Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gouden Eeuw bloemen stilleven

Heinen Delfts Blauw op de beurs TrendZ 2019

Geschreven door Martijn Op

Heinen Delfts Blauw staat van 25 tot en met 27 augustus op de living & lifestyle beurs Trendz in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delftsblauwe producten zien die thuishoren in ieder interieur. Moderne producten met een knipoog naar de rijke Nederlandse historie.  

Met onze vernieuwende Delfts blauwe producten brengen we de tijd van de VOC-vaarders en de rijk uitgedoste grachtenpanden weer tot leven. Was een schitterende Delfts blauwe tulpenvaas vroeger alleen een pronkstuk voor de allerrijksten, tegenwoordig zijn er in elke prijsklasse hoogwaardige producten beschikbaar die nog steeds een eyecatcher in elk interieur vormen. Ga voor de tijdloze klassieke look of kies voor Delfts blauw met een frisse, moderne uitstraling. Benieuwd naar onze sfeervolle en innovative Delfts blauwe producten, bezoek dan onze stand op TrendZ.

Bij Heinen Delfts Blauw ontwerpen en produceren we onze eigen producten volgens eeuwenoude traditie, maar we werken ook regelmatig samen met zelfstandige talentvolle designers. Zij geven hun eigen draai aan het traditionele Delfts blauw en dit brengt verrassende en spraakmakende collecties tot stand die terug te zien zijn in interieur magazines en op exposities.

TrendZ in Gorinchem is het grootste inkoopmoment voor retailers in de living & lifestyle branche. Ontdek de nieuwste collecties en de aanstormende trends voor dit najaar en bestel de mooiste Delftsblauwe producten voor jouw winkel. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Gedekte tafel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Trend alert 2020: Wabi Sabi!

Lifestyle trends change every year. While the past years were all about picture perfect designs, 2020 is about Wabi Sabi, the art of imperfection.

Top 10 best verkochte Delfts blauw producten!

Dit is de top 10 best verkochte Delfts blauwe producten van deze maand! Met een constant groeiende collectie Delfts blauwe producten kan het moeilijk zijn om je favoriete producten te kiezen. Maak je geen zorgen, dit zijn de tien trendy items van het moment volgens onze klanten.

Heinen Delfts Blauw samenwerking met My Jewellery  en Van Delft pepernoten

Heinen Delfts Blauw transformeert filialen vanwege coronacrisis

Heinen Delfts Blauw heeft twee van haar winkels voor onbepaalde tijd omgebouwd tot een My Jewellery Shop & Go. Nog twee andere panden stappen over van Delfts blauw aardewerk naar Van Delft de pepernotenfabriek. “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen”, zegt eigenaar Jorrit Heinen. “Bedrijven moeten elkaar door de coronacrisis heen helpen.”