord ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Een traditioneel huwelijkscadeau is een bijzonder servies. Nu is dat een beetje uit de mode geraakt om als cadeau te geven, maar dat is compleet onterecht! De drie Delfts blauwe serviessets 'Blauw Bloesem', 'Blauw Vouw' en 'Blauw Festival' zijn een waar feest op tafel en zijn stuk voor stuk ontworpen door succesvolle Nederlandse designers. Dit is traditioneel Delfts blauw, met een moderne twist en van hoge kwaliteit.

Bekijk de webshop voor meer leuke huwelijkscadeaus, zoals vazen, wandborden, sieraden en andere maatwerkproducten. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Direct leverbaar
€ 189,-

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

show up

showUP

Begin september heeft Heinen Delfts Blauw deelgenomen aan de showUP Beurs in de Expo Haarlemmermeer. Het event richt zich op inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops warenhuizen en museumwinkels. Een plek vol inspiratie!

img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn!