Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Heinen Delfts Blauw x The Good Roll

Geschreven door Annette O'Shea Op
Er wordt vaak meer tijd doorgebracht op het toilet dan gedacht. Zo wordt er uitgebreid de krant gelezen, spelletjes gespeeld op de iPad of zoeken overspannen ouders even een momentje van rust. Heerlijk, die deur op slot. Fijne Delfts blauwe geurstokjes erbij, een Majolica geurkaarsje aan en… een prachtig uitziende wc-rol! Zo maak je van je wc-bezoek bijna een mini spa-beleving.
Waarom niet, dachten we toen we de kans kregen om samen met The Good Roll toffe designer toiletrollen te ontwerpen. Het toilet is immers een belangrijke ruimte in huis of op kantoor en dat mag er best wel een beetje stijlvol en sfeervol uitzien. The Good Roll heeft dit concept goed begrepen en maakt hele trendy wc-rollen die eigenlijk gewone klein kunstwerkjes voor in het toilet zijn. Daarnaast kunnen wij ons ook vinden in hun visie: toiletrollen maken die de natuur zo min mogelijk belasten, maar toch van een hoge kwaliteit zijn. 
Voor onze bijdrage aan The Good Roll moesten we wel even de geschiedenis van de wc-rol induiken en wat viel ons op. Onze verre voorouders gebruikten zelfs potscherven om hun achterste schoon te schrapen! Gelukkig gaat het er tegenwoordig een stukje zachter en comfortabeler aan toe, maar dit gaf ons wel een leuke connectie met het verleden. In plaats van Delfts blauwe potscherven gebruiken om je bips af te vegen, kan de moderne mens gewoon Delfts blauw toiletpapier gebruiken. Wat een luxe! En aangezien Delfts blauw schilderen een eeuwenoud ambacht is, staan wij ook pal achter een product dat je goed met de hand laat vegen. 

Met die kennis in ons achterhoofd zijn we naar de tekentafel gegaan en het resultaat is er eentje om trots op te zijn. We hebben zes unieke Delfts blauwe ontwerpen gemaakt waarmee je niet alleen je toilet opvrolijkt, maar waar ook je private parts erg blij van worden. In de Limited Edition Dutch Design box zitten 24 hoogwaardige en 100% boomvriendelijke toiletrollen met verschillende Delfts blauwe designs. Van heel klassiek en elegant tot traditioneel, grappig en zelfs ook trendy wc-rollen. Een ode van ons aan dit culturele erfgoed en aan de evolutie van het vegen. 

De toiletrollen zijn alleen verkrijgbaar via The Good Roll, maar we hebben nog genoeg andere decoratie items voor in de badkamer met dezelfde designs erop!

Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 5,95
Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor Heinen Delftsblauw

Delfts blauw nieuw design: De Blauwe Fiets

Heinen Delfts Blauw maakt werk van nieuwe tradities. In nauwe samenwerking met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Het resultaat: unieke aardewerk objecten die uitblinken in design. Bijzondere sieraden in elk interieur. Deze week is Sylvain Tegroeg aan de beurt. Hij ontwierp voor ons drie vazen, genaamd: 'De Blauwe Fiets'.

Katten drieluik handgeschilderd op wandborden van Heinen Delfts Blauw

The making of: Handgeschilderde dierportretten

We nemen je mee in hoe we deze lijn hebben ontworpen en ontwikkeld. Van het tekenen tot aan het schilderen, ben jij ook benieuwd naar deze prachtige dierportretten? Bekijk hoe we ze maakten!  

2023: het jaar van Vermeer

Het jaar 2023 is het jaar van Vermeer. Verschillende musea en omroepen besteden extra aandacht aan één van de bekendste kunstschilders uit de Nederlandse geschiedenis. Ook Heinen Delfts Blauw eert deze oud-Hollandse meester met een speciale Vermeer collectie.