Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gouden Eeuw bloemen stilleven

Heinen Delfts Blauw op de beurs TrendZ 2019

Geschreven door Martijn Op

Heinen Delfts Blauw staat van 25 tot en met 27 augustus op de living & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delftsblauwe producten zien die thuishoren in ieder interieur. Moderne producten met een knipoog naar de rijke Nederlandse historie.  

Met onze vernieuwende Delfts blauwe producten brengen we de tijd van de VOC-vaarders en de rijk uitgedoste grachtenpanden weer tot leven. Was een schitterende Delfts blauwe tulpenvaas vroeger alleen een pronkstuk voor de allerrijksten, tegenwoordig zijn er in elke prijsklasse hoogwaardige producten beschikbaar die nog steeds een eyecatcher in elk interieur vormen. Ga voor de tijdloze klassieke look of kies voor Delfts blauw met een frisse, moderne uitstraling. Benieuwd naar onze sfeervolle en innovative Delfts blauwe producten, bezoek dan onze stand op TrendZ.

Bij Heinen Delfts Blauw ontwerpen en produceren we onze eigen producten volgens eeuwenoude traditie, maar we werken ook regelmatig samen met zelfstandige talentvolle designers. Zij geven hun eigen draai aan het traditionele Delfts blauw en dit brengt verrassende en spraakmakende collecties tot stand die terug te zien zijn in interieur magazines en op exposities.

TrendZ in Gorinchem is het grootste inkoopmoment voor retailers in de living & lifestyle branche. Ontdek de nieuwste collecties en de aanstormende trends voor dit najaar en bestel de mooiste Delftsblauwe producten voor jouw winkel. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauw kuspaar kissing couple Curaçao Rif Fort Willemstad Heinen Delfts Blauw

Nationale feestdag Curaçao!

Op 10 oktober viert Curaçao haar onafhankelijkheid. Een mooie gelegenheid om onze Heinen Delfts Blauw winkel op Curaçao in het zonnetje te zetten, want zij bestaan dit jaar alweer vijf jaar. Dubbel feest dus!

Op avontuur met de Delfts blauwe dodo's!

Maak kennis met onze avontuurlijke Delfts blauwe dodo's! Dit kunstwerk van Pepijn van den Nieuwendijk voor Heinen Delfts Blauw brengt de markante, uitgestorven vogel weer tot leven. De Blauwe Dodo is een tijdreiziger, die als een avontuurlijke eenling de wereld rondreist, op zoek naar soortgenoten en een nieuw, gezellig thuis.

Styling guide: Hoge bolvaas!

Wat zijn wij blij met onze nieuwe hoge bolvazen. Het was onze wens om de ideale bloemenvaas te maken voor grotere boeketten en met deze collectie is dat gelukt! We laten je graag zien waarom deze vazen zo ontzettend handig zijn en waarom jij hier ook blij van gaat worden!