Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Iconisch Delfts blauw: de piramide tulpenvaas!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Handbeschilderde Tulpenvaas met bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Ontdek de piramide tulpenvaas

Queen Mary de Tweede vulde er in de 17e eeuw al haar paleizen mee: de piramide tulpenvaas. Deze piramidevaas is al eeuwenlang de meest iconische Delfts blauwe tulpenvaas die er is en hij is tegenwoordig in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar. Bij Heinen Delfts Blauw hebben we een uitgebreide collectie piramidevazen gemaakt, zodat ook jij je huis kunt vullen met een ware bloemenzee.

Hoe hoog kan de tulpenvaas?

The sky is the limit wat betreft de piramide tulpenvaas. Hoe hoger, hoe indrukwekkender. Stel je eens voor: twee tulpenvazen van anderhalve meter hoog naast de voordeur, van onder tot boven met de hand beschilderd door een meesterschilder in de Delfts blauwe schilderkunst. Uit de talloze tuitjes pronken weelderige bloemen of tijdens de kerstperiode, dennentakken, hulst en lampjes. Dat is nog eens een entree! 

Handbeschilderde 3-delige tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde "Nature" collectie 3-delige Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Piramide tulpenvaas bloemschikken

Een piramide tulpenvaas is opgebouwd uit verschillende lagen. De breedste laag bevindt zich helemaal onderaan en de smalste laag zit op de top, net als een piramide. Elke laag heeft een eigen watercontainer zodat de bloemen langer vers blijven en er zijn meerdere tuitjes zodat de tere bloemstengels de steun krijgen die ze nodig hebben. Het aantal tuitjes kan per model of design verschillen. Zo zijn er naast vierkante piramide tulpenvazen ook ronde piramide tulpenvazen. 

Handbeschilderde Tulpenvaas, Pulletje en Vaasje met bloemmotief blauw Heinen Delfts Blauw

Klein maar fijn: de piramidevaas voor op tafel

Niet iedereen zit te springen om een bloemenkolom van anderhalve meter hoog in de woonkamer neer te zetten, daarom zijn de piramide tulpenvazen ook als tafelmodel beschikbaar. Deze kleinere variant van de piramide tulpenvaas, ook wel tulipiere genoemd, is zo’n veertig centimeter hoog en bestaat uit drie lagen. Deze vazen zijn geschikt voor een gemiddeld boeket bloemen en zijn met hun bescheiden formaat nog steeds een bijzondere blikvanger op tafel. 

Niet leverbaar
€ 197,95
Niet leverbaar
€ 435,-
Direct leverbaar
€ 1.865,-
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Bekijk de complete Stapelgekte collectie

Pick it. Mix it. Stack it! Vanaf nu stellen niet wij, maar JIJ je favoriete driedelige tulpenvaas samen. We hebben de traditionele tulpenvaas uit elkaar gehaald en jij mag nieuwe, hippe, unieke kleurcombinaties op elkaar stapelen. Met alle losse onderdelen uit de Stapelgekte collectie zijn er 6000+ unieke combinaties mogelijk. Laat de Stapelgekte maar losbarsten!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Gaypride regenboog tulpenvaas met LGBTQ kissing couples de Munt Amsterdam Heinen Delfts Blauw

Amsterdam Gay Pride 2019

Wees jezelf! 27 juli tot en met 4 augustus barst in Amsterdam de jaarlijkse Gay Pride weer los. Dit evenement staat symbool voor de verwelkomende en tolerante stad die Amsterdam is. Heinen Delfts Blauw stapt daarom voor één keer af van het traditionele blauw en voegt tijdelijk alle kleuren van de regenboog toe.

Melkbusvazen: boerse nostalgie op tafel

Nieuw in onze collectie! Vazen in de vorm van een oud-Hollandse melkbus. Deze nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel.

Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!